ترویج فمینیست و سکولار زوایای پشت پرده جریان رسانهای دشمن در حادثه اسید پاشی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان صالح اسکندری رییس مرکزمطالعات سازمان بسیج رسانه کشور امروز در همایش تخصصی رسانهها و روابط عمومیها در احیای امر به معروف و نهی از منکر، گفت: رسانهها در غرب دارای جایگاه بالایی هستند به گونهای که رسانهها و مطبوعات به عنوان رکن چهارم دمکراسی شناخته میشوند.
وی افزود: در حقیقت رسانهها در اندیشه غرب حد فاصل توده مردم و ساختار رسمی قدرت ایجاد میشود، اما در نظام مردم سالاری دینی جایگاه ویژهای برای رسانهها متصور نشده است و بخشی از جامعه مدنی کشور است زیرا فاصلهای میان مسؤولان و مردم وجود ندارد.
رییس مرکز مطالعات سازمان بسیج رسانه کشور ادامه داد: مطبوعات و رسانهها در نظام مردم سالاری دینی باید همچون امام هدایتگر و همچون مردم مطالبه گر و اهل امر به معروف و نهی از منکر باشد.
وی با بیان این که، تحلیل گفتمان جستجو در ابعاد آشکار و پنهان صورتهای زمانی و فرا زمانی رسانهها در خصوص یک موضوع خاص که توانایی تبدیل به جریانسازی را دارد گفت: روش تحلیل میتواند به درک فضای رسانهای کمک کند و منجر به ارتقای سطح سواد رسانهای شود.
اسکندری گفت: ارتباط مفاهیم با یکدیگر و تعامل با جامعه سه بعد اصلی گفتمان زبان است و استفاده از لطیفهها، طراحی لوگو و شعارهای سازماندهیشده و مبالغه و سیاه نمایی در یک خط سیر ممتد مطبوعاتی روشهای تأمل است.
وی با بیان این که نخستین گام در تحلیل گفتمان، شناسایی گفتمان جبهه متخاصم و یا دگر گفتمانی است تصریح کرد: دو جریان ما و آنها در موضوعاتی خبری شکل میگیرد که قابلیت عمومی شدن را دارد.
رییس مرکز مطالعات سازمان بسیج رسانه کشور با اشاره به جنایت اسدپاشی در هفتههای گذشته اصفهان، ادامه داد: برای یافتن محل مناقشه در جنایات اسید پاشی اخیر باید به دنبال ارتباط میان مفاهیم بی بیان شده در حواشی ماجرای اصلی باشیم.
وی تصریح کرد: به عنوان مثال مسائل مطرح شده فیمینیستی همچون آزادی زنان، نداشتن امنیت اجتماعی زنان، مباحث سکولاری همچون عفاف و حجاب اجباری، عقیده شخصی است، بدحجابی و ترک امر به معروف موضوعاتی است که باید مورد بررسی قرار گیرد.
اسکندری ادامه داد: در جنایت اسید پاشی اخیر، ترویج مفاهیم فیمینیستی و سکولاری از لایهها و زوایای پشت پرده جریان رسانهای دشمن است.
وی عنوان کرد: جبهه متخاصم انقلاب اسلامی معتقد است که باید به سمت امنیت اجتماعی سکولار حرکت کنیم و در مقابل هر قانونی که موجب تقویت امنیت اجتماعی دینی شود بایستیم.
رییس مرکز مطالعات سازمان بسیج رسانه کشور با تأکید بر این که ما نیازمند پرورش خبرنگاران حرفهای در مواقع بحران هستیم تصریح کرد: عدم مدیریت صحیح در جبهه رسانهای داخل کشور نشان داد که در جبهه رسانهای خودی به شدت دچار ضعف جدی هستیم.
وی در پایان، سرعت ضعیف اطلاعرسانی از سوی رسانههای تصویری و مکتوب داخلی و پخش موضعگیری مسؤولان به جای روایت را مهم ترین دلایل ضعف در عدم برآورد صحیح از صف آرایی دشمن و نداشتند یک جبهه همگرا و همافزای رسانهای دانست./939/پ202/ب4