فداکاری های حضرت خدیجه جایگاهی والا و ارزشمند برای ایشان رقم زد
حجت الاسلام محمد تقی صرفی پور، مدیر حوزه علمیه امام خمینی(ره) کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، با اشاره به رحلت حضرت خدیجه(س) اظهار داشت: حضرت خدیجه(س) دارای هوش و عقل و تدبیر فراوانی بود و در ادبیات هم دستی داشته و اشعاری را می سرود، ایشان دارای ثروت هنگفتی بود بطوری که دهها هزار شتر، کالاها و مال التجاره او را به بازار های مراکز اقتصادی جهان حمل می کردند و چهارصد غلام و کنیز داشت.
وی افزود: حضرت خدیجه (س) از ثروت خود برای کمک به مستمندان و نیازمندان استفاده میکرد، از این رو از کنیه های او «ام الصعالیک» یعنی مادر بینوایان و «ام الیتامی» یعنی مادر یتیمان بود.
مدیر حوزه علمیه امام خمینی(ره) کرمانشاه ادامه داد: زنان مکه حضرت خدیجه(س) را بخاطر ازدواج با حضرت محمد(ص) سرزنش می کردند تا آنجا که رفت و آمد خود را با او ممنوع کردند و به او سلام نمی کردند، تا آنجا که در هنگام تولد حضرت فاطمه(س) حاضر به کمک و همراهی او نشدند و با کمال گستاخی گفتند تو با ما مخالفت کردی و به سخن ما اعتماد نکردی و با یتیم ابوطالب که شخصی فقیر بود ازدواج کردی و ما هرگز نزد تو نمی آییم و تو را یاری نمی کنیم.
حجت الاسلام صرفی پور با اشاره به معجره تولد حضرت فاطمه (س) عنوان داشت: حضرت خدیجه (س) از برخورد زنان مکه دلگیر شد اما در هنگام وضع حمل، معجزه ای رخ داد و چهار بانو وارد اتاق او شدند، خدیجه(س) با دیدن آن ها یکه خورد، آنان گفتند: نترس و نگران نباش، ما خواهران تو هستیم که از طرف خدا آمده ایم، من ساره هستم و این آسیه همدم تو در بهشت است و دیگران مریم و کلثوم خواهر موسی هستند و خداوند ما را برای پرستاری از تو فرستاده است.
وی شخصیت حضرت خدیجه کبری(س) را بسیار برجسته خواند و تصریح کرد: ایشان اولین زنی بود که به دعوت پیامبر اکرم(س) لبیک گفته و مسلمان شد، حمایت های بی دریغ ایشان موجب گسترش اسلام شد، تا جایی که تمام ثروت خود را در راه اسلام تقدیم کرد.
این استاد حوزه حضرت خدیجه(س) را الگوی بسیار مناسبی برای افراد جامعه دانست و یادآور شد: حمایت همه جانبه حضرت خدیجه(س) از پیامبر اکرم(ص)، درسهای بزرگی برای افراد به خصوص زوج ها دارد، این فداکاری های حضرت خدیجه(ص) بود که باعث رشد معنوی روح ایشان شد و جایگاهی والا و ارزشمند را برای ایشان به ارمغان آورد تا جایی که خداوند متعال به حضرت خدیجه(س) سلام و تهیت بفرستد.
حجت الاسلام صرفی پور در پایان افزود: ایام رحلت این بانوی بزرگوار فرصت مناسبی جهت شناخت بیشتر شخصیت معنوی ایشان و بکار گیری سیره آن حضرت در زندگی شخصی افراد است./857/ت302/ح