۱۱ آبان ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۱
کد خبر: ۲۹۹۴۴۶
باهنر در نشست خبری:

دنبال تشکیل مجلسی اصولگرا هستیم نه سهم خواهی/ اجرای برجام باید با توجه به ملاحظات رهبری باشد

خبرگزاری رسا ـ دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری با تاکید بر این که ما در انتخابات مجلس آینده به دنبال تشکیل مجلسی اصولگرا هستیم، نه سهم خواهی گفت: در جریان اصول‌گرایی رگه‌های زیادی داریم اما تلاش ما این است که همه این افراد را اطراف یک میز بنشانیم؛ قصد ما رسیدن مجموعه اصولگرایان به ائتلاف است.
299446 299446 299446 299446 299446 299446 299446

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، محمدرضا باهنر دبیر کل جامعه مهندسین و رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت 13 آبان، که در ساختمان این مرکز برگزار شد، گفت: امروز کشور آمریکا مصداق استکبار جهانی است؛ طبق سال‌های گذشته در سال جاری نیز شعار محوری روز 13 آبان مرگ بر آمریکا است.

 

وی افزود: البته ما با ملت آمریکا کاری نداریم؛ مخالفت ما با سیاست‌های استکباری دولت آمریکا است به ویژه اینکه در دوران پسا‌تحریم هستیم.

 

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به هشدار رهبر معظم انقلاب درباره نفوذ آمریکا عنوان کرد: در این رابطه دولت باید مراقب باشد و اجرای برجام را رصد کند تا با ملاحظات رهبری و قانون مصوبه مجلس در هنگام اجرا انجام شود.

 

باهنر اظهار داشت: درباره انتخابات ما تاکید داشتیم که جامعتین مسائل را دنبال کنند اما عملا خود را کنار کشیده و جامعه روحانیت به صورت جدی وارد شده و مسائل را دنبال می‌کنند با جریانات اصول‌گرایی رایزیی می کنند ما منتظر شورای هماهنگی فعالان اصول‌گرا هستیم.

 

وی افزود: مساله انتخابات خبرگان را جامعتین و جامعه مدرسین دنبال می‌کنند اما درباره مجلس در تعیین مصادیق ورود پیدا نمی کنند الان با محوریت جامعه روحانیت تهران کار دارد پیش می‌رود.

 

برای انتخابات از اول دی ماه ثبت‌نام شروع می‌شود

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری عنوان کرد: در راستای انتخابات مجلس بر اساس جدول زمانبدی دهه اول دی ماه را ثبت‌نام داریم حوزه انتخابی کشور فکر کنم 205 حوزه انتخابیه حدود 175 حوزه آن تک نفره و بقیه دو یا سه نفر است جز تهران که بیشترین حوزه را بعد تبریز دارد که 30 نفره است.

 

باهنر افزود: بحث لیست 30 نفر تهران و کلان شهرهای تبریز، مشهد، اصفهان، اهواز و شیراز از 4 نفر به بالا دارند این حوزه‌ها عموما شورای هماهنگی عمومی آنها تشکیل شده و کار را جلو می‌برند، برای لیست انتخاباتی در تهران 1000 نفر برای 30 کرسی شرکت می‌کنند که  شاید تا یک ماه به انتخابات باز هم اسم 30 نفر قطعی نباشد.

 

وی در پاسخ به خبرنگار دیگری درباره حضور احمدی‌نژاد گفت: یک تعریف روشن از طیف احمدی‌نژاد ندارم؛ کسانی با او زمانی کار می‌کردند الان با هم نیستند به عنوان مثال جامعه روحانیت در حال حاضر ارتباط دارند اما شرطشان جدا شدن از مشایی است.

 

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری، درباره سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا لاریجانی به طیف اعتدال‌گرایان خواهد پیوست یا نه، گفت: در جریان اصول‌گرایی رگه‌های زیادی داریم اما تلاش ما این است که همه این افراد را اطراف یک میز بنشانیم؛ قصد ما رسیدن مجموعه اصولگرایان به ائتلاف است.

 

باهنر در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری درباره حضور ایران در نشست وین بیان داشت: کسانی که در این نشست اطراف یک میز نشستند به این موضوع رسیدند که بدون حضور ایران بحران سوریه حل نخواهد شد قبلا شرط‌هایی را تعیین می‌کردند اما در این نشست ما شرط تعیین کردیم.

