موتور اصلاحات با سوخت بحران کار میکرد/ مجلس مذاکرات را به دقت دنبال میکند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، غلامعلی حداد عادل رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی یکشنبه شب در نهمین شب جشن بزرگ دهه انقلاب که به همت شورای هماهنگی اصولگرایان استان قم در مسجد اهل بیت(ع) برگزار شد، با بیان اینکه امام خمینی(ره) 10 روز پس از فرار شاه از ایران برای بازگشت به ایران تصمیم گرفتند، گفت: برخی از سیاستمداران غربی از امام خواستند که فعلا به کشور باز نگردد.
وی با اشاره به شناخت امام خمینی(ره) از استکبار جهانی، خاطرنشان کرد: اما خمینی(ره) بعدها فرمودند از اصرار غربیها شک کردم و تصمیم گرفتم حتما بر خلاف نظر آنها رفتار کنم.
رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی بر ضرورت درس گرفتن از رفتار امام خمینی(ره) تأکید کرد و اظهار داشت: مسؤولان باید از سیره امام تبعیت کرده و اینگونه نباشد که برخی از خشنودی غربیها در مسألهای خشنود شوند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: امام خمینی(ره) دریافته بود که آمریکا و کشورهای غربی میخواهند نهضت را منحرف کنند از این رو با اقدام به موقع توطئه آنها را خنثی کردند.
حداد عادل با اشاره به ورود بختیار به ایران، خاطرنشان کرد: آمریکاییها چنین افرادی را که از تفکر ملی گرایی سکولار برخوردار هستند در کشورهای مختلف دارند و با آوردن چنین شخصیتهایی در الجزایر کودتا کردند اما امام خمینی(ره) با درایت و شناخت از استکبار این توطئه آنها را در ایران خنثی کرد.
وی با اشاره به جریان حکومت نظامی 20 بهمن 57، ابراز کرد: برخی از امام خمینی(ره) خواستند تا مردم را دعوت به آراشم و حضور در خانههایشان کند اما ایشان فرمودند که مردم در خیابانها بمانند.
رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امام خمینی(ره) یک لحظه از توکل بر خدا و اعتماد به مردم غافل نبودند، اظهار داشت: ملت ایران از فرمان امام پیروی کرده و در شب20 بهمن 57، با حضور در خیابانها تهران را یکپارچه غوغا کردند و همین حضور مردمی سبب شد حکومت شاه سقوط کند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برخی دعوت امام خمینی(ره) از مردم را اشارهای از عالم دیگر میدانستند.
حداد عادل یکی از موضوعات پس از انقلاب اسلامی را انحلال یا ابقای ارتش دانست و گفت: ارتش در ظاهر متعلق به انقلاب نبود اما امام خمینی(ره) توطئههای دشمن را زیر نظر داشتند از این رو شورای انقلاب تصمیم گرفت ارتش همچنان باقی بماند و امام خمینی(ره) با این کار خود ارتش را از آن انقلاب کردند.
وی با اشاره به هوشمندی امام خمینی(ره) و آشنایی ایشان از توطئههای دشمنان، خلأ رهبری مقتدر در مصر را سبب به نتیجه نرسیدن انقلاب مصر دانست و تأکید کرد: امام خمینی(ره) همه ابعاد حکومت را در اختیار انقلاب قرار دادند؛ مردم مسلمان مصر انقلاب کرده و به پیروزی رسیدند اما در ارتش آمریکایی دوران مبارک تغییری حاصل نشد و این ارتش با پول عربستان و نقشه آمریکا و رژیم صهیونیستی مبارک را آزاد کرد و مرسی را به قفس انداخت.
رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی در ادامه بحرانهای پس از انقلاب را مورد توجه قرار داد و گفت: دشمنان برای مقابله با انقلابها و نیروهای مذهبی از ابزار دین علیه دین استفاده میکنند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تکفیریها را ابزار دشمنان برای جنگ علیه دین خواند و اظهار کرد: امروز آمریکا و رژیم صهیونیستی از تکفیری ها علیه بیداری اسلامی و جنگ و تفرقه میان شیعه و سنی استفاده میکنند.
