۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۹
کد خبر: ۲۰۳۹۳۳
کارشناس مرکز تخصصی مهدویت:

حضرت زهرا الگوی منتظر واقعی است

خبرگزاری رسا ـ‌ کارشناس مرکز تخصصی مهدویت با بیان این که حضرت زهرا الگوی منتظر حقیقی است، گفت: بیشتر انحراف ها از این مسأله نشأت می‌گیرد که در زمینه مهدویت آسیب‌ها از اصل موضوع پر رنگ‎تر شده است و جریان های اشتباه نسبت به اصل خیلی گسترده تر هستند.
حضرت زهرا الگوی منتظر واقعی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، حجت الاسلام محمدصادق کفیل، کارشناس مرکز تخصصی مهدویت قم ظهر امروز، در همایش مهدویت سالن سازمان تبلیغات اسلامی قزوین با بیان این‌که باید راهکارهای دین یاری را شناخت گفت: گاهی کسی غایب است اما توجه‌ها به سوی او وجود دارد.

کارشناس مرکز تخصصی مهدویت بیان داشت: امام دوازدهم ما مسلمانان نیز غایب است و هم غریب، گناهان ایشان را آزرده خاطر می‌کند در صورتی‎که باید وجود ما آرامشی برای حضرت باشد.

وی در ادامه افزود: در موضوع مهدویت لازمه کار فقط آسیب شناسی نیست بلکه نیاز ورود به هر کاری شناخت آسیبها است، برخی ها اقدامی را انجام نمی‌دهند که علت آن به دلیل آسیبی است که به همراه دارد، انسان عاقل هرکاری را بخواهد انجام دهد باید پیش از آن موانع را بشناسد تا گرفتار مشکلاتش نشود.

حجت الاسلام کفیل موضوع مهدویت را بسیار زیبا و جالبی دانست و ابراز داشت: بیشتر انحرافه ا از این مسئله نشأت می‌گیرد که در زمینه مهدویت آسیب‌ها از اصل موضوع پررنگتر شده است و جریان های اشتباه نسبت به اصل خیلی گسترده تر هستند؛ به طور خلاصه می توان آسیب ها را در مواردی مورد نظر قرار داد.

استاد مهدویت قم ادامه داد: نخستین آسیب در زمینه مهدویت انتظار منفی است که متأسفانه در این زمینه انتظار با توقف هم معنی شده است اما انتظار بی تفاوتی نیست؛ اصل انتظار، چشم انتظاری است و نخستین قدم برای نجات از رویکرد منفی آن، داشتن تعریف صحیح از این کلمه است.

کارشناس مرکز تخصصی مهدویت قم با اشاره به این‌که شاخصه مهدویت انتظاری است که امام صادق(ع) تعریف کرده است، اظهار داشت: شخص منتظر شبیه مجاهد است منتظر کسی است که در خون خود می غلتد مجاهد دین یار است ولی دیگران دین دار هستند جامعه منتظر باید متدین باشد.

وی با تأکید به این‌که جامعه دین یار برای دین قدم برمی‌دارد ازاین رو شرط حضور وجود یاران برای حضرت است گفت: امام عصر(عج) وقتی ظهور می کند جمعیت خودمحور را به خدامحور تبدیل می کند زیرا اثرگذاران تاریخ همیشه دین یار بوده اند و جامعه منتظر جامعه ای است که دغدغه دین را داشته باشد.

کارشناس دینی عرصه مهدویت افزود: دین یار کسی است که به دین و امامت وفا داشته باشد تا با همه وجود قدم برداشته و خود را بدهکار بداند جامعه ایران اسلامی باید شبیه حر و زهیر و سعیدبن عبدالله دین یار باشند، الگوی منتظران عالم حضرت زهرا(س) است، پس اگر می خواهیم مردم کشور را تبدیل به منتظر واقعی کرد باید زهرای مرضیه(س) را شناخت.

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان این‌که حضرت زهرا(س) در 18 سال الگوی 250 سال امامت شد، خاطرنشان کرد: امام زمان(عج) فرموده‌اند من به مادرم اقتدا می کنم، برای دین یار شدن سه شرط لازم است، فداکردن خود برای دین، کاری به حرف جامعه نداشتن و باید از هر اخلاقی برتر از اطرافیان خود باشیم.

استاد حوزه علمیه قم بیان داشت: هر اقدامی که جامعه اطراف ما و اهل دنیا انجام می دهند منتظر نباید بکند؛ چرا که اقتدا به اکثریت انسان را به جایی نمی رساند دین دار نگاه به مردم می کند اما انسان دین یار همکلاس حضرت زهرا است افق نگاه ما باید حضرت بقیه الله باشد و برای رسیدن به این نور باید مجهز به ایمان و عمل شد.

وی با تاکید بر این‌که اگر میخواهیم یار دین شویم باید در راه دین و عمل به کلام الهی قدم برداریم اظهار داشت: آسیب دیگر مهدویت ارایه چهره خشن از حضرت مهدی(عج) است متأسفانه حضرت در جامعه به عنوان امام قهار شناخته شده است و راهکار برای رفع این اشتباه این است که به بیان جلوه های محبت ایشان در مواردی چون خواندن یک روایت زیبا بپردازیم زیرا جامعه منتظر عاشق امام نیست چون محبت ایشان را نمی بیند پس باید این جلوه های زیبا به جامعه شناسانده شود.

کارشناس دینی شهر قم ادامه داد: آسیب سوم این است که جامعه سرگرم علایم ظهور شده است باید به جای تطبیق علایم و زمان ظهور ایجاد شرایط کنیم و این شرط همان خودسازی و جامعه شناسی است و لازم است حکومت حضرت را شناخته و به جامعه بشناسانیم.

وی در پایان گفت: آسیب بعدی سرگرم شدن به ملاقات است، یعنی این‌که در اوج مکان پیوند با امام (مسجد جمکران) می‌بینیم که مردم سرگرم دین هستند و فقط دیدار حضرت را می طلبند؛ از این رو باید دانست به دعای عاشقان دفع بلا می شود اگر همه ناله ظهور بزنند همه دنیا از بلا رها می شود./955/پ203/غ

ارسال نظرات