۱۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۸
کد خبر: ۳۰۶۰۹۴
استاد حوزه و دانشگاه:

حسینی زیستن در گرو فهم معارف اسلام است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه و دانشگاه حسینی زیستن را در گرو فهم و یادگیری معارف و احکام دینی، عنوان کرد و گفت: اگر بخواهیم حسینی زندگی کنیم و حیات و مماتمان حسینی باشد لازم است معارف دینی را بیاموزیم.
حجت الاسلام محمدحسين صابري اراکي، مدرس حوزه و دانشگاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام محمدحسین صابری اراکی، مدرس حوزه و دانشگاه، پیش از ظهر امروز در همایش «الگوی زندگی اسلامی در مکتب امام حسین(ع)» که به میزبانی دانشگاه آزاد شهرکرد برگزار شد، با اشاره به این که یکی از ویژگی‌های قیام عاشورا که در بین همه جنگ ها متمایز شده، تقابل فضایل و رذایل است، افزود: در قیام عاشورا، توحید و اعتقاد به خداوند متعال در مقابل همه کفر و شرک ایستاد و حقانیت خود را به همگان نشان داد.

 

استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که در واقعه کربلا تنها یک رنگ وجود داشت و آن هم رنگ خدا بود و این توحید را در دعای عرفه از زبان سرور و سالار شهیدان می خوانیم، گفت: شیعه امیر مؤمنان بودن تسلیم می خواهد و تا زمانی که در برابر خداوند تسلیم نشویم، نمی توانیم یک شیعه واقعی باشیم.

 

وی قیام امام حسین(ع) را دارای دو پیام شهادت و اسارت دانست و ابراز داشت: اگر تنها صرف شهادت بود کسی نمی توانست آئین نامه فرهنگ بشری را به دنیا عرضه کند و اگر تنها اسارت بود این سوز و گدازی که امروز در محرم و صفر است، وجود نداشت.

 

این مدرس حوزه علیمه قم با تأکید بر این که همه شهدا و رزمندگان اسلام در 8 سال دفاع مقدس، پرورش یافتگان مکتب امام حسین(ع) بودند، تصریح کرد: در قیام امام حسین(ع) هم افرادی که به شهادت رسیدند و هم افرادی که اسیر شدند، با خدای خود معامله کردند و همین امر سبب ماندگاری آن ها برای همیشه شد.

 

حجت الاسلام صابری اراکی، حسینی زیستن را در گرو فهم و یادگیری معارف و احکام دینی، عنوان کرد و گفت: اگر بخواهیم حسینی زندگی کنیم و حیات و مماتمان حسینی باشد لازم است معارف دینی را بیاموزیم.

 

وی راه رسیدن به این هدف را تحصیل معارف دینی در طول سال دانست و تصریح کرد: نه تنها باید در ایام محرم به تحصیل معارف دینی و آموزه های اسلامی مبادرت کنیم، بلکه لازم است در طول سال نیز به تحصیل و یادگیری معارف دینی با مطالعه و بهره گیری از اساتید فن بپردازیم.

 

استاد حوزه و دانشگاه، سبک زندگی حسینی را سبب عاقبت بخیری عنوان و تأکید کرد: امام حسین(ع) کشتی نجات امت است، با تمسک به شیوه زیستن این امام معصوم می توان رستگاری و فلاح را در آینده خود تحقق بخشید و در مسیر حق حرکت کرد.

 

این مقام مسؤول شرط دیگر سعادت را توکل و استمداد از درگاه الهی خواند و ابراز داشت: در کنار معرفت دینی و شناخت معارف اسلامی برای نیل و توفیق به مقام معنوی لازم است تا با توکل به درگاه الهی و استمداد از خداوند این مسیر را پیمود و در نیل