۲۱ تير ۱۳۹۴ - ۲۲:۵۳
کد خبر: ۲۷۴۳۰۹
استاد حوزه علمیه:

خدمت به خلق، سبب تکامل انسان می شود

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه جامعه الزهرا قم با اشاره به این که خدمت به خلق، یکی از اسباب تکامل انسان است، گفت: از این رو زمانی که مجلس می گیرید، تنها اغنیا و ثروتمندان را دعوت نکنید؛ بلکه فقرا را نیز دعوت کنید؛ چرا که خداوند متعال، جایی که فقط اغنیا باشند را دوست ندارد.
کمک

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، خانم میر حسینی، استاد حوزه علمیه جامعه الزهرا قم، امروز در رواق دارالحکمه حرم مطهر رضوی در جمع زائران و مجاوران گفت: اگر انسان رابطه اش با خداوند خوب باشد، دنیا نیز با او خوب می شود.

 

وی با اشاره به آیه «أَوَلَا یَرَوْنَ أَنَّهُمْ یُفْتَنُونَ فِی کُلِّ عَامٍ مَرَّةً أَوْ مَرَّتَیْنِ ثُمَّ لَا یَتُوبُونَ وَلَا هُمْ یَذَّکَّرُونَ، آیا نمى‏بینند که آنان در هر سال، یک یا دو بار آزموده مى‏شوند، باز هم توبه نمى‏کنند و عبرت نمى‏گیرند؟»، ابراز کرد: خداوند تمام انسان ها را امتحان می کند؛ گاهی با گرفتن مال و گاهی با دادن مال امتحان می کند. 

 

این استاد حوزه علمیه جامعه الزهرا قم گفت: یکی از اسباب تکامل، خدمت به خلق است؛ از این رو زمانی که مجلس می گیرید، تنها اغنیا و ثروتمندان را دعوت نکنید؛ بلکه فقرا را نیز دعوت کنید؛ چرا که خداوند متعال، جایی که فقط اغنیا باشند را دوست ندارد.

 

میر حسینی افزود: متاسفانه برخی افراد زمانی که به مال و منان می رسند، فقرا را فراموش می کنند و با اغنیا رفت و آمد می کنند، در صورتی که نباید فقرا را فراموش کنند.

 

این کارشناس مذهبی با اشاره به آیه «أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ أَنفِقُواْ مِمَّا رَزَقْنَاکُم»، اظهار کرد: خداوند متعال دوست دارد تا بندگانش از مالشان به دیگران انفاق کنند.

 

وی در ادامه به ارتباط با فقرا توصیه کرد و گفت: حضرت علی(ع) در نامه ای به عثمان بن حنیف که عامل ایشان در بصره بود، می نویسند، «اما بعد اى پسر حنیف به من خبر رسیده که مردى از جوانان بصره تو را به سورى فرا خوانده و تو نیز بدانجا شتافته اى سفره اى رنگین برایت افکنده و کاسه ها پیشت نهاده هرگز نمى پنداشتم که تو دعوت مردمى را اجابت کنى که بینوایان را از در مى رانند و توانگران را بر سفره مى نشانند.»

 

این استاد حوزه علمیه جامعه الزهرا قم با اشاره به آیه «یَوْمَ لَا یَنفَعُ مَالٌ وَلَا بَنُونَ» گفت: انسان در روز قیامت دست خالی است؛ حضرت علی(ع) می فرمایند: «آهِ مِنْ قِلَّةِ الزَّادِ، وَ طُولِ الطَّرِیقِ، وَ بُعْدِ السَّفَرِ، وَ عَظِیمِ الْمَوْرِدِ.»

 

میر حسینی به انفاق در سیره ائمه اطهار(ع) اشاره کرد و افزود: حضرت علی(ع) اموال خود را به فقرا می بخشیدند و حضرت زهرا(س) نیز زندگی زاهدانه داشتند./1309/پ202/ب4

ارسال نظرات