۰۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۳
کد خبر: ۲۶۴۲۳۱
کارشناس امور خانواده:

روحانیان مردم را از برکات ماه شعبان آگاه کنند

خبرگزاری رسا ـ کارشناس امور خانواده گفت: علما و روحانیان می‌توانند از راه های سنتی همچون؛ مسجد، منبر و محراب نمازگزاران را از برکات ماه شعبان آگاه کنند.
نيمه شعبان مناجات ، مناجات شعبانيه جمکران در آستانه نيمه شعبان

حجت الاسلام حمید شهسواری کارشناس امور خانواده قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، درباره برکات ماه شعبان گفت: اعیاد گذشته و تولد امام زمان(عج) را تبریک و تهنیت عرض می‌کنم و از خداوند می‌خواهیم که به ما توفیق دهد که از برکات ماه شعبان استفاده کنیم.

 

حجت الاسلام شهسواری با بیان این‌که ماه شعبان ماه پیامبر گرامی اسلام است ابراز کرد: روزه گرفتن در این ماه بسیار سفارش شده است و پیامبر در این ماه روزه می گرفتند و به روزه ماه رمضان متصل می کردند و کسی که یک روز در این ماه روزه بگیرد بهشت بر او واجب می شود.

 

کارشناس امور خانواده در ادامه افزود: ماه شعبان ماه استغفار و طلب توبه از درگاه خداوند منان است وصدقه دادن بسیار شفارش شده است و در منابع دینی و روایات داریم صدقه بدهید حتی اگر به اندازه نصف هسته خرما باشد که خدا آتش جهنم را از شما دور می کند.

 

انجام اعمال شعبان پلی برای دور شدان از شیطان

این کارشناس حوزوی با بیان این‌که به اعمال ماه شعبان باید بسیار توجه کنیم تصریح کرد: نمازگزاران باید صلوات شعبانیه را بفرستند و از حضرت علی(ع) روایت است که مناجات ماه شعبان را بخوانید.

 

وی در ادامه تاکید کرد: روزی حضرت آیت الله خامنه ای از حضرت امام سوال کردند کدامین دعاها بهترین هستند و امام فرمود کمیل است و بهترین آنها مناجات شعبانیه است و حضرت آیت‌الله خامنه ای می فرمایند: ماه مبارک شعبان دهلیز ماه رمضان و ایستگاه و توقفگاه ماه مبارک رمضان است.

 

عبادت در ماه شعبان یاری رساندن به رسول خداست

این کارشناس فرهنگی با بیان این‌که با عبادت در ماه شعبان رسول خدا را یاری می‌کنیم اظهار داشت: همان طور که ورزشکاران و قهرمانان برای کارهای سخت از تمرین و کارهای کوچک شروع می‌کنند ما هم باید با روزه گرفتن در ماه شعبان خود را برای ماه مبارک رمضان آماده کنیم.

 

حجت الاسلام شهسواری بیان داشت: علما و روحانیان می‌توانند از راه های سنتی مسجد، منبر و محراب نمازگزاران را از برکات ماه شعبان آگاه کنند و روحانیان جوان می‌توانند از شیوه‌های نوین اینترنت، موبایل و فضای مجازی با تشکیل گروه، مردم و جوانان را از برکات ماه شعبان آگاه کنند.

 

وی در پایان با اشاره به حدیثی از حضرت رسول اکرم(ص) که فرمودند محبوبترین شما در پیشگاه خدا خوش اخلاق ترین شما هستند گفت: بسیاری از ما دغدغه داریم و می‌خواهیم ببینیم چقدر در درگاه خدا ارزش داریم باید به اخلاقمان برگردیم اگر اخلاق و رفتارمان با خانواده و اطرافیان خوب باشد جایگاه خوبی در نزد خداوند خواهیم داشت و خوش رفتاری سبب می‌شود بسیاری از مشکلات جامعه حل شود./849/ت302/ب4

ارسال نظرات