۲۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۶:۳۴
کد خبر: ۲۸۷۹۵۵
جهت شرکت در چهارمین کنگره ملی فرهنگ و هنر روستا صورت گرفت؛

اعزام ۲۰ نفر از مدیران فعال کانون‌های فرهنگی روستایی مساجد چهارمحال و بختیاری به مشهد مقدس

خبرگزاری رسا ـ مسؤول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد چهارمحال و بختیاری گفت: ۲۰ نفر از اعضای کانون های فرهنگی هنری این استان به منظور ارائه راهکارهای پیشرفت و تعالی فرهنگ روستا و عشایر به چهارمین کنگره ملی فرهنگ و هنر روستا و عشایر در مشهد مقدس اعزام شدند.
حجت الاسلام مراد يوسفي

حجت الاسلام مراد یوسفی، مسؤول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد چهارمحال و بختیاری، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، گفت: 20 نفر از اعضای کانون های فرهنگی هنری این استان به منظور ارائه راهکارهای پیشرفت و تعالی فرهنگ روستا و عشایر به چهارمین کنگره ملی فرهنگ و هنر روستا و عشایر در مشهد مقدس اعزام شدند.

 

وی اضافه کرد: این کنگره در سه بخش همایش های عمومی، کارگاه ها و برنامه های ویژه به مدت چهار روز در مشهد مقدس برگزار می شود.

 

حجت الاسلام یوسفی، محفل انس با شهدا و شرکت در برنامه های معنوی حرم مطهر، تجلیل از برگزیدگان فرهنگ و هنر روستا و عشایر، معرفی و تجلیل از کانون های نمونه و برتر روستایی و عشایری و فوق برنامه فرهنگی، ورزشی و هنری را از برنامه های جانبی کنگره ملی فرهنگ و هنر روستا و عشایر برشمرد.

 

حجت الاسلام یوسفی تصریح کرد: افراد دارای اثر در زمینه فرهنگی هنری، علمی و اجتماعی، تأثیر گزار در حوزه اجتماع و مسؤولیت پذیری و همکاری با کانون های فرهنگی هنری مسجد روستا در چهارمین کنگره ملی فرهنگ و هنر روستا و عشایر حضور پیدا می کنند.

 

وی تکریم و معرفی الگوهای موفق فرهنگ و هنر روستا، شبکه سازی، توانمندسازی و انتقال تجربیات شرکت کنندگان، بررسی و ارائه راهکار های پیشرفت و تعالی فرهنگ روستا و عشایر و گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی و ترویج خوداتکایی و کارآفرینی در جوامع روستا و عشایر را از اهداف برگزاری این کنگره عنوان کرد.

 

مسؤول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد چهارمحال و بختیاری افزود: تعالی و مقاوم سازی فرهنگ روستا و عشایر، نقش مسجد در تعالی و مقاوم سازی فرهنگ روستا و جامعه عشایر، نقش فعالان فرهنگ و هنر روستا در گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی، جهاد فرهنگی و مدیریت جهادی در روستا و عشایر و سبک زندگی اسلامی ایرانی با اتکا به هویت و فرهنگ اصیل روستا و عشایر، از موارد بخش همایش عمومی چهارمین کنگره ملی فرهنگ و هنر روستا و عشایر است.

 

این مقام مسؤول با بیان این که این کنگره ویژه برادران و با حضور مدیران و ائمه جماعات کانون های روستایی و فعالان برتر فرهنگی هنری روستا و عشایر و دهیارها برگزار می شود، یادآور شد: چهارمین کنگره فرهنگ و هنر روستا و عشایر از 23 تا 26 شهریور سال جاری در مشهد مقدس برگزار می شود که مدیران فعال کانون های روستایی استان چهارمحال و بختیاری روز 22 شهریورماه ساعت 13، جعت شرکت در این همایش به مشهد مقدس اعزام شدند./9457/302/ب3

ارسال نظرات