تلاش برخی افراد در جهت عادی سازی روابط با آمریکا
وی با اشاره به جایگاه مستحکم دین در زندگی مردم افزود: امکان حذف دین برای هیچ قدرتی وجود ندارد.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران ادامه داد: قدرتهای فرامنطقهای و کسانی که با باورهای دینی مردم مشکل داشتند به این نتیجه رسیدند نمیتوانند این ساختارها را به طور کامل از بین ببرند بنابراین تلاش میکنند تا آن را تضعیف و تخریب کنند.
بیداری مردم علیه حکومتهای مستبد با اندیشه دینی قابلیت حذف ندارد
کوشکی اظهار داشت: حرکتهای سیاسی و اجتماعی که با این باورها گره خورده است مانند نگاه سیاسی انقلابی به اسلام و بیداری مردم علیه حکومتهای مستبد با اندیشه دینی و اسلامی قابلیت حذف ندارد به همین خاطر سعی در تخریب این حرکتها دارند.
وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند جنگ سوریه، عراق و یمن جنگ مذهبی نیست، بیان داشت: در سوریه بیشتر قربانیان گروههای تکفیری اهلسنت بودند، در عراق نیز بخش اعظم مناطق اشغال شده سنینشین بوده این خود بهترین دلیل بر اثبات کلام رهبری است.
کارشناس مسائل سیاسی افزود: درگیری تکفیریها در شمال لبنان که منطقه سکونت اهل سنت بوده و بیشترین درگیری و ناامنیها در طرابلس و صیدا نیز که اتفاقا ساکنان آن اهل سنت هستند بیانگر این واقعیت است.
کوشکی بیان داشت: این درگیریها نشان میدهد ماجرا آن طور که وانمود میشود نیست جنگ شیعه و سنی در کار نیست بلکه تلاش برای ناامن کردن منطقه به نفع آمریکا و اسرائیل است.
وی گفت: مهمترین بخشی که آمریکاییها امیدوارند از آن طریق در کشور ما نفوذ کنند مسؤولان، مدیران و نخبگانی هستند که راه نجات کشور را در رابطه با آمریکا میبینند.
کارشناس مسائل سیاسی بیان داشت: این افراد در بخشهای مختلف دارای قدرت سیاسی اجرایی و در عرصههای علمی و دانشگاهی صاحب تریبون هستند که با توجه به فضای ایجاد شده تلاش میکنند فضا را برای رابطه با آمریکا عادی کنند و البته آمریکاییها نیز این عده را شناخته و آنها را به عنوان بهترین راه نفوذ در جمهوری اسلامی ایران پذیرفتند.
کوشکی در پایان خاطر نشان کرد: رهبر انقلاب در چنین شرایطی به عنوان تذکر اشاره کردند که این کانونها مورد شناسایی قرار گرفته است و با تمام توانی که دارند با حمایت مردم اجازه نمیدهند که این رخنهگاهها موجب نفوذ آمریکا در کشور شود./807/