 

وی افزود: ادامه حاکمیت بشار اسد فقط باید توسط مردم سوریه با انتخابات رقم بخورد و ما قومی و قبیله‌ای کردن حاکمیت سوریه را نیز قبول نداریم زیرا حکومت سوریه دموکراتیک است و باید باشد؛ بودن و نبودن بشار اسد هم به هیچ حکومت خارجی ربطی ندارد با این ملاحظات ما به وین دعوت شدیم؛ در حال حاضر قرار است که حکومت سوریه با معترضین غیر مسلح سوریه نشست و مذاکراتی را داشته باشند تا کار جلو رود.

 

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری درباره عملکرد رسانه ملی درباره انتخابات گفت: با نزدیک شدن به انتخابات باید رسانه ملی محتاط عمل و ملاحظات خود را جدی کند؛ هیچ کس الان نماینده مجلس دهم نیست اینها نماینده هستند اما در انتخابات همه این نمایندگان جزء کاندیداهای انتخاباتی هستند.

 

وی در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری مبنی بر این که انتقاد به رسانه ملی در نحو بررسی برجام به صورت یک طرفه بوده است، بیان داشت: با وجود چندین شبکه داخل و خارجی مدیریت صدا و سیما بسیار خطیر پیچیده و حساس است، افزون بر اینکه باید منعکس‌کننده افکار 75 میلیون جمعیت کشور باشد، سیاست‌های کلی نظام را رعایت کند، سلایق مختلف را جذب کند، در انعکاس اخبار صداقت لازم را داشته باشد، سبب سانسور خبرهای و گرایش افکار عمومی به سمت و سوی شبکه‌های خارجی نشود با توجه به اینکه امروز شبکه‌های مجازی بسیار تاثیرگذار شدند.

 

باید برجام در چارچوب بندهای 9 گانه رهبری دنبال شود

باهنر درباره برجام و نامه رهبری به رییس جمهور، عنوان کرد: درباره مساله سانتریفیوژها شورای عالی امنیت ملی باید به سرعت هیات ناظر بر حسن اجرای برجام را تصویب کرده عملیاتی کار خود را آغاز کنند؛ در مجلس مصوب آن آمده بود اما باید اجرای مفاد برجام در چارچوب بندهای 9 گانه رهبری دنبال شود.

 

وی افزود: همچنین در اجرای برجام مسؤولان ناظر باید در رسانه ملی به افکار عمومی گزارش دهند که این اتفاقات کی، به چه نحو و کجا انجام می‌شود، خبرها هم باید علنی باشد اگر قرار است سانتریفیوژی تعطیل شود باید مشخص شود که پیش مقدمات آن انجام شده است.

 

برای اثبات خود انتقاد از گذشته درست نیست

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری، در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری مبنی بر عملکرد دولت فعلی، اظهار داشت: تمام این پیشرفت‌ها گزارش پیشرفت‌های کشور در عمران، بهداشت و هر مورد دیگری نتیجه کار خدمت‌گزاران گذشته و فعلی بوده است، اگر چه اشکلاتی هم در کار است نباید صرفا بر نقد گذشته تکیه کرد اما این که مسؤولان با نقد گذشته بخواهند خود را اثبات کنند کار درستی نیست.

 

باهنر درباره اتحاد اصول گرایان بیان داشت: اگر کشور ما چند حزب قدرتمند داشت دیگر مقوله وحدت مطرح نمی‌شد به خاطر نداشتن حزب‌های قدرتمند نزدیک انتخابات ما باید تمام انرژی خود را صرف وحدت کنیم، مقوله وحدت یکی از گرفتاری‌های فعالان سیاسی در جریانات سیاسی مختلف است.

 

وحدت از وظایف جریان اصول‌گرایان است

وی افزود: درباره طیف‌های اصول‌گرا ما همواره در حال مذاکره هستیم؛ همه طیف‌های اصول‌گرا به این جمع‌بندی رسیدند که این دفعه وحدت از وظایف جریان اصول‌گرایی است حتی پایداری، جبهه پیروان خط امام رهبری و جمعیت ایثارگران همه تقریبا اقرار کردند که ما مجلس اصول‌گرای دهم که شخص من امثال من توی آن نباشد را ترجیح می‌دهیم به مجلسی که ما آنجا در اقلیت باشیم.

 

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری درباره ترکیه خاطرنشان کرد: برخی سیاست‌های دولت ترکیه را نمی‌پسندیم امروز که حزب حاکم نتوانست رای کافی را بیاورد هشداری به مسئولان ترکیه بود ما قصد دخالت در امور داخلی کشورها را نداریم اما با ترکیه می‌توانیم همکاری‌های نزدیک را داشته باشیم امیدورایم که دولت ترکیه سیاست منطقه‌ای خود را معتدل کنند./807/پ201/ج

 

ارسال نظرات