۰۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۲
کد خبر: ۲۹۰۳۴۶
معاون عقیدتی‌سیاسی فرماندهی یگان ویژه استان قزوین:

اطاعت از امام خمینی سبب پیروزی در دفاع مقدس شد

خبرگزاری رسا ـ معاون عقیدتی‌سیاسی یگان ویژه قزوین در بیان علل پیروزی مردم در دفاع مقدس گفت: ایثار مردم، فرمانبرداری از امام(ره) و حضور در صحنه، سه عامل مهم پیروزی در دفاع مقدس بودند.
نمايشگاه دفاع مقدس
حجت‌الاسلام ابوالفضل مقیم‌بیگی معاون عقیدتی‌سیاسی فرماندهی یگان ویژه استان قزوین، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، رشادت‌ها و از خودگذشتگی‌های دلاورمردان و شیرزنان ملت ایران را اصلی‌ترین عامل پیروزی ملت در برابر ظلم و استکبار جهانی دانست و گفت: اگر رشادت‌ها و فداکاری‌های مردم غیرتمند و فداکار ایران نبود، سرنوشت امروز ما نامعلوم بود و قطعا ما در زیر بار ظلم و استکبار زندگی می‌کردیم و این آسایش و امنیت را نداشتیم.
 
وی عامل دوم پیروزی مردم در جنگ تحمیلی را اطاعت و فرمانبرداری از فرامین و رهنمودهای امام(ره) دانست و ابراز کرد: امام خمینی(ره) با دم مسیحایی خود ملت ایران را از غفلت رهانیدند و با آگاه کردن ملت و همچنین رهبری هوشمندانه و باذکاوت خود، انسجام را در بین مردم حفظ کردند و به این ترتیب ما توانستیم در برابر دشمنان ملت ایران بایستیم و آنان را مجاب کنیم تا استقلال ما را بپذیرند.
 
حجت‌الاسلام مقیم‌بیگی در ادامه به تشریح سومین عامل در پیروزی ملت در هشت سال دفاع مقدس پرداخت و تصریح کرد: صبر و استقامت و همیشه در صحنه بودن ملت ایران، عامل مهمی بود برای پیروزی در جنگ و اینکه مردم ایران جنگ را به نظامیان وا نگذاشتند و خود نیز در آن حضور پیدا کردند و صحنه‌ای را به وجود آوردند که تا به حال در هیچ جای دنیا دیده نشده است.
 
فرهنگ دفاع مقدس باید برای جوانان نهادینه شود
معاون عقیدتی‌سیاسی فرماندهی یگان ویژه قزوین زنده نگه‌داشتن دفاع مقدس در جامعه را عامل حفظ ارزش‌های دینی و ملی ملت ایران خواند و اظهار داشت: دفاع مقدس ارزش‌های بسیاری همانند ایثار، از خودگذشتگی، فداکاری، خداباوری و دین‌باوری را در جامعه زنده نگه می‌دارد و همچنین دفاع مقدس ارزش دیگری با عنوان بها دادن به نیروی جوان جامعه را نیز به ما یادآور می‌شود.
 
این مقام مسؤول عملکرد مسؤولان، پس از جنگ را برای حفظ آرمان‌های دفاع مقدس، ضعیف خواند و عنوان کرد: زنده نگه‌داشتن فرهنگ دفاع مقدس فقط به واسطه برگزاری یادواره‌ها و مراسماتی برای تقدیر و تشکر از ایثارگران میسر نیست و باید تلاش بیشتری شود تا این فرهنگ در جامعه نهادینه شود تا نسل جوان جامعه بیشتر با آن آشنا شوند.
 
این رزمنده دوران دفاع مقدس در پایان الگوگیری و درس گرفتن از شهدا را راهی برای انتقال فرهنگ متعالی جبهه به نسل جوان دانست و اضافه کرد: اگر نسل جوان در صدد مطالعه زندگی و سیره شهدا بر بیایند و از آن نهایت استفاده را ببرند، قطعا این فرهنگ در آن‌ها نهادینه می‌شود و در طول نسل‌های آینده نیز نسل به نسل می‌چرخد./874/302/ب3
ارسال نظرات