پذیرش ولایت اهلبیت انسان را عاقبت به خیر میکند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام و المسلمین علی سروی، استاد اخلاق حوزه علمیه، شب گذشته در جمع عزاداران شبستان امام خمینی(ره) در حرم حضرت معصومه(س) به تبیین مسأله ولایت فقیه در اسلام پرداخت.
وی با اشاره به روایتی در زمینه اهمیت مسأله ولایت، گفت: عبدالله بن ابی یعفور از اصحاب امام صادق(ع)است، امام به وی فرمود، ای عبدالله چه اندازه ما را دوست داری، گفت به اندازه ای که اگر میوه ای را به دو نیم تقسیم کنید و بفرمایید که نیمی از آن حلال و نیم دیگر آن حرام است، سخن شما را پذیرا باشم.
استاد اخلاق حوزه علمیه به معانی لغوی ولایت اشاره کرد و افزود: در لغت ولایت به معنای دوستی و رهبری آمده است، مسلمانان باید ولایت به هر دو معنایش را در برابر ولایت اهل بیت(ع) و جانشینان ایشان رعایت کنند.
وی با بیان این که باید دید، چه مقدار نسبت به ولایت و اسلام ایستادگی داریم، اظهار داشت: زمانی که یکی از اصحاب امام صادق(ع)، ولایت اهل بیت(ع) را با مسائل دنیوی مقایسه کرد، امام به شدت بر آشفتند و فرمودند که مقایسه مسأله ولایت با مسائل دنیوی، قیاسی نادرست است.
حجت الاسلام والمسلمین سروی در بخش دیگر سخنان خود، به مسأله یاد مرگ اشاره کرد و ادامه داد: انسان نباید از مکافات عمل خویش غافل شود، یاد مرگ انسان را از بیراهه رفتن بازداشته و سبب نشاط در زندگی می شود.
وی ابراز داشت: پذیرش ولایت اهل بیت(ع) و جانشینان ایشان، زندگی انسان ها را عاقبت به خیر می کند و سبب سربلندی در آخرت می شود، اگر انسان ولایت اهل بیت(ع) را قبول کند، ائمه(ع) نیز در مشکلات به یاری پیروان خود می آیند.
استاد اخلاق حوزه علمیه در پایان سخنانش به روایتی از امام رضا(ع) در زمینه یاری شیعیان، خاطرنشان کرد: امام رضا(ع) فرمودند که هرکس مرا با معرفت زیارت کند، در حالت احتضار، زمان حضور نکیر و منکر و قیامت به یاری او خواهم آمد./1323/پ202/ف