افراد جامعه احیای معروفات را وظیفه شرعی خود بدانند
به گزارش خبرگزاری رسا، محمود اللهمرادی، جاشینن دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، در همایش استانی امر به معروف و نهی از منکر با عنوان فرهنگ حسینی و عزم ملی که در مجتمع امام خمینی در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: رویکرد ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر تلاش در راستای احیای تمام معروفات و جلوگیری از منکرات است.
وی با بیان اینکه فرهنگسازی در راستای مقابله با منکرات و احیای معروفات در قابل برنامهها و با بهرهگیری از ظرفیتهای مختلف در ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان دنبال میشود، تصریح کرد: تحقق اهداف در این حوزه نیازمند عزم ملی و مشارکت همگانی است.
جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کردستان افزود: باید همه افراد جامعه احیای معروفات و مقابله با منکرات را به عنوان یک وظیفه شرعی و همگانی بدانند و در این راستا تلاش کنند.
اللهمرادی با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر مصادیق زیادی دارد که باید برای مردم تبیین شود، بیان داشت: امروز برخی بیتوجهیها نسبت به مصرف بیرویه آب و برق نوعی منکر است که امیدواریم با برگزاری این همایشها که متولیان آن شرکتهای آب و برق استان هستند بتوانیم یک حساسیت خاص در این مورد در بین مردم به وجود آوریم.
به گفته جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کردستان، اسراف و زیادهروی در مصرف آب و برق به عنوان یک سرمایه جبران ناپذیر نوعی منکر است که متاسفانه در بسیاری از موارد شاهد بیتوجهی افراد جامعه نسبت به این موضوع هستیم.
اللهمرادی در ادامه با اشاره به حرکت روبه رشد ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان از زمان حضور نماینده ولی فقیه کردستان در استان اظهار کرد: از زمان حضور حجتالاسلام شاهرودی ستاد احیای امر به معروف استان رونق بسیار خوبی پیدا کرده و تاکیدات و دستورات ایشان بستر را برای گستردگی فعالیتهای ستاد و تعامل و همکاری دستگاههای مختلف با آن فراهم کرده است.
به گفته وی، ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان با توجه به ارادهای که در مسئولان استان به ویژه نماینده ولی فقیه و استاندار کردستان وجود دارد روند روبه رشدی را طی میکند.
جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کردستان تلاش جدی مسئولان و مدیران استان در راستای احیای امر به معروف و نهی از منکر را ضروری خواند و گفت: همه ما به عنوان کسانی که مسئولیتی در این نظام اسلامی داریم، باید در راستای احیای این فریضتین الهی که مسیر رشد و ترقی جامعه را فراهم میکند تلاش و به وظیفه خود عمل کنیم.
اللهمرادی با بیان اینکه سخنرانی، تاکید و نصیحت در زمینه احیای امر به معروف و نهی از منکر بسیار خوب است اما عامل بودن به آنچه میگویم نتیجه و بازخورد بیشتری خواهد داشت، اضافه کرد: عامل بودن به امر به معروف بستر را برای احیا و گسترش این فریضتین الهی در لایههای مختلف جامعه فراهم خواهد کرد.
وی تصریح کرد: توجه به حوزه آموزش در زمینه احیای امر به معروف و نهی از منکر از دیگر مباحثی است که باید به صورت ویژه در دستور کار معاونتهای مختلف ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان قرار بگیرد.
جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کردستان افزود: فعالسازی شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در سطح ادارات و کارخانجات و برگزاری دورههای آموزشی لازم برای توجیه آنان از جمله مباحثی است که باید از سوی مدیران و مسؤولان ادارات استان با جدیت دنبال شود.
اللهمرادی خاطرنشان کرد: معاونت آموزش ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان نیز با بهرهگیری از ظرفیت اساتید دانشگاهی و توانمند در این حوزه آماده ارائه خدمات آموزشی در سطح ادارات و سازمانها است.
جانشین دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان در ادامه از برگزاری بیش از 300 برنامه همزمان با هفته امر به معروف و نهی از منکر در این استان خبر داد و بیان داشت: 150 برنامه از مجموع این برنامهها در سطح روستاها و دهستانها، 100 برنامه در شهرستانهای استان و 50 برنامه تخصیصی برای صنوف مختلف در مرکز استان برگزار میشود.
به گفته وی، ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان در حال حاضر با دارا بودن 10 ستاد احیا و 30 ستاد در بخشهای مختلف استان در زمینه نهادینه کردن فرهنگ تذکر لسانی به عنوان یک فرهنگ همگانی و مقابله با منکرات تلاش میکند.
وی از تشکیل و فعالسازی یاوران معروف در مدارس استان خبر داد و افزود: باید با شناساندن مصادیق امر به معروف و نهی از منکر در حوزههای مختلف بستر احیای این فریضتین الهی را بیش از پیش در جامعه فراهم کرد./998/د101/ب4