۱۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۹
کد خبر: ۲۶۵۳۴۴
دادستان کل کشور:

امام با ساده زیستی مردم را به سادگی دعوت می کردند/ انقلاب اسلامی در مرزها نمی گنجد

خبرگزاری رسا ـ دادستان کل کشور با بیان این‌که انقلاب امام خمینی (ره) اختصاص به یک منطقه و یک‌زمان ندارد، گفت: انقلاب اسلامی ایران الگوی برای انقلاب‌های جهان است و امام با مردم‌سالاری دینی راهبرد خروج از بن‌بست پوچی و بی‌دینی را به دنیای امروز ارائه کردند.
حجت السلام رييسي دادستان کل کشور

به گزارش خبرگزاری رسا در بیرجند، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر امروز در جمع مردم شهرستان فردوس بابیان این‌که انقلاب امام خمینی (ره) اختصاص به یک منطقه و یک‌زمان ندارد، گفت: انقلاب اسلامی ایران الگوی برای انقلاب‌های جهان است و امام با مردم‌سالاری دینی راهبرد خروج از بن‌بست پوچی و بی‌دینی را به دنیای امروز ارائه کردند و امروز همچنان دشمن با تفرقه‌افکنی به دنبال تضعیف انقلاب و بیداری اسلامی در منطقه است.

 

وی با اشاره به این‌که انقلاب به دلیل شاخصه‌هایی که داشته تاکنون توانسته در جهان تأثیرگذار باشد، گفت: نخستین شاخص انقلاب امام خمینی (ره) اخلاص و دلدادگی به خدا بود و ایشان با نگرش توحیدی و عبد دانستن انسان در برابر خداوند توانستند ملت ایران و سایر انقلاب‌های جهان را به هدف اصلی رهنمون کرده و از انحراف بازدارند.

 

نماینده مردم خراسان جنوبی در مجلس خبرگان با بیان این‌که امام همه‌چیز را از دیدگاه توحیدی می‌دیدند، تصریح کرد: دلیل این‌که امام توانست در برابر تمام ابرقدرت‌ها بایستد و جنگ را مدیریت کند اتکا به خدا و قدرت مردم بود و ایشان روحیه خودباوری، مردم‌باوری و استکبارستیزی را در میان مردم تقویت کردند و حمایت از مظلوم را سرلوح آمال بشری قرار دادند.

 

حجت‌الاسلام‌والمسلمین رئیسی بابیان این‌که امام اشرافی گری را از متن جامعه حذف کرده و با ساده زیستی مردم را به‌سادگی دعوت کردند، ادامه داد: نگاه به مردم در فرهنگ دینی ما بافرهنگ‌های دیگر متفاوت است به‌طوری‌که در علم مدیریت شعار مشتری مداری را داریم اما در نظام مدیریت دینی سخن از امر بالاتری است و آن عشق به مردم است.

 

وی بابیان این‌که امام خمینی (ره) خود را خدمتگزار کوچک این ملت می‌دانستند، اظهار کرد: امام (ره) به مردم محبت داشتند و در نظام اسلامی دوست داشتن مردم‌دوست داشتن همراه با عشق است.

 

وی بابیان اینکه دیگر شاخصه مکتب سیاسی امام راحل پیوند دادن میان معنویت و سیاست است، ادامه داد: آنچه در غرب می‌گذرد کنار گذاشتن خدا از زندگی است ولی امروزه بیشترین گرایش به معنویت در میان جوانان غربی است.

 

نماینده مردم خراسان جنوبی در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه محصول جدایی معنویت در غرب جنگ‌های جهانی اول و دوم، تجاوزها و ضایع کردن حق ملت مظلوم فلسطین بود، اظهار کرد: امام (ره) میان معنویت و سیاست پیوند داد به‌طوری‌که در تمام امور خدا و رضایت خدا را می‌بیند.

 

دادستان کل کشور برقراری عدالت اجتماعی از دیگر شاخصه مکتب امام عنوان کرد، گفت: در فرهنگ دینی مابعد از توحید هیچ مفهومی فراگیرتر از مفهوم عدالت وجود ندارد، سخن در عدالت به معنای عدالت ثبوتی نیست بلکه سخن در عدالت اثباتی و اجرایی است.

 

حجت‌الاسلام‌والمسلمین رئیسی ادامه داد: امام از همان ابتدا پرچم عدالت را برافراشت چراکه می‌خواست عدالت اجتماعی در جامعه حاکم باشد.

 

وی با اشاره به این‌که دشمن به دنبال اختلاف در جامعه است، ادامه داد: تمام تلاش دشمن این است که در کشورهای اسلامی راهبرد اختلاف، پرورش گروه‌های تکفیری و حکومت‌های دست‌نشانده برای متوقف کردن بیداری اسلامی و اهانت به بهترین مقدسات اسلامی را ایجاد کند./968/پ202/ج

ارسال نظرات