۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۳:۵۱
کد خبر: ۲۲۰۷۱۷
امروز در قم؛

نخستین دوره آموزشی سبک زندگی اسلامی برگزار می‌شود

خبرگزاری رسا ـ نخستین دوره آموزشی سبک زندگی اسلامی با سخنرانی مدیر حوزه‌های علمیه و معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در قم برگزار می‌شود.
مؤسسه فرهنگي و ديني آل ياسين

حجت‌الاسلام محمدتقی فعالی، رییس مؤسسه دین و معنویت آل یاسین در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: تلاش در راستای آموزش سبک زندگی اسلامی یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های این مؤسسه فرهنگی است.

وی در ادامه افزود: تهیه سرفصل برای اخذ مجوز کارشناسی ارشد یا سطح3 سبک زندگی اسلامی، راه‌اندازی آموزش مجازی و برگزاری دوره آموزشی و پژوهشی سبک زندگی اسلامی بخشی از فعالیت‌های آموزشی مؤسسه دین و معنویت آل یاسین است.

رییس مؤسسه دین و معنویت آل یاسین اظهار داشت: تربیت نیروی انسانی کارآمد بر امور سبک زندگی اسلامی، فراهم آوردن پایان‌نامه، کتاب و مقالات علمی و اثبات کارآمدی دین و نظام در خصوص سبک زندگی بخشی از اهداف برگزاری این دوره آموزشی پژوهشی است.

وی با اشاره به مهم‌ترین هدف از برگزاری دوره آموزشی و پژوهشی سبک زندگی اسلامی تأکید کرد: هر فعالیتی در حوزه سبک زندگی به ضرورت باید تولیدی باشد، از همین‌رو تمام امور پژوهشی، هنری و تبلیغی سبک زندگی نیازمند نیروی انسانی بوده و مؤسسه دین و معنویت آل یاسین با برگزاری این دوره آموزشی سعی به فراهم آوردن نیروهای کارآمد دارد.

حجت‌الاسلام فعالی با بیان این‌که مهم‌ترین خلأ در حوزه سبک زندگی کمبود نیروی انسانی است، تصریح کرد: مؤسسه دین و معنویت آل یاسین در راستای پر کردن خلأ نیروی انسانی، فراخوانی در خصوص برگزاری دوره آموزشی و پژوهشی سبک زندگی اسلامی ارائه کرد که با استقبال چشم‌گیری روبه‌رو شد و در نهایت، پس از آزمون کتبی و مصاحبه علمی، تعداد 20 نفر متعلم شاخص و صاحب قلم را پذیرفت.

وی تأکید کرد: این مؤسسه فرهنگی در طول مدت گزینش متعلمین سبک زندگی اسلامی، آیین‌نامه‌های آموزشی و پژوهشی سبک زندگی اسلامی و عنوان‌ها و سرفصل‌های دروس را آماده و شرایط برگزاری این دوره 2 ساله را فراهم آورده است.

رییس مؤسسه دین و معنویت آل یاسین خاطرنشان کرد: مدت زمان برگزاری دوره آموزشی و پژوهشی سبک زندگی اسلامی 2 سال به صورت 4 ترم 4ماهه بوده و هر ترم شامل 16 هفته درسی می‌شود؛ همچنین درس‌های مربوطه توسط اساتید برجسته کشوری تدریس خواهد شد.

وی اضافه کرد: مباحث روانشناسی سبک زندگی، جامعه شناسی سبک زندگی و مباحث اصلی سبک زندگی از مهم‌ترین محورهای اساسی دروس این دوره آموزشی و پژوهشی است.

حجت‌الاسلام فعالی خاطرنشان کرد: محصلان دوره آموزشی و پژوهشی سبک زندگی اسلامی موظفند، پس از اتمام دوره پایان نامه‌ای برابر با 6 ماده درسی نوشته و نیز اساس کار خود را در طول تحصیل بر پژوهش و تهیه مقاله بگذارند.

وی ابراز داشت: دانش‌پژوهان در این دوره آموزشی باید به ازای هر واحد درسی، 3 واحد پژوهش داشته باشند و این پژوهش‌ها می‌تواند در قالب کنفرانس، مقاله و مناظره علمی باشد.

رییس مؤسسه دین و معنویت آل یاسین بیان داشت: این مؤسسه فرهنگی تصمیم دارد تا در کنار برنامه‌های آموزشی و پژوهشی، یک سری برنامه‌های جانبی همچون برگزاری نشست‌های متعدد و ارائه دروس مکمل توسط اساتید برجسته حوزه و دانشگاه را نیز در دوره آموزشی سبک زندگی اسلامی لحاظ کند.

وی در پایان گفت: برگزاری کلاس فقه سبک زندگی در طول دوره آموزشی و پژوهشی سبک زندگی اسلامی یکی از فعالیت‌های مهم مؤسسه دین و معنویت آل یاسین است که به صورت هفتگی در سال جاری برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است، مراسم افتتاح نخستین دوره آموزشی و پژوهشی سبک زندگی اسلامی، با حضور فرهیختگان،‌ اساتید و مدیران ارشد نهادهای علمی و فرهنگی از سوی مؤسسه دین و معنویت آل یاسین برگزار خواهد شد.

در این مراسم، آیت‌الله حسینی بوشهری، مدیرحوزه‌های علمیه کشور، صالحی، معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و حجت‌الاسلام محمدتقی فعالی، رییس مؤسسه دین و معنویت آل یاسین سخنرانی خواهند کرد.

این مراسم امروز یک‌شنبه 23 شهریورماه از ساعت 17:30 در سالن همایش پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی قم برگزار خواهد شد./997/ت302/ی

ارسال نظرات