۲۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۰:۵۲
کد خبر: ۲۸۷۶۴۷

شهیدی که افتخارش خدمت به مردم و پاسداری از نظام بود

خبرگزاری رسا ـ شهید محمد رضا امیری تمام اوقات خود را در راه خدمت به مردم گذراند حتی در دوران مرخصی خود شبانه در خیابان های شهر برای حفظ امنیت نگهبانی می داد.
شهيد محمد رضا اميري

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، شهید محمد رضا امیری در سال 1343 در خانواده ای فقیر و متعهد در کرمانشاه به دنیا آمد.


وی دوران دبستان و راهنمایی را در کرمانشاه گذراند و در سال 1357 با شروع انقلاب، با وجود سن کم در تمام تظاهرات و فعالیت های انقلابی علیه شاه نقش فعالی داشت.


شهید امیری در مدرسه نسبت به آگاهی دانش آموزان جهت تظاهرات علیه رژیم شاهنشاهی فعال بود و با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی فعالیت های وی دامنه گسترده تری پیدا کرد.


شهید محمد رضا با همکاری در پایگاه بسیج مسجد موسی بن جعفر (ع) به گشت های شبانه می پرداخت و در دفتر تبلیغات سپاه مسؤول چادری جهت تبلیغات و فروش کتاب های مذهبی و انقلابی در یکی از مراکز شهر شده بود.


وی با شروع مسأله منافقان نقش مستقیم و مستمری علیه منافقان کوردل داشت و با وجود خطرناک آن ها، فعالیت های خود را ادامه داد تا اینکه چادر و محل کتاب فروشی توسط منافقین به آتش کشیده شد.


از فضائل اخلاقی شهید که در میان همه مشهود بود بسیار با سخاوت و خوش اخلاق بود و همه همرزمانش در جبهه از خودگذشتگی در نبرد با دشمن و تقسیم سهم غذای خود در مواقع کمبود غذا میان همرزمان خود یاد می کنند.


شهید امیری مدت های قبل از شهادت، روحیه خانواده را برای پذیرش شهادت خود را هموار کرده و مسأله شهادت را یک امر عادی تلقی می کرد و هیچ وقت خود را وابسته به امور مادی نکرد و بیشتر در آمد خود را به افراد مستحق و دوستان کم بضاعت می داد.


وی در مورد رعایت مسائل شرعی و دینی خود بسیار مقید بود و استعداد خوب و شایانی در تعمیر و درست کردن وسایل برقی و بیسیم داشت، همیشه جبهه رفتن را برای خود یک وظیفه و ادای دین به قرآن و نظام جمهوری اسلامی و شخص شامخ امام خمینی (ره) می دانست.


با شروع جنگ تحمیلی در سال 59 شهید علاقه شدیدی به بسیج و نبرد علیه دشمن بعثی داشت و در سال 60 رسمأ عضو بسیج سپاه شده و بعد از آموزش در اواخر پاییز سال 60 روانه منطقه جنگی نوسود شد و به نبرد علیه  دشمنان بعثی پرداخت.


شهید امیری مدت 6 ماه در منطقه نوسود بود و طی این مدت بسیار کم به مرخصی می آمد و سپس پس از اتمام مأموریت به شهر خود بازگشت.


به سبب علاقه شدیدی که به نبرد با دشمن بعثی داشت به طور داوطلب آزاد عازم منطقه عملیاتی قصرشیرین شد و بعد از مدتی روانه منطقه گیلانغرب شد و بعد از مدتی در منطقه در بیستم تیرماه سال 61 مصادف با روز شهادت امیرالمؤمنین (ع) روز 21 ماه مبارک رمضان بر اثر انفجار مین به نهایت آرزوی خود رسیده و به مقام رفیع شهادت نائل گردید./857/ت303/ی

ارسال نظرات