توجه به سیر مطالعاتی کتب شهید مطهری در حوزه های علمیه
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله محسن حیدری، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت اهواز، عصر امروز در نشست اساتید حوزه علمیه الغدیر اهواز که در این مدرسه علمیه برگزار شد، با اشاره به دحوالارض و مناسبت های بزرگی که در این روز اتفاق افتاده از جمله تولد خشکی زمین، تولد حضرت ابراهیم(ع) و حضرت عیسی(ع) ابراز داشت: روز 25 ذی القعده به این مناسبت نامگذاری شده و بنا به روایتی امام زمان(عج) نیز در چنین روزی ظهور خواهند کرد.
وی با اشاره به این که با آغاز مدیریت جدید حوزه علمیه الغدیر توسط حجت الاسلام کاظم سلامت نژاد روح تازه ای در مدرسه ایجاد شد و حرکت پیشرونده ای به وجود آمد، بیان داشت: در این مدرسه علمیه برنامه های تابستانه و اردوی زیارتی و علمی مشهد مقدس خوبی انجام شده است.
استاد حوزه علمیه خوزستان با اشاره به این که در کنار رویش انتقال طلاب از مدارس علمیه دیگر به حوزه علمیه الغدیر از میان افراد واجد شرایط صورت گرفته است و امکان انتقال از این مدرسه هم وجود دارد، تأکید کرد: در هر حرکت پویا رویش و ریزش وجود دارد.
امام جمعه موقت اهواز بیان داشت: در برگزاری کلاس ها و حضور طلاب و اساتید باید دقت و کنترل بیشتری انجام شود تا حوزه علمیه کارآمدی و ثمردهی خود را حفظ کند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به برنامه های تهذیبی و پژوهشی از جمله سیر مطالعاتی کتب شهید مطهری به عنوان الگو در مدرسه علمیه الغدیر ادامه داد: مطالعه این کتب سبب تربیت علمایی مانند امام خمینی(ره) و شهید صدر و دیگر علما خواهد شد که طلاب بایستی به این مسأله بپردازند.
آیت الله حیدری افزود: تدریس کتاب های شهید مطهری با وجود گذشت زمان بسیار اما قلم ایشان کم نظیر است و به سبب این مسأله نه تنها برای دوره حیات خود می تواند کاربردی باشد بلکه با گذشت قرن ها جامعه بی نیاز از افکار شهید مطهری نخواهد بود.
وی با اشاره به این که با بررسی و تحقیقات انجام شده اصل و اجداد شهید مطهری از عرب های خوزستان بودند، ادامه داد: اجداد ایشان از خوزستان به خراسان هجرت کردند که از این مسأله سه یا چهار قرن می گذرد.
استاد حوزه علمیه خوزستان با اشاره به این که فاز دوم مدرسه علمیه الغدیر از بهمن ماه سال گذشته آغاز شده است، بیان داشت: فاز دوم شامل شش هزار و 500 متر زیر بنا که در قالب بخش های گوناگونی ساخته و مدرسه علمیه توسعه داده می شود.
امام جمعه موقت اهواز در خصوص بخش های گوناگون فاز دوم مدرسه گفت: بخش نخست کتابخانه علامه امینی در چهار طبقه، بخش دوم مسجد ابوطالب با 470 متر مربع مساحت با اهداف برگزاری نماز جماعت مردم منطقه و برگزاری مناسبت های دینی و حوزه علمیه در آینده راه اندازی خواهد شد.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: در بخش دیگری از فاز دوم، حسینیه حضرت خدیجه(س) به مساحت 180 متر و همچنین جهت انجام مراجعات مردم و پاسخ به سوالات شرعی، دفتری ویژه این کار راه اندازی خواهد شد./9453/202/ب3