۰۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۳
کد خبر: ۲۳۳۲۴۱
مدیر استانی حوزه علمیه اردبیل:

مبارزه با هجمه فرهنگی از برنامه‌های اصلی حوزه‌های علمیه باشد

خبرگزاری رسا ـ مدیر استانی حوزه های علمیه اردبیل، با اشاره به هجمه های شدید دشمنان با استفاده از ابزارها و امکانات ارتباطی و رسانه‌ای، گفت: حوزه باید با قدرت، در تمام عرصه های ارتباطاتی و اطلاعاتی حضور داشته و برنامه‌ریزی کاملی برای مبارزه با هجمه‌ها داشته باشد.
حجت الاسلام مهدي نوروزي، مدير استاني حوزه هاي علميه استان اردبيل

حجت الاسلام مهدی نوروزی، مدیر استانی حوزه علمیه اردبیل در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، با اشاره به وظایف خطیر حوزه و علما و روحانیان، گفت: در دوره ای که دشمن با تمام امکانات و ابزار رسانه‌ای سعی در از بین بردن هویت و القاء فرهنگ غربی در کشورهای اسلامی است باید تلاش بیشتری از سوی علما و روحانیان برای آگاه‌سازی و مقابله با این هجمه‌ها انجام شود.

 

وی با تأکید بر اینکه امروز در هر لحظه دنیایی از اطلاعات و شبهات از طریق هزاران وسیله ارتباطی در سراسر جهان پخش می‌گردد، افزود: در چنین شرایطی که شبهات در حال گسترش بوده و از طرفی  فرق نوظهور هم ابراز وجود می‌کنند، حوزه باید با قدرت، در تمام عرصه‌های ارتباطاتی و اطلاعاتی حضور داشته باشد.

 

حجت الاسلام نوروزی با تأکید بر این که امروز جهان تشنه معارف ناب اسلامی است، تصریح کرد: در چنین شرایطی علاوه بر پاسخ‌گویی به شبهات، حوزه باید با تمام ادیان الهی دیگر و نهادهای دینی در جهان ارتباط برقرار کند که این مهم نیازمند حضور فعال حوزه در عرصه‌ای جهانی است .

 

مدیر استانی حوزه علمیه اردبیل بیان داشت: امروز پاسخ‌گویی به شبهات و رفع مشکلات و هجمه های موجود نیازمند بازنگری و تحول اساسی در حوزه‌های علمیه است و برای این‌که حوزه بتواند به رسالت اصلی خود که همان تبلیغ معارف الهی است، دست یابد، باید اهتمام بیشتری کند.

 

وی با تأکید بر لزوم تقویت مباحث آموزشی و به ویژه پژوهشی در حوزه‌های علمیه، اظهار داشت: رشد و تقویت مباحث آموزشی و پژوهشی در حوزه های علمیه، سبب تقویت امر تبلیغ که از مهم ترین وظایف حوزه های علمیه است، می شود.

 

حجت الاسلام نوروزی خاطرنشان کرد: حوزه علمیه اردبیل علاوه بر برنامه‌ریزی مناسب در جهت توسعه برنامه‌های آموزشی و پژوهشی، در بخش‌های مختلف، فوق برنامه‌های بسیاری را طراحی و اجرا کرده است.

 

مدیر استانی حوزه علمیه اردبیل افزود: برگزاری دوره های تربیت مربی قرآن کریم، انجام مشاوره تحصیلی و خانوادگی طلاب، دعوت از سخنرانان و اساتید کشوری و برنامه های فرهنگی مختلف که در حوزه های علمیه اردبیل برنامه ریزی و اجرا می‌شود.

 

وی با اشاره به افزایش طلاب نسبت به سال های گذشته، گفت: هم اکنون شش مدرسه علمیه برادران با 700 طلبه در سطح استان فعال است و در حوزه استان هم‌اکنون تا سطح سه طلاب به تحصیل علوم دینی مشغول هستند که در راستای تحول در فضای آموزشی نیز اقداماتی در راستای گسترش حوزه‌ها انجام شده است.

 

حجت الاسلام نوروزی همچنین از ساماندهی کتابخانه های مدارس علمیه استان خبر داد و تصریح کرد: با ساماندهی و تجهیز این کتابخانه ها، 208 نسخه خطی که در شرایط نامساعدی نگهداری می‌شدند، جمع آوری و در محل های استاندارد حفظ و نگهداری می‌شود.

 

وی با اشاره به کمبود روحانی در استان، خاطرنشان کرد: در حال حاضر در بخش‌ها و روستاها، مراکز دولتی، مدارس امین و مدارس شبانه نیازمند حضور طلاب و فضلای حوزه هستیم./937/ت302/ب6

ارسال نظرات