ضرورت استفاده از شیوه های نوین آموزشی در حوزه علمیه
حجت الاسلام علیرضا شاه فضل قمصری، مسؤول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کاشان، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، با اشاره به این که در حوزه های علمیه چند رکن اساس وجود دارد، ادامه داد: ارکان حوزه اعم از استاد، طلبه، موضوعات درس و کتب و مدیریت حوزه علمیه است.
وی افزود: هر رکن در حوزه علمیه دارای وظایف و نقشی است که اگر این ارکان به وظایف و نقش خود به خوبی عمل کنند شاهد شکوفایی و رونق حوزه های علمیه خواهیم بود.
حجت الاسلام شاه فضل با بیان این که مدیریت حوزه باید در به روز رسانی فعالیت های تبلیغی و علمی و ابزار و امکانات آموزشی حوزه اقدام کنند، تأکید کرد: شیوه های آموزشی و انتقال مطلب در حوزه های عملمیه باید نوین و به روز شود.
مسؤول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به این که مدیران حوزه باید زمینه را برای آزاداندیشی طلاب فراهم کنند، افزود: اقدامات مدیران باید در راستای فراهم کردن زمینه و نشاط بیشتر طلاب در جهت ایجاد انگیزه در طلاب باشد.
این استاد حوزه و دانشگاه با تأکید بر کارآمد کردن روش های تدریس در حوزه، گفت: برخی از سرفصل ها، کتب و موضوعات علمی که در حوزه ها مورد استفاده قرار می گیرد نیاز به تغییر و اصلاح دارد.
وی با بیان این که وظیفه طلاب در آشنایی با اهداف طلبگی است، گفت: طلاب باید حوزه و مدیران حوزه را از خود بدانند و رابطه خوبی با مدیران حوزه داشته باشند.
حجت الاسلام شاه فضل با تأکید بر فراهم بودن زمنیه برای ارائه انتقاد و پیشنهاد از سوی طلاب و همچنین استفاده طلاب از این شرایط در جهت ارتباط با مدیران و ارائه نظرات کارشناسانه خود در راستای اعتلای حوزه، گفت: رابطه مناسب بین طلاب و مدیران حوزه موجب کارآمدی در حوزه های علمیه می شود./1307/303/ب2