حضرت علی اکبر بارزترین نمونه کمال و اسوه پاکی و مردانگی است
حجت الاسلام علی آزادیان، رییس اداره تبلیغات اسلامی نور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در نور با گرامی داشت سالروز فرارسیدن میلاد حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان، گفت: حضرت علی اکبر (ع) از جوانی مجموعه ای از خوبی ها و فضیلت ها و نمونه ای روشن از فضایل عترت پاک پیامبر بود.
وی، ادامه داد: این شخصیت نورانی از چنان مقام والایی برخوردار است که حتی کسی چون معاویه هم که دشمن خاندان عصمت و طهارت بود به فضایل اینشان اقرار داشتند.
حجت الاسلام آزادیان، تصریح کرد: روزی در حضور معاویه سخن از این بود که رهبری دینی شایسته کیست و حاضران گفتند تو شایسته ترین هستی، اما خود معاویه گفت نه چنین نیست و علی فرزند حسین بن علی(ع) شایسته ترین است چرا که هم از نسل پیامبر است و هم شجاعت بنی هاشم در او جلوه گر است.
رییس اداره تبلیغات اسلامی نور، تصریح کرد: وقتی از زبان دشمن چنین اعترافی شنیده شود دوستان چه خواهند گفت و این که معاویه در شام درباره او چنین تعبیراتی را بر زبان جاری می کند نشانه آن است که آوازه کمالات او فراتر از حجاز رفته بود.
وی، اظهار داشت: رابطه سرشار از ادب و احترام حضرت علی اکبر(ع) به پدر و علاقه و محبت پدر به فرزند، در همه مراحل زندگی این دو الگوی فضیلت وجود داشت و نهایت و اوج آن، در صحنه عاشورا دیده می شود.
حجت الاسلام آزادیان، تصریح کرد: وقتی حادثه قیام اباعبدالله(ع) پیش آمد و امام برای مبارزه با فساد و طغیان امویان از بیعت با آنان خودداری کرد و از مدینه خارج شد حضرت علی اکبر(ع) در رکاب و همراه پدر بود و پس از اقامت چند ماهه در مکه چون امام تصمیم گرفت به سمت کوفه و کربلا حرکت کند، حضرت علی اکبر هم با صلابت و ایمان و عشق در این کاروان شهادت حضور یافته بود و سخنانش در راه تا رسیدن به کربلا و نقشی که در آن حماسه داشت ستودنی است.
رییس اداره تبلیغات اسلامی نور با بیان این که یکی از بارزترین نمونه های کمال و اسوه های پاکی و مردانگی حضرت علی اکبر(ع) شهید بزرگ حماسه عاشورا و فرزند با فضیلت سیدالشهدا(ع) است، گفت: سزاوار است که از رهگذر آشنایی با شخصیت و ویژگی های این جوان برومند و رشید و باصلابت از او درس جوان مردی و مقاومت و ایمان و ادب بیاموزیم و نسلی را تربیت کنیم که پویای راه نورانی آن شهید باشد.
وی، ادامه داد: تربیت شایسته امام حسین(ع) سبب شد که حضرت علی اکبر(ع) به بهترین صفات کمال آراسته شود. و عواملی هم چون اصالت خانوادگی، تربیت و وراثت، کسب علم و فضایل از عناصر تشکیل دهنده شخصیت هر کسی است که در وجود و زندگی ایشان فراهم بود.
حجت الاسلام آزادیان، تصریح کرد: خلق و خوی او و رفتار و حرکات و ادب و متانتش در حد اعلای برجستگی و درخشندگی بود و آن گونه که گفته و نوشته اند رفتارش یادآور حرکات و رفتار پیامبر خدا(ص) بود و همین سبب می گشت تا در چهره ی او شخصیت پیامبر را مشاهده کند و با دیدن او یاد حضرت رسول(ص) را در ذهن ها زنده کنند.
رییس اداره تبلیغات اسلامی نور در پایان، بیان داشت: حضرت علی اکبر(ع) نسخه ای برابر با اصل نسبت به رسول خدا و شاخه ای از آن شجره طیبه و ریشه پاک بود و وارث همه ی خوبی های خاندان عصمت و طهارت به شمار می رفت./1314/ت302/ب1