۱۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۱:۵۶
کد خبر: ۲۱۵۱۴۲
عضو شورای استانی حوزه علمیه آذربایجان غربی:

آموزش قرآن گامی مؤثر در تربیت فرزندان صالح است

خبرگزاری رسا ـ عضو شورای استانی حوزه علمیه آذربایجان غربی گفت: داشتن فرزند صالح در گرو تربیت اسلامی خانواده ها است و خانواده هایی که می خواهند فرزندان صالح داشته باشند باید بدانند نخستین گام در تربیت فرزند صالح آموزش قرآن به آن ها است.
حجت الاسلام سيد محمد موسوي امام جمعه سلماس

حجت الاسلام سید محمد موسوی، عضو شورای استانی حوزه علمیه آذربایجان غربی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ارومیه، با بیان این که تعطیلات تابستان بهترین فرصت برای فراگیری قرآن از سوی کودکان و دانش آموزان است، اظهار داشت: خانواده ها با ثبت نام فرزندان خود در مدارس قرآنی می توانند زمینه ساز سعادت دنیا و آخرت آن ها شوند.

 

وی افزود: داشتن فرزند صالح در گرو تربیت اسلامی خانواده ها است و خانواده هایی که می خواهند فرزندان صالح داشته باشند باید بدانند نخستین گام در تربیت فرزند صالح آموزش قرآن به آن ها است.

 

عضو شورای استانی حوزه علمیه آذربایجان غربی ادامه داد: در حال حاضر وضعیت آموزش قرآن در مدارس به دانش آموزان بهتر شده است ولی متاسفانه در حال حاضر جوانان و نوجوانانی را در جامعه داریم که با وجود مدارک تحصیلی بالا قادر به روخوانی درست قرآن نیستند.

 

وی اضافه کرد: این موضوع در حوزه فرهنگی و دینی یک فاجعه بزرگ بوده و نشان می دهد در کودکی این افراد به خوبی با آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن آشنا نشده و مربیان و خانواده های آن ها نسبت به این موضوع بی توجه بوده اند.

 

حجت الاسلام موسوی تصریح کرد: برگزاری مسابقات قرآنی موجب آشنایی دانش آموزان با سیره قرآنی اهل بیت و پیامبر(ص) و نشان از جامعیت آموزش قرآن و سیره اهل بیت در مدارس به دانش آموزان می شود.

 

وی خاطر نشان کرد: پایبندی خانواده ها به تلاوت قرآن یکی از عوامل جذب و علاقه دانش آموزان به قرآن است. 

 

عضو شورای استانی حوزه علمیه آذربایجان غربی ضمن قدردانی از معلمان به ویژه معلمان حوزه پرورشی، یکی از رسالت های مهم آموزش و پرورش را تربیت اسلامی دانش آموزان عنوان کرد و گفت: ترویج فرهنگ قرآنی در میان دانش آموزان یکی از فعالیت های مؤثر و بنیادین فرهنگی در سطح کشور است.

 

وی با اشاره به اهمیت انس با قرآن کریم در سنین کودکی، افزود: انسان ها در بزرگسالی به‌ سختی، عادات رفتاری و نگرش خویش به آموزه ها را تغییر می دهند این در حالی است که کودکی، نهالی نوپا آماده تبیین و فراگیری عادات رفتاری و عقاید انسانی است.

 

حجت الاسلام موسوی ادامه داد: قرآن کریم کتاب آسمانی، برنامه زندگی و چراغ راه سعادت ما مسلمانان است و ما با درک صحیح و کامل از فرمایشات الهی یقینا موجبات خوشبختی و سعادت فردی و اجتماعی خویش را فراهم می کنیم.

 

وی اضهار داشت: انس با قرآن کریم در کودکی موجب فزونی علاقه و مانوس شدن کودکان با کلام حق می شود و می دانیم که بهترین زمان برای حفظ و یادگیری افراد، سنین کودکی است زیرا عاداتی که در کودکی آموخته می شوند معمولا تا پایان عمر فراموش نمی شود.

 

عضو شورای استانی حوزه علمیه آذربایجان غربی اضافه کرد: مؤمنین با درک آیات الهی و عمل به آن ها در زندگی روزمره باید مانع از ایجاد فاصله بین آموزه های دینی خویش شوند و به وسیله قرآن کریم راه راست را از مسیر‌های انحرافی تشخیص دهند تا موجبات رضای الهی و سعادت دنیوی و اخروی خویش را فراهم کنند./1302/ت302/ب4

ارسال نظرات