کانون های فرهنگی هنری زمینه ساز عمران معنوی مساجد هستند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، جواد کارگران، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری، شامگاه یک شنبه، 24 آبان ماه، پس از اقامه نماز مغرب و عشا در مسجد جامع شهرکرد و در بازدید از کانون فرهنگی هنری امام خمینی(ره) واقع در این مسجد از روند فعالیت ها و برنامه های اجرا شده در کانون فرهنگی هنری امام خمینی(ره) بازدید کرد.
وی با بیان این که مساجد جامع به عنوان اصلی ترین بنای شهرهای اسلامی و پایگاه جوانان انقلابی است، افزود: کانون های فرهنگی هنری واقع در مساجد جامع هر شهر باید فعال ترین کانون های فرهنگی هنری باشند چرا که این مساجد رنگ و بوی انقلابی می دهند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری در ادامه با بیان این که کانون های فرهنگی هنری جزئی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند، تصریح کرد: با حمایت های ویژه ای که از کانون های فرهنگی هنری می شود انتظار می رود کانون های فرهنگی هنری مساجد با برگزاری برنامه های مختلف فرهنگی هنری خروجی مناسبی را هم داشته باشند.
این مقام مسؤول، کانون های فرهنگی هنری را زمینه ساز عمران معنوی مساجد دانست و ابراز داشت: به یقین حضور جوانان در کانون های فرهنگی هنری سبب رونق بخشیدن به مساجد می شود.
وی با بیان این که تقویت مبانی اعتقادی جوانان و پاسخ به شبهات دینی آن ها باید محور همه فعالیت های کانون های فرهنگی هنری مساجد قرار گیرد، گفت: متأسفانه دشمن برای ایجاد شبهه در بین جوانان خصوصا در امور دینی برنامه ریزی کرده؛ بنابراین باید کانون های فرهنگی هنری در مرحله نخست با برنامه ریزی و برگزاری مراسم های جذاب، زمینه حضور جوانان به مساجد را فراهم آورند و در مرحله بعد برای پاسخ دادن به شبهات آن ها طرح و برنامه داشته باشند و این مهم ترین رسالت امروز کانون های فرهنگی هنری در مساجد است.
در ادامه این دیدار نیز حجت الاسلام مراد یوسفی، مسؤول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد چهارمحال و بختیاری گفت: کانون فرهنگی هنری امام خمینی(ره) مسجد جامع شهرکرد یکی از فعال ترین کانون های فرهنگی هنری این استان است که با ارائه برنامه های فرهنگی هنری جوانان زیادی را جذب خود کرده است.
مسؤول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: کانون فرهنگی هنری امام خمینی(ره) مسجد جامع شهرکرد برنامه های مختلف و متنوعی را در طول سال برگزار می کند و همین سبب حضور پرشور جوانان در این کانون فرهنگی هنری شده است.
این مقام مسؤول، ارتقای رشد فکری و فرهنگی جوانان و نوجوانان را مهم ترین رسالت کانون های فرهنگی هنری مساجد دانست و گفت: باید وقتی جوان وارد مسجد می شود، برای جذب او به سمت برنامه های دینی و فرهنگی برنامه داشته باشیم و این نیازمند هماهنگی بین همه مجموعه های فعال مسجد است.
در ادامه این بازید اکبر ایازی، مسؤول کانون فرهنگی هنری امام خمینی(ره) مسجد جامع شهرکرد گفت: کتابخانه این کانون به عنوان کتابخانه تخصصی بیش از نه هزار عنوان کتاب در خود جای داده است که بیش از 500 نفر عضو دارد.
وی با بیان این که این کانون به عنوان فعال ترین کانون استان معرفی شده است، ابراز کرد: به یقین حمایت های ویژه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نسبت به کانون ها سبب بالا رفتن سطح برنامه های آن ها می شود./9457/202/ب1