ماه شعبان فرصتی برای تهذیب نفس و خودسازی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ارومیه، حجت الاسلام محمد جواد قهرمانی، مدیر حوزه های علمیه آذربایجان غربی عصر روز دوشنبه در جمع اساتید، مسؤولان و طلاب مدرسه علمیه رسول اکرم(ص) تکاب گفت: گناه آفتی است که با طلبگی سازگاری ندارد؛ طلاب باید حتی از گناهان کوچک بپرهیزند و حتی از مکروهات اجتناب کنند.
وی طلاب و روحانیون را به رعایت تقوا و فضیلت های اخلاقی توصیه کرد و گفت: همه دست به دست هم داده اند تا طلاب سرباز خوبی برای امام زمان باشند و مردم به سراغ روحانی با تقوا و فاضل می روند و برای الگو گیری از آن ها باید هم به روح خود و هم به جسم خود برسیم.
مدیر حوزه های علیمه آذربایجان غربی با دعوت طلاب به ورزش تصریح کرد: در کنار تهذیب نفس باید بتوانیم جسم خود را برای خدمت به اسلام و تبلیغ دین آماده کنیم که لازمه رسیدن به این اهداف ورزش و تغذیه سالم است.
وی افزود: همه طلاب باید ورزش روزانه داشته باشند تا با نشاط بتوانند به تهذیب و تحصیل ادامه دهند.
حجت الاسلام قهرمانی با اشاره به اهمیت ورزش گفت: جسم سالم نباشد نمی تواند در بعد معنوی و تحصیل فعالیت کند و این ضعف جسمی ما را از فعالیت های علمی و فرهنگی باز می دارد.
وی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص ورزش تصریح کرد: ورزش و تربیت بدنی باید جزو برنامه روزانه باشد بنابراین مسؤولان و مدیران حوزه در خصوص امر ورزش و تربیت بدنی طلاب برنامه ریزی کرده و به آن دقت کافی و کامل داشته باشند.
خواب بین طلوعین طلبه را سلب توفیق می کند
مدیر حوزه های علمیه آذربایجان غربی به نکات مهمی در خصوص برنامه ریزی شخصی طلاب اشاره کرد و گفت: خواب بین طلوعین به ضرر طلبه است و طلبه را سلب توفیق می کند.
وی بی حرمتی به استاد، غیبت استاد و خواب بین طلوعین را از عوامل سلب بسیاری از توفیقات دانست و اظهار داشت: در بین الطلوعین رزق و روزی مادی و معنوی به انسان عطا می شود بنابراین باید تلاش کرد که بین الطلوعین در خواب نباشیم.
حجت الاسلام قهرمانی با اشاره به اهمیت نماز شب افزود: نماز شب و احترام به استاد از عوامل توفیقات است و رزق و روزی مادی و معنوی با نماز شب فراهم می شود.
وی با اشاره به شخصیت اویس قرن خاطرنشان کرد: همه عالم رو به مدینه به پیامبر اکرم (ص) سلام می کنند ولی پیامبر رو به یمن می کند و به اویس قرن سلام می کند.
مدیر حوزه های علمیه آذربایجان غربی این توفیق اویس قرن را آثار عبادت و ذکر دانست چرا که اویس قرن ذاکر، ساجد و راکع بود.
حجت الاسلام قهرمانی با اشاره به نماز شب و سجده های طولانی علمای گذشته افزود: باید تلاش کنیم مانند اویس قرن باشیم تا بتوانیم به مراحل بالای معنوی و قله سعادت برسیم.
وی درپایان ماه شعبان را فرصتی طلایی یاد کرد و گفت: طلاب باید از فرصت طلایی و استثنایی شعبان برای خودسازی استفاده کنند./936/پ202/ب