زیر بار ذلت نرفتن از مهم ترین درس های عاشورا است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام کریم سرافراز، مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری، شامگاه سه شنبه 28 مهرماه، در جمع عزاداران حسینی سپاه پاسداران این استان، گفت: تحریم مسلمانان از صدر اسلام بوده و بعد از انقلاب اسلامی نیز ادامه یافته است.
مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع)، افزود: اکنون 37سال است که تحریم هستیم؛ اما روی پای خود ایستاده ایم و هشت سال دفاع مقدس را نیز با همین تحریم ها به برکت مقاومت ملت بزرگ ایران اسلامی پشت سر گذاشتیم.
این مقام مسؤول ادامه داد: در قبال خون هزاران شهیدی که در راه به ثمر رسیدن این انقلاب داده ایم، مسؤولیت بسیار خطیر و سنگینی بر دوش داریم و باید در عمل به پیام شهدا که همان ایستادگی در برابر ظلم و استکبار و حمایت از مظلومان بوده، استوار باشیم.
وی، به واقعه عاشورا و قیام حضرت امام حسین(ع) اشاره کرد و گفت: اگر از ما بپرسند که شهدا برای چه رفتند و چرا شهید شدند؟ جواب همه ما این است که آن ها با الگو گرفتن از قیام عاشورا و حماسه حسینی به شهادت رسیدند تا انقلاب اسلامی که الهام گرفته از انقلاب کربلا و حضرت امام حسین(ع) است زنده بماند و پرچم این انقلاب را به دست حضرت ولی عصر(عج) بسپاریم.
حجت الاسلام سرافراز با اشاره به تلاش دشمنان اسلام و مسلمین برای نا امن کردن منطقه، تصریح کرد: دشمنان با راه اندازی گروه های تکفیری و سلفی در منطقه به دنبال آن هستند که جلوی سرعت انقلاب اسلامی و نفوذ آن را بگیرند؛ اما فراموش کرده اند که مردم ما در هشت سال دفاع مقدس از جان و هستی خود گذشتند و دوران سخت تر از زمان فعلی را با موفقیت پشت سر گذاشته اند.
وی، شجاعت ملت بزرگ ایران را نشأت گرفته از روحیه شهادت طلبی و تلمذ در مکتب حسینی دانست و تأکید کرد: ملت ما، فرزند عاشورا، رمضان و محرم است و از هیچ تهدید، تحریم و فشاری نمی ترسد.
مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه چهارمحال و بختیاری در همین زمینه افزود: امروز به فضل پروردگار و به برکت خون های به ناحق ریخته شده شهدا، ملت ایران از همه چیز برخوردار است و تنها نیازمند تدبیر و مدیریت جانانه است.
این مقام مسؤول، مقاومت و ایستادگی در برابر قدرت های ظالم و زورگو را از درس های قیام حضرت امام حسین(ع) برشمرد و گفت: درس مهم عاشورا این است که سر بالای نی می دهیم؛ اما تن به ذلت نمی سپاریم.
معاون تشکل های مردمی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر چهارمحال و بختیاری در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت احیای این فریضه الهی در جامعه اشاره کرد و افزود: امربه معروف و نهی از منکر یکی از اصلی ترین ارزش های دینی است؛ این دو فریضه از مهم ترین وظایف مؤمنان و بارزترین ویژگی جامعه اسلامی به شمار می رود./9457/202/ب2