۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۲
کد خبر: ۲۲۱۲۶۶
حجت‌الاسلام والمسلمین محمدیان خواستار شد؛

بازنگری و طراحی دروس معارف اسلامی برای دانشجویان غیرایرانی

خبرگزاری رسا ـ رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، خروجی مقالات و پایان‌نامه‌های دانشگاه معارف اسلامی را رفع مشکلات دروس معارف و پاسخ به پرسش‌های معارفی دانست و خواستار بازنگری و طراحی این دروس برای دانشجویان غیرایرانی شد.
مراسم آغاز سال تحصيلي به همراه توديع و معارفه رييس دانشگاه معارف اسلامي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد محمدیان رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه رییس دانشگاه معارف اسلامی از این دانشگاه به عنوان شجریه طیبه یاد کرد.

 

وی گفت: امروز دیگر دانشگاه‌های کشور از میوه این دانشگاه بهره می‌برند و بنده در این مدت شاهد پیشرفت‌های خوب این دانشگاه بودم.

 

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان این‌که هدف دانشگاه معارف جذب افراد مدرک‌گرا نیست، بیان داشت: در این دانشگاه قرار است دانشجویان با دقت بیشتری انتخاب شده و کسانی که دغدغه خدمت و تبلیغ دین را ندارند پذیرفته نشوند.

 

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه معارف اسلامی افرادی که دنبال عنوان و مدرک هستند را جذب نخواهد کرد؛ ورودی‌های این دانشگاه باید دغدغه خدمت و رسیدن به داد جوانان کشور را داشته باشند.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدیان تربیت اساتید معارف را از جمله چشم اندازهای دانشگاه معارف اسلامی خواند و اظهار داشت: این دانشگاه باید اساتیدی را تربیت کند که به فکر دانشجویان بوده و برای آنها دل بسوزاند.

 

وی تصریح کرد: اگر فردی می‌خواهد به نیت پژوهشگر شدن و یا گرفتن مدرک وارد این دانشگاه شود باید بداند که صدها دانشگاه دیگری در این زمینه وجود دارد؛ تربیت مدرس معارف که دغدغه تبلیغ دین را داشته باشد هدف این دانشگاه است.

 

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها یادآور شد: در دانشگاه معارف اسلامی باید استادی تربیت شود که دروس اسلامی را به خوبی و با جذابیت بیان کند بنا نیست در این دانشگاه متخصص و مجتهد هر رشته تربیت شود.

 

وی افزود: هدف ما تربیت مدرس معارف است نه محقق معارف اسلامی، البته باید اساتید برای تدریس از سطح علمی کافی برخوردار باشند.

 

حجت‌الاسلام محمدیان خروجی مقالات و پایان‌نامه‌های دانشگاه معارف اسلامی را رفع مشکلات دروس معارف و پاسخ به پرسش‌های معارفی دانست، اظهار داشت: هیچ پایان‌نامه‌ای نباید بدون رفع مشکلات دروس معارف در این دانشگاه تدوین شود.

 

وی تصریح کرد: هر چند تاکنون زحمات زیادی برای تألیف دروس معارف اسلامی صورت گرفته است ولی باید سندی برای این تألیفات مشخص شود؛ دروس معارف اسلامی برای گسترش نیاز به بازنگری دارد؛ همچنین باید این دروس برای دانشجویان خارجی نیز طراحی شود.

 

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در پایان سخنان خود با تأکید بر اهتمام ویژه برای پیگیری رشته مدیریت امور فرهنگی در دانشگاه‌ها نیز خاطرنشان کرد: تاکنون در این زمینه کارهای صورت گرفته است./993/پ202/ی

ارسال نظرات