۱۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۷
کد خبر: ۲۶۵۷۷۷
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان:

مبارزه با تفکرات استعماری و نظام سلطه از وظایف علما است

خبرگزاری رسا ـ آیت الله سلیمانی گفت: اگر ما رحانیان امام را الگوی خود قرار ندهیم و زندگی ایشان را مطالعه نکنیم در روز قیامت که همه با امام خود مقایسه می‌شوند حرفی برای گفتن نخواهیم داشت.
آيت الله سليماني نماينده ولي فقيه در استان سيستان و بلوچستان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در زاهدان، آیت الله عباسعلی سلیمانی، نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، امروز در همایش «ترویج و دفاع از گفتمان انقلاب اسلامی» که با حضور روحانیان و طلاب شیعه و سنی سیستان و بلوچستان در سالن همایش‌های اداره تبلیغات اسلامی استان برگزار شد، گفت: عالمان واقعی دینی از منظر امام رضا(ع) دو ویژگی دارند.

 

وی ادامه داد: نخستین ویژگی آنان این است که چشمه جوشانی باشند که خیرشان به مردم برسد و اگر این چشمه محدود باشد اطلاق عالم دینی به افراد اشتباه است و دومین ویژگی عالمان دینی دور کردن شر دشمنان از مردم و امت اسلامی است.

 

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان عنوان کرد: در تعابیر دیگری آمده است که عالمان دینی مانند دژهای مستحکمی هستند که از ورود دشمنان جلوگیری می‌کنند به تعبیر پیامبر اکرم عالم دینی اصیل وارث اسلام و پیامبران است.

 

وی عصاره‌های رسالت پیامبران را برشمرد و افزود: اجرای تمام دستورات اسلام، برنامه همه انبیا بود، عدالت اجتماعی نیز برنامه مشترک آنان به شمار می‌رفت، سومین عصاره رسالت پیامبران، تحقق استقلال و آزادی بود و آنها می‌خواستند مردم را از زیر بار اندیشه‌های استعماری و نظام سلطه نجات دهند.

 

آیت الله سلیمانی به تبیین دو شاخصه مکتب امام خمینی(ره) پرداخت و بیان کرد: امام، اسلام را دینی جامع و کامل یافت که پیوند دهنده ماده و معناست امام دین را از انزوای مساجد به دانشگاه‌ها کشاند ایشان دین را در قالب سه رابطه یعنی رابطه انسان با خدا به عنوان عبادت، رابطه انسان با خودش یعنی ریاضت و رابطه انسان با دیگر انسان‌ها یعنی سیاست و حکومت تفسیر کرد.

 

وی تصریح کرد: برخی در مقابل اندیشه امام ایستادند و بر این باور بودند که دین با سیاست سازگار نیست آنان می‌گفتند که ما توانایی اجرای احکام اسلام را نداریم و عقل حکم می‌کند که در انتظار موعود بنشینیم.

 

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان اضافه کرد: امام به این افراد فرمود ما مأمور به تکلیف هستیم نه مأمور به نتیجه فردای قیامت از ما درباره آنچه انجام داده‌ایم سؤال می‌شود نه درباره نتایج امور امام حسین در اوج قدرت جور به قیام تن داد در حالی که نتیجه ظاهری به نفع او نبود اما به وظیفه خود عمل کرد.


وی خاطرنشان کرد: اگر ما رحانیان امام را الگوی خود قرار ندهیم و زندگی او را مطالعه نکنیم در روز قیامت که همه با امام خود مقایسه می‌شوند حرفی برای گفتن نخواهیم داشت./831/پ202/ب4

ارسال نظرات