۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۷
کد خبر: ۲۶۰۷۴۶

ثبت نام بیش از هزار داوطلب برای ورود به حوزه علمیه خواهران مازندران

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران به استقبال خواهران علاقه مند به تحصیل در حوزه علمیه خواهران اشاره کرد و گفت: امسال هزار نفر برای ورود به حوزه علمیه خواهران استان ثبت نام کردند.
نشست خبري حجت الاسلام غفاري، مدير منطقه پنج

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام علی غفاری، مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران امروز در دیدار مدیران مرکز خدمات حوزه علمیه به شرایط جغرافیایی و بافت توریستی شهرهای استان اشاره کرد و گفت: این استان به دلیل شرایط توریستی استانی سه میلیون نفری نیست، بلکه استانی با 20 میلیون جمعیت شناور است.

 

وی با اشاره به این که هر توریست و گردشگر از یک وضعیت فرهنگی خاصی بهره مند است، افزود: به همین دلیل مسافرانی که به شهرهای مازندران سفر می کنند آورده های فرهنگی و اثر گذار به همراه خواهند داشت.

 

حجت الاسلام غفاری با بیان این که ساکنان یک استان یک فرهنگ تعریف شده مشخص و خاصی برای خود دارند و به همین دلیل برنامه ریزی برای آنها بسیار سهل است، خاطرنشان کرد: اما فرهنگ های وارداتی و در برخی مواقع زباله های فرهنگی که از سراسر کشور و حتی دنیا وارد استان می گردد یک تهدید جدی برای مازندران محسوب می شوند، به همین دلیل یک برنامه ریزی هدفمند و بلند مدت در حوزه فرهنگی استان بسیار ضروری و حائز اهمیت است.

 

مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران با بیان این که حوزه علمیه خواهران از جمله مراکز مؤثر در فرهنگ و رفتار جامعه است، تصریح کرد: به همین دلیل تقویت و توسعه این مراکز ارزشمند و اثرگذار دینی یک ضرورت بی بدیل است.

 

وی در ادامه سخنان خود به استقبال خواهران علاقه مند به تحصیل در حوزه علمیه خواهران اشاره کرد و گفت: امسال هزار نفر برای ورود به حوزه علمیه خواهران مازندران ثبت نام کردند.

 

حجت الاسلام غفاری در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات حمایتی و رفاهی مرکز خدمات برای طلاب استان اشاره کرد و افزود: مرکز خدمات در مدت فعالیت خود توانست وضعیت معیشتی طلاب را بهبود بخشیده و عزت طلاب را حفظ کند.

 

وی پیام دینی به جوامع را تکلیف ذاتی حوزه های علمیه دانست و خاطرنشان کرد: به همین دلیل این مرکز مهم و اثرگذار دینی بر خود وظیفه می داند که جهت ساماندهی و نهادینه سازی فرهنگ دینی و گسترش آن در همه ابعاد زندگی تلاش کند.

 

مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران با اشاره به این که حوزه های علمیه علم دار فرهنگ دینی و ترویج آموزه های وحیانی هستند، تصریح کرد: این امر از تکالیف ذاتی آنها است و برای همین امر تربیت می شوند. 

 

وی ادامه داد: جامعه از هیچ دستگاهی به غیر حوزه، انتظار ندارد که برای فرهنگ دینی به صورت تکلیفی برنامه داشته باشند و کار کنند و در حقیقت نهادینه سازی فرهنگ دینی وظیفه ذاتی حوزه های علمیه است./1312/پ202/ب1

ارسال نظرات