۰۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۰
کد خبر: ۲۹۱۰۸۰
نماینده ولی فقیه در سپاه صاحب‌الامر قزوین:

دفاع مقدس تبلور دوباره وقایع عاشورا بود

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین با اشاره به دفاع مقدس به عنوان یک واقعه فراموش نشدنی در تاریخ، گفت: رزمندگان ما در دفاع مقدس با الگوگیری از وقایع و اتفاقات روز عاشورا، بار دیگر ارزش‌های عاشورا را زنده کردند.
حجت الاسلام علي معبودي
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، حجت‌الاسلام علی معبودی، نماینده ولی فقیه در سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین عصر امروز در مسجد احمدبیگ قزوین، در بین عده‌ای از بسیجیان، از دفاع مقدس به عنوان یک تاریخ درخشان و حماسی برای ملت ایران یاد کرد و گفت: یکی از پیامدهایی که هفته دفاع مقدس برای ما در بر دارد این است که ما در این روزها توانستیم ارزش‌هایی که انقلاب برای تثبیت و استحکامش به آن‌ها نیاز داشت را به واسطه این روزهای پرغرور زنده کنیم و در تاریخ ملت، نام انسان‌های بزرگی که باتمام وجود برای دین و کشور جنگیدند و برگ زرینی به نام دفاع مقدس از خود به جا گذاشتند را ثبت کنیم.
 
وی با ابراز این نکته که ملت ایران حماسه‌ای را در دفاع مقدس رقم زد که قرن‌ها بود دنیا مثل آن را به خود ندیده بود، تصریح کرد: ما ملتی بودیم که با ایمان و استقامت خود، نه تنها دشمن را از رسیدن به اهدافش باز داشتیم، بلکه وجبی از خاک خود را به او ندادیم و در یادها ثبت کردیم که ما بدون هیچ امکانات و تجهیزاتی توانستیم ماشین جنگی دشمن را متوقف کنیم و در برابر تمام دشمنان انقلاب و اسلام بایستیم و پیروز شویم.
 
نماینده ولی فقیه در سپاه صاحب‌الامر(عج) قزوین با اشاره به تعبیر حضرت امام(ره) در مورد دفاع مقدس و مقایسه آن با روز عاشورا افزود: فداکاری، هدایت انسان‌های خطاکار، مظلومیت، مقابله با ظالم، حضور اقشار مختلف مردم در صحنه، عبادت و بندگی خدا، شجاعت، استقامت و تسلیم‌ناپذیری در برابر دشمن، همه و همه درس‌هایی از عاشورا هستند که رزمندگان ما در زمان جنگ از آن‌ها استفاده کردند و با الگوگیری از آن‌ها، همین صحنه‌ها را در دفاع مقدس پیاده کردند و ارزش‌های والای عاشورا را زنده نگه داشتند.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین معبودی نسل جدید را قدردان و سپاس‌گذار نسل گذشته دانست و ابراز داشت: ما به خاطر استقلال، آزادی، روی پای خود ایستادن، کوتاه کردن پای بیگانگان از کشور، مسلط شدن به سرنوشت خود و جاری شدن دین در کشور، باید قدردان نسل زمان جنگ باشیم و تلاش نماییم تا ارزش‌هایی که مورد توجه آنان بود را حفظ نماییم، در غیر این‌صورت و سهل انگاری ما در این مورد، قطعا ما مورد لعن و نفرین آیندگان قرار خواهیم گرفت. /874/203/ب2
ارسال نظرات