۰۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۲
کد خبر: ۲۶۹۵۶۹
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل:

تکامل جامعه در گرو پرورش لذات معنوی و گسترش آن در بین مردم است

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در استان اردبیل بلوغ و تکامل جامعه را در گرو پرورش لذات معنوی و گسترش آن در بین مردم و خانواده ها دانست و گفت: انسان باید در زندگی هر لحظه ذائقه خود را با لذات معنوی تنظیم کند تا از این طریق به قدرت بی انتهای پروردگار خود پی ببرد.
 حجت‌الاسلام والمسلمين سيدحسن عاملي، نماينده ولي فقيه در استان اردبيل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، حجت الاسلام والمسلمین سید حسن عاملی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه اردبیل، ظهر امروز در جمع مردم روزه دار اردبیل، خاطر نشان کرد: خداوند در عالم خلقت سفره‌ای سرشار از لذات معنوی باز کرده و هر کس به این لذات برسد رشد پیدا می‌کند.

 

وی با بیان اینکه نعمت خداوند تنها در خوردن و آشامیدن خلاصه نشده است، افزود: از نظر اولیا و انبیا(ع) هر انسانی که لذت را در غذا و پوشاک بداند آن فرد بسیار کوته فکر بوده چرا که این دنیا فقط مکان خوردن و آشامیدن نیست و خداوند متعال ما را برای تکرار و بیهودگی خلق نکرده است.

 

امام جمعه اردبیل با تاکید به اینکه بلوغ و تکامل جامعه در گرو پرورش لذات معنوی و گسترش آن در جمع خانواده امکان پذیر است، تصریح کرد: دنیا دنیای معامله است و هر چه قدر به درک جمال و جلال خداوند متعال پی ببریم به همان اندازه از نعمات با ارزشی که برایمان خلق کرده بهره مند می‌شویم.

 

حجت الاسلام والمسلمین عاملی خواستار ترویج درک واقعی نعمت‌های الهی در جامعه شد و افزود: امروز دشمن با تزریق افکار ضد اخلاقی از طریق امواج و شبکه‌های ماهواره‌ای افکار فمینیستی و وهابی را وارد خانه‌ها می‌کند که اگر فردی به این قضییه بی‌تفاوت باشد زندگی خود را از دست خواهد داد.

 

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل، بیان داشت: انسان باید در زندگی هر لحظه ذائقه خود را با لذات معنوی تنظیم کند و ببیند روزانه چقدر با خدای خود خلوت می‌کند و تا چه میزان به قدرت بی‌انتهای باری تعالی پی برده است.

 

وی با بیان اینکه انس با پروردگار متعال روح انسان را دگرگون و مسرور می سازد، افزود: این انس با خواندن نماز و با خلوص‌نیت حاصل می‌شود و هر زمان این انس شکل گیرد باب لذات معنوی برای انسان باز شده و در دنیا و آخرت به مقامات عالی می‌رسد.

 

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل با اشاره به اینکه حقیقت دین در نماز خلاصه شده است، تصریح کرد: نماز رابطه‌ای بین فرد با خداست و اگر این رابطه پاره شود دین انسان دچار آسیب می‌شود و کسی که می‌گوید متدینم باید بی‌اختیار در مقابل عظمت الهی بیاستد و رکوع و سجود کند.

 

حجت الاسلام والمسلمین عاملی با بیان اینکه انبیا و اولیا(ع) هر لحظه برای بندگی و نماز عجله داشتند، افزود: در وقت نماز اگر به خاطر در آمدزایی و غیره ترک نماز کنی ممکن است از آن پول و درآمد چیزی حاصل شود که در آینده وبال گردنت شده و گرفتارت کند.

 

وی تصریح کرد: تا می توانیم باید ذائقه خود را به سوی زیبایی‌ها تنظیم کنیم چرا که لذت معنوی با سنگ و آهن به دست نمی‌آید و هر کس بتواند خواسته دیگران را به خواسته خود ترجیح دهد و همواره به فکر نیازمندان باشد موفق به حفظ شان انسانی خود و خانواده‌اش می شود.

 

امام جمعه اردبیل به تربیت انسان با احکام و حد الهی تاکید کرد و گفت: متاسفانه امروز به دلیل عدم رعایت این حد و حدود مشکلات زیادی در جامعه ایجاد شده که مسکن مهر از جمله آنها است.

 

حجت الاسلام والمسلمین عاملی خواستار رسیدگی به این معضل در سطح کشور شد و تاکید کرد: امروزه در سطح دنیا هر قرارداد حقوقی که تنظیم می‌‌شود تمام موازین و شرایط موجود و آینده وجود دارد ولی به اذعان یکی از مدیران این شرکت‌ها، در قراردادهای مسکن مهر هیات مدیره به نفع خود قراردادها را تنظیم کرده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اند تا اگر مشکلی پیش آمد به گردن صاحب خانه بیفتد به طوری که بیش از 14 میلیون پرونده مسکن مهر در عرض یکسال وارد دستگاه قضایی کشور شده است./937/پ202/ب4

ارسال نظرات