۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۲:۱۶
کد خبر: ۲۵۶۵۰۵
حجت الاسلام والمسلمین آقاتهرانی:

حتی انبیاء الهی نیز روز قیامت حسرت می‌خورند

خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان این که در قیامت هرکس هر اندازه که در مسیر بندگی پیش رفته باشد بازهم حسرت می خورد، گفت: حتی انبیای الهی نیز حسرت می خورند که چرا زاد و توشه بیشتری برای قیامت فراهم نکرده اند.
آقاتهراني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی نماینده مردم تهران در مجلس شواری اسلامی چهارشنبه شب در برنامه هفتگی هیأت فاطمیون قم با اشاره به یکی از نام های روز قیامت که یوم الحسرت است، اظهار داشت: انسان هر اندازه در مسیر بندگی تلاش کند، باز هم هنگام قیامت حسرت می خورد که چرا بیشتر تلاش نکرده است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: حتی در این روز انبیاء الهی نیز حسرت می خورند که چرا اندوخته و ره توشه بیشتری جمع نکرده اند.

وی با بیان این که کار خیر و جمع کردن در بسیاری از موارد آسان است، گفت: گاهی انسان نسبت به دیگران بسیار بخل می ورزد؛ اگر شخصی در تقاطع ترمز بزند و کمی صبر کند، به ماشین دیگری راه بدهد و یا به پیرزنی اجازه عبور بدهد می دانید چقدر ثواب می کند.

استاد اخلاق حوزه علمیه قم ادامه داد: اگر کسی پیدا شد و به شما توهین کرد، نمی شود دهان باز نکنید و چیزی نگویید؟! اگر کسی از شما پولی خواست و می توانستید کمک کنید تا کارش راه بیفتد، می دانید چه اجری دارد.

حجت الاسلام والمسلمین آقاتهرانی تصریح کرد: چرا برخی هنگام گرفتاری و مشکل مردم به آنها کمک نمی کنند، به بیماران سر نمی زنند؛ چه می شود که به جانبازان اعصاب و روانی که در آسایشگاه ها هستند سری بزنید یا این که پای درد و دل کسی بنشینید، همین کارهای کوچک ثواب بسیاری دارد اما برخی دریغ می کنند.

وی با اشاره به برخی آموزه های اسلامی که به این جزئیات پرداخته است، گفت: بزرگان می گویند وقتی نان می خرید آن را زیر عبای خود مخفی کنید چراکه اگر چشم کسی به آن بیفتد دیگر آن گونه که باید برکت ندارد؛ این کارها خیلی اثر دارد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی توهین و بی ادبی نسبت به دیگران را دارای آثار بسیار بدی دانست و ابراز داشت: اگر کسی حق مردم را ضایع می کند حقش است اما گاهی فرد با توهین قصد دارد طرف مقابل را بزند.

استاد اخلاق حوزه علمیه قم به سیره اهل بیت(ع) در آداب و معاشرت با مردم اشاره کرد و گفت: امام هادی(ع) به ابوهاشم که یکی از یارانش خوب و مورد اعتماد ایشان بود فرمود شخصی را پیدا کن که به خرج من به کربلا برود و برای من در زیر قبه جدم دعا کند؛ شما حاضرید کسی را به جای خود به کربلا بفرستید؛ خیلی ها هستند که در طول عمرشان مشهد هم نرفته اند.

حجت الاسلام والمسلمین آقاتهرانی بیان داشت: در بازدید یکی از زندان ها متوجه شدم بسیاری از افراد به خاطر بدهی های بسیار ناچیز و به اندازه یک میلیون در زندان گرفتار شده اند؛ تا به حال حاضر شده اید کمی از پول خود را صرف آزادی این زندانیان کنید.

وی با اشاره به این که صفای باطنی بزرگان در زندگی شان نیز متبلور است، گفت: آقای کلباسی مرید مرحوم آقا شیخ مهدی نجفی که از علمای اصفهان بود، نقل می کرد که ایشان روزی کسی را دید که در کنار خیابان پرنده می فروخت، یک قفس پر از پرنده را خرید و همه را آزاد کرد.

استاد اخلاق حوزه علمیه قم ادامه داد: همان طور که پرندگان به سمت آسمان پرواز می کردند آنها را نگاه می کرد و اشک می ریخت و به خداوند عرضه داشت، مرا نیز همانند اینها آزاد کن و از قفس نفس خویش رهایی ام بخش.

نماینده مردم تهران در مجلس شواری اسلامی افزود: آیا شده به پدر بزرگ، مادر بزرگ، همسر و فرزند خود محبت کنید تا در حق شما دعا کنند؟! کسانی که حاضر می شوند پدر و مادر پیرشان در خانه سالمندان زندگی کنند آیا مسلمانند؟! نشنیده اند که قرآن می فرماید«فَلَا تَقُل لَّهُمَا أُفٍّ» یعنی کوچکترین چیزی که موجب آزردگی آنها می شود انجام ندهید.

حجت الاسلام والمسلمین آقاتهرانی در پایان سخنان خود با اشاره به این که یکی از اعمال ماه رجب زیارت امام حسین(ع) است، گفت: بسیاری می گویند در هنگام گرفتاری و مشکلات زیارت عاشورا بخوانید اما به نظر من حتی با یک «یا حسین(ع)» گفتن کارهای بسیار بزرگی می توان کرد؛ نباید این را دست کم گرفت.

نماینده مردم تهران در مجلس شواری اسلامی تصریح کرد: مرحوم آیت الله سیدعلی قاضی هنگامی که در بین الحرمین داشت به سمت حرم حضرت ابوالفضل(ع) می رفت پرده ها کنار رفت و راه را به او نشان دادند.

وی با تأکید بر این که ما هرچه داریم به برکت وجود سیدالشهدا(ع) است، گفت: اگر امام حسین(ع) نبود معلوم نبود امروز به جای قرآن چه داشتیم؛ انقلاب اسلامی و رهبری را نیز از امام حسین(ع) داریم؛ بنابراین هر نعمتی که به دستتان رسید یادی از آن حضرت کنید و قدرشناس باشید./928/پ202/ف

ارسال نظرات