۱۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۲
کد خبر: ۲۲۹۷۰۰
معاون پژوهشی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب:

راهبرد اساسی اصلاح جامعه امر به معروف و نهی از منکر است

خبرگزاری رسا ـ معاون پژوهشی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب راهبرد اساسی اصلاح جامعه را امر به معروف و نهی از منکر دانست و گفت: در مسیر اصلاحات حسینی هر کدام از ما مسؤولیت داریم، خیال نکنیم که تنها دولت، حوزه و دانشگاه مسؤولیت دارند.
نماز جمعه قم به امامت آيت الله حسيني بوشهري امر به معروف و نهي از منکر، وظيفه فراموش شده حجت الاسلام علي ذوعلم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام علی ذو علم، معاون پژوهشی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته قم که با حضور گسترده مردم در حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد، گفت: همه ملت باید توجه داشته باشند مسیر آینده جامعه ما به عنوان جامعه تعلیم گرفته از حرکت حسینی با اصلاحات حسینی صورت می‌گیرد.

 

وی افزود: در مسیر اصلاحات حسینی هر کدام از ما مسؤولیت داریم، خیال نکنیم که تنها دولت، حوزه و دانشگاه مسؤولیت دارند، البته وظیفه نخبگان سیاسی، علمی و دینی در این زمینه مضاعف است.

 

معاون پژوهشی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب با اشاره به روایت امام حسین(ع) که می‌فرمایند «من برای امر به معروف و نهی از منکر قیام کردم»، تصریح کرد: همه در مسیر هموار سازی جامعه در جهت حرکت اصلاحات حسینی برای رشد معنویت و اخلاق‌های الهی باید تلاش کنیم.

 

وی ادامه داد: راهبرد اساسی اصلاح امت جز امر به معروف و نهی از منکر به صورت خرد و کلان نیست، این دو فریضه از سوی نخبگان جامعه باید صورت گیرد، نگاه اسلام به امر به معروف و نهی از منکر جهانی است.

 

حجت‌الاسلام ذو علم بیان داشت: راهبرد اساسی اصلاح جامعه انجام امر به معروف و نهی از منکر است و به هر میزان این امور درست تبیین شود جامعه را می‌توان به سمت اصلاح برد؛ در این زمینه همه افراد مسؤول هستند.

 

وی اظهار داشت: البته گاهی برای انجام امر به معروف و نهی از منکر در جامعه لازم است در این زمینه قانون‌گذاری شده و حتی بودجه‌ای نیز باید هزینه کرد؛ در جامعه باید امر به معروف و نهی از منکر عملی داشته باشیم.

 

معاون پژوهشی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب یادآور شد: خوشبختانه اکنون پس از 35 سال قانون امر به معروف و نهی از منکر از سوی مجلس مورد بررسی قرار می‌گیرد؛ البته برخی تلاش می‌کنند که روند بررسی این قانون کند شود؛ برخی تصور می‌کنند این دو فریضه یک موضوع فرعی است در حالی که اسلام آن را به عنوان یک اصل می‌شمارد.

 

وی گفت: البته باید این دو فریضه را برای افراد تبیین کرد تا برخی خیال نکنند امر به معروف و نهی از منکر خشونت و تجسس در امور دیگران است؛ فردی که می‌خواهد این امور را انجام دهد باید امر و نهی را بداند، همچنین به نرمی با دیگران سخن گفته و عدالت نیز داشته باشد./993/پ202/ج

ارسال نظرات