جمع آوری 2100 ایده در فراخوان ایدههای مسجدی طی دو سال
به گزارش خبرگزاری رسا، همایش پایانی دومین فراخوان ایدههای مسجدی ظهر امروز به منظور تجلیل از دستاندرکاران و تقدیر از ایدههای برتر در سالن عصر آفتاب مسجد مقدس جمکران برگزار و پوستر سومین فراخوان ایدههای مسجدی در حاشیه این مراسم رونمایی شد.
در ابتدای این مراسم حجتالاسلام عباس ابراهیمی معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران به تبیین جایگاه مسجد در دین مبین اسلام پرداخت و اظهار کرد: پیامبر اسلام(صلی الله و علیه و آله و سلم) محوریت اجتماعات دینی را در مساجد قرار دادند و این امر نشان از اهمیت جایگاه مسجد در دین مبین اسلام دارد و امام راحل نیز برای مسجد در انقلاب اسلامی نقشی محوری قائل بودند.
وی از حضور 16 میلیون نمازگزار در مسجد مقدس جمکران در طول سال یاد کرد و گفت: 80 درصد از این آمار را جوانان و 70 درصد را خانوادهها به خود اختصاص میدهند؛ در نیمه شعبان سال گذشته 800 هزار شماره همراه در آنتنهای مسجد ثبت شد و امسال حضور یک میلیون نفر در مسجد مقدس جمکران پیشبینی میشود.
در ادامه حجتالاسلام حسین نظری دبیر ستاد اجرایی دومین فراخوان ایدههای مسجدی طی سخنانی خاطرنشان کرد: در سال جدید 711 ایده مطرح و بیش از سه هزار و 200 داوری برای بررسی ایدهها انجام شده که نسبت به سال گذشته این آمار رشد کمی و کیفی مناسبی داشته است.
وی با تاکید بر اینکه 862 ایده در بانک اطلاعات ایدههای مسجدی موجود است مطرح کرد: در سال گذشته برای ارزیابی ایدهها 11 محور در نظر گرفته شد اما در سال جدید ایدهها با سه معیار کلی مورد ارزیابی قرار گرفته است.
حجتالاسلام سعید کرمی معاون فرهنگی اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد با اعلام این خبر که تا کنون دو هزار و 100 طرح و اثر در فراخوانهای این دو سال گردآوری شده است گفت: استفاده از این ایدهها میتواند در بکارگیری ظرفیتهای نهفته مساجد موثر باشد.
وی با اشاره به اینکه در سال آینده اجرای ایدههای تولیدی در اولویت کار قرار میگیرد تصریح کرد: دریافت ایده به صورت مستمر در دبیرخانه امور مساجد انجام میشود به همین علت با تغییر محوریت فراخوان در فراخوان جدید برای اجرایی کردن ظرفیت ایدهها گام بر میداریم.
در پایان این مراسم حجتالاسلام والمسلمین محمد جواد حاجعلی اکبری رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد با بیان اینکه سومین فراخوان ایدههای مسجدی همزبان با پایان دومین فراخوان ایدههای مسجدی آغاز شده است تصریح کرد: ماه شعبان ظرفیتهای گستردهای دارد که میتوان با استفاده از این ظرفیتها فرهیختگان بیشتری را به سمت این فراخوان جذب کرد.
وی با تاکید بر اینکه با گذشت زمان هزینههای بیشتری برای طرح ایدههای جدید هزینه میشود ادامه داد: برخی از مجموعههای موفق دستاوردهای خود را مدیون ایدههای موفق میدانند و تفکر خلاق میتواند ایدههای تازه را عنوان کند که این ایدهها در عرصههای مختلف کاربردهای متفاوتی دارد./1323/د101/ف