سازش با دشمن خروج از مسیر اعتدال است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سید احمد میردامادیان سخنران مسجد مقدس جمکران درهفتمین روز از ماه مبارک رمضان با اشاره به سوره مبارکه طه و برخی ویژگی های آن، گفت: بنابر سخنی که از پیامبر گرامی اسلام(ص) بیان شده است دو هزار سال قبل از آن که خداوند حضرت آدم(ع) را بیافریند دو سوره یاسین و طه را به فرشتگان عرضه کرد و ملائکه خطاب به خداوند گفتند: خوشا به حال امتی که این دو سوره برای آنان نازل می شود. همچنین در کلامی از امام صادق(ع) آمده است که تلاوت کننده این سوره جزء اصحاب یمین است و پرونده اش را به دست راستش می دهند.
وی با بیان این که نامی که بر این سوره نهاده شده است یکی از اسامی پیامبر گرامی اسلام(ص) است، افزود: بنابر آنچه که در روایت بیان گردیده است منظور از «ط» در کلمه «طه» طالب الحق است، یعنی پیامبری که همیشه حق را دنبال می کند و مراد از «ه» در آن هادی الیه است یعنی دیگران را هم به سوی حق هدایت می کند.
مبلغ حوزه علمیه با اشاره به آیات پایانی سوره مبارکه طه، اظهار داشت: در این آیات شریفه خداوند متعال چند نکته را خطاب به پیامبر بیان می کنند، نکته اول این که مال و ثروت کفار چشم تو را پر و خیره نکند، این ها همچون شکوفه زندگی است اما آنچه به تو و مسلمین دادیم باقی است افزون بر این که آن چه به کفار دادیم برای فتنه یعنی آزمایش آن ها می باشد.
وی با بیان این که یکی از خصوصیات کفار این است که از حق گریزانند، ابراز داشت: خداوند در نکته دیگری که خطاب به پیامبر(ص) یادآور می شوند تصریح می کنند که ببینید پیروزی از آن کیست و به زودی خواهید دانست که اصحاب «صراط سوی» برندگان حقیقی اند و مراد از صراط سوی راه مستقمی است که نه افراط دارد نه تفریط.
سخنران مسجد مقدس جمکران با بیان این که امت رسول الله(ص) باید اهل اعتدال باشد، خاطرنشان کرد: اعتدال به این معنا نیست که با دشمنی که هر لحظه می خواهد توطئه کند سازش کرد، این خروج از مسیر اعتدال است، پیامبر گرامی اسلام(ص) که خود در نهایت اعتدال بود هرگز سر سازش با کفار نداشت، مگر می شود با دشمنی که «انّهم یکیدون کیدا» است سازش کرد.
وی با اشاره به این که منظور از صراط سوی در روایات وجود مقدس حضرت مهدی(عج) است و امام زمان با ظهور خود صورتی زیبا از اسلام ناب را به نمایش می گذارند، اضافه کرد: امروز کسانی به نام اسلام چهره ای خشن از این دین الهی نشان می دهند و نسبت به مقدسات دینی بی حرمتی می کنند، بنابر آنچه که در روایات بیان گردیده است حضرت هنگام ظهور ریشه اینان را خواهند خشکاند./1330/پ202/س