۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۰۱:۰۴
کد خبر: ۲۲۸۲۵۱

فرهنگ سرای قرآن و عترت بستری مناسب برای جذب جوانان

خبرگزاری رسا ـ معاون نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به جمعیت بالای دانشجویان در حال تحصیل در دانشگاه ها و لزوم توجه ویژه به مباحث قرآنی در دانشگاه ها، فرهنگ سرای قرآن و عترت را بستری مناسب برای جذب جوانان به فرهنگ قرآن و عترت دانست.
قرآن و عترت

به گزارش خبرگزاری رسا در مشهد، به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری مشهد، حمید غلامی، مدیر فرهنگسرای قرآن و عترت مشهد در نشست شورای مشورت و برنامه ریزی فرهنگ سرای قرآن و عترتبه تبیین فعالیت های این فرهنگ سرا پرداخت و گفت: ارتباط گیری با آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها و موسسات مردمی و حوزه علمیه، پرهیز از تصدی گری برنامه‌های قرآنی در سطح شهر و حمایت از برای برنامه‌های پیشنهادی سایر ارگانها از جمله اهداف این فرهنگ سرا است.

 

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین کاظمی نسب، معاون قرآنی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با اشاره به این که مشهد پایتخت معنوی کشوراست تصریع کرد: باید حضور زائران وگردشگران را در شهر مشهد افزایش دهیم و کاری کنیم که نسل جوان همانطور که به مراکز تفریحی ورزشی می روند، تمایل  به حضور در فرهنگ سرای قرآن و عترت را نیز داشته باشد.

 

فعالیت های موثر در معرفی  و بهره مندی از فرهنگ سرای قرآن و عترت

 

وی  برگزاری برنامه های شاخص و فاخر، همایش فعالان قرآنی و دینی استان و تولید برنامه تلویزیونی با همکاری اداره کل ارشاد اسلامی خراسان رضوی را در معرفی این فرهنگ سرا به شهروندان موثر دانست.

 

عبداللهی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان رضوی نیز گفت: تولید نشریه فاخر در زمینه مباحث قرآنی یکی از کمبودهایی است که در شهر مشهد احساس می شود و فرهنگ سرای قرآن و عترت می‌تواند در این عرصه ظاهر شود.

 

وی تربیت مربیان قرآن و اعزام به مساجد و تجلیل از خادمان قرآن به صورت سالانه به صورت مشارکتی را از موضوعات مناسب دیگر عنوان کرد که می تواند این فرهنگ سرا می توان به آن پرداخته شود.

 

حجت الاسلام محتشمی، معاون نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به وجود دانشگاه های متعدد در شهر مشهد  وتحصیل  حدود 150 هزار دانشجو تنها در دانشگاه آزاد گفت: بنابراین نیاز است  برای اقشار مختلف جامعه برنامه های کاربردی تدوین گردد.

 

وی با بیان اینکه یکی از نیازهای جدی در دانشگاه‌ها توجه ویژه به مباحث قرآنی است، یادآور شد: تاسیس فرهنگ سرای قرآن و عترت اقدام مفید و شایسته ای بود، بنابراین باید از این بستر برای جذب جوانان به فرهنگ قرآن و عترت بهره بگیریم.

 

همکاری دانشگاه ها با فرهنگ سرای قرآن و عترت  در حوزه تحقیق و پژوهش مباحث قرآنی

 

محتشمی با اشاره به اینکه دانشگاه ها می توانند در حوزه تحقیق و پژوهش و بررسی میزان آشنایی شهروندان به مباحث قرآن و عترت با فرهنگ سرای قرآن و عترت همکاری کنند، ابراز کرد: دانشگاه‌ها می توانند طرح هایی را آماده و در بسته ای به این فرهنگ سرا ارائه کنند، علاوه براین حضوردر فضای مجازی نیز یکی دیگر از عرصه هایی است که پاسخگوی نیاز مخاطبان است.

 

وی توجه به حاشیه شهر و پر کردن خلاهای فرهنگی و جلوگیری از افزایش تهدیدهای حاشیه شهر را به عنوان یکی از فعالیت ها این فرهنگ سرا پیشنهاد داد .

 

معاون نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به حدود 800 هزار نفر ساکن حاشیه شهر که ارتباط چندانی با مباحث حوزه قرآن وعترت ندارند،به اهمیت  برنامه ریزی برای آنان دراین زمینه تاکید کرد. /1310/د101/ب4

ارسال نظرات