حداد عادل در ادامه فعالیتهای سازمان مجاهدین خلق را مورد توجه قرار داد و افزود: زمانی که یکی از اعضای سازمان مجاهدین خلق مرامنامه این سازمان را برای امام خمینی(ره) در نجف خواند، ایشان دست رد به سینه آنها زد.
وی با بیان اینکه تا سالهای 54 و 55 رژیم شاه بیشتر اعضای سازمان مجاهدین را دستگیر کرد یا به قتل رساند، ابراز کرد: سازمان مجاهدین پس از انقلاب آزادانه عضو گیری میکرد و در مقابل امام و انقلاب ایستادند و فجایعی همچون 7 تیر را رقم زدند اما امام خمینی(ره) با سازمان مجاهدین خلق با قاطعیت برخورد کرده و انقلاب اسلامی را از وجود آنها پاک کردند.
رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جنگ تحمیلی بزرگترین بحران امام خمینی(ره) پس از انقلاب بود، اظهار داشت: امام خمینی(ره) در شرایطی سخت و با امکاناتی اندک جنگ را مدیریت کرده و در برابر دشمنان جهانی ذرهای تزلزل نداشتند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ورود سپاه و بسیج به جبههها سبب شد یک وجب از خاک ایران در دست دشمن باقی نماند.
حداد عادل با اشاره به صبر و بردباری امام خمینی(ره) در مواجهه با بنی صدر، گفت: صبر امام سبب آشکار شدن ماهیت بنی صدر شد و همگان به او را شناختند؛ اگر امام در روز نخست بنی صدر را عزل میکردند ظاهر قضیه این بود که در برابر رأی مردم ایستادهاند.
وی از دیگر بحرانهای زمان امام خمینی(ره) مسأله قائم مقام رهبری ذکر کرد و افزود: امام خمینی(ره) از رفت و آمدهای بیت قائم مقام اطلاع داشتند و از این مسأله اظهار نگرانی کردند و با توجه به این امور تصمیم گرفتند کسی را که امید انقلاب نامیده میشد عزل کنند.
رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی در ادامه بحرانهای دوره رهبر معظم انقلاب را یاد آور شد و گفت: 18 تیر 78 نخستین بحران سنگین در این دوران بود اما رهبری با اعتماد به بصیرت مردم، 23 تیر را در مقابل آن قرار دادند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نطقهای پیش از دستور نمایندگان را بهترین راه برای شناخت مجلس ششم خواند و اظهار کرد: اکبر گنجی که گفته بود افکار امام باید به موزه سپرده شود در مجلس ششم از وی و نهضت آزادی تعریف و تمجید میشد.
حداد عادل ادامه داد: افرادی که نزد امام رفتند تا قائم مقام رهبری را عزل کند در زمان اصلاحات ساکت بودند و چیزی نمیگفتند.
وی با تأکید بر اینکه موتور اصلاحات با سوخت بحران کار میکرد، ابراز داشت: در این دوره برخی به رهبری اولتیماتوم دادند که یا طرح غربیها را بپذیرید یا طرحی سه فوریتی برای پذیرش پروتکل الحاقی ارائه میدهیم.
رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی دوم خرداد را پایان ولایت فقیه میدانستند، خاطرنشان کرد: کار مجلس ششم به نگارش نامه به رهبری و استعفای دستهجمعی کشید و با استعفای همه استانداران و مدیران کشور میخواستند انتخابات را معلق کنند اما رهبری قاطعانه ایستادند و فرمودند انتخابات باید سر موقع و نه حتی یک روز دیرتر برگزار شود.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در دوران انقلاب مشکلات فراوانی متوجه نظام شد و کشتی انقلاب با تلاطم رو به رو شد اما غرق نشد.
حداد عادل فتنه سال 88 را بحرانی بزرگ برای کشور دانست و افزود: رهبری به معترضان فرمودند همان قانونی که شما را تایید صلاحیت کرد راه اعتراض را هم مشخص کرده است و نمیتوان وسط بازی مقررات را تغییر داد.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در نماز جمعه 29 خرداد همه مسائل را بیان فرمودند و پس از آن نیز در دیدار با یکی از معترضان تضمین کردند که با کار او پرداخته میشود.
رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات هیأت شش نفره پس از انتخابات سال 88، گفت: تمام سعی این گروه که بنده نیز در آن عضو بودم این بود که بحث تقلب یا عدم تقلب را مورد بررسی قرار دهیم و در هر صورت حقانیت نظام را ثابت کنیم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: البته ما هر چه تلاش کردیم تا معترضان بیایند و بگویند که کجا تقلب شده جوابی از سوی آنها نشنیدیم.
حداد عادل با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در جریان فتنه 88، ابراز کرد: رهبری در سال 88 با چراغ بصیرت مردم را به مقابله با فتنه دعوت کردند.
وی در ادامه با اشاره به اتفاقات پس از فتنه 88، دورکاری احمدی نژاد را از بحرانهای کشور دانست و اظهار داشت: رهبری هزینههای زیادی دادند تا ثابت کنند در انتخاباتی که همین شخص طی آن به قدرت رسیده بدون تقلب بوده است.
رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی جریان انحرافی را از دیگر بحرانهای پس از فتنه 88 خواند و با بیان اینکه این مسأله هم با تدبیر رهبری همراه بود، گفت: رهبری مصلحت نظام را در این میدانستند که کشتی ریاست جمهوری با همه تلاطمها، سالم به ساحل انتخابات برسد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه بحران کنونی کشور را تحریمها ذکر کرد و ابراز داشت: یکی از توصیههای مهم رهبری این بوده که به نیروی داخلی و اقتصاد مقاومتی برای مبارزه با تحریمها توجه داشته باشیم و به سخاوت دشمن امیدوار نباشیم.
حداد عادل مذاکرات ایران با 5+1 را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: رهبری در این باره فرمودند که به تیم مذاکرهکننده اعتماد داریم اما به دشمن خوشبین نیستیم.
وی در ادامه در بخش پاسخ به سؤالات، با اشاره به مذاکرات هستهای، گفت: مجلس مذاکرات را به دقت دنبال میکند و با تیم مذاکره کننده نیز ارتباط دارد.
رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تا نتیجه مذاکرات مشخص نشود نمیتوان اظهار نظر کرد، ابراز کرد: در حال حاضر به دنبال این هستیم که شش ماه بگذرد و راستیآزماییها به پایان برسد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به توهینهای مقامات آمریکایی، اظهار کرد: در این باره ساستمداران ما مواضع منفعلانه نداشتهاند و در این باره وزیر امور خارجه در برخی موارد برخوردهای انقلابی داشتهاند.
حداد عادل فسادهای اقتصادی در کشور را مورد توجه قرار داد و با بیان این که فضای غالب در کشور اینچنین نیست، افزود: این طور نیست که در کشور همه به دنبال این مسائل باشند.
وی با تأکید بر این که امروز جنگی تمام عیار علیه نظام اسلامی در جریان است، گفت: البته در این میان گروهی در حال سوء استفاده از وضعیت موجود هستند.
رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی پرونده اختلاس بانکی را سنگین ارزیابی کرد و ابراز داشت: در تاریخ ایران پروندهای به این بزرگی وجود نداشته از این رو برای رسیدگی به آن نیازمند دقت و زمان بیشتری هستیم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب مبنی بر اینکه بدنه نظام سالم است اما با مفاسد اقتصادی باید برخورد شود، گفت: حفظ و حراست از نظام اسلامی وظیفهای همگانی است.
حداد عادل با بیان اینکه رهبری فرمودند که به تیم مذاکره کننده باید زمان داد، اظهار داشت: اگر رهبری اعلام کنند که مذاکرات را متوقف کنید در مقابل ممکن است عدهای عنوان کنند که دولت میخواست مشکلات را حل کند اما رهبری مانع شد و مشکلات اقتصادی را به گردن ایشان بیندازند.
وی در پاسخ به سؤالی که از محاکمه سران فتنه پرسیده شد، بیان کرد: برای رسیدگی به این مسأله باید شرایط آرام شود و در حال حاضر این مسأله باید به همین روال بماند./927/200/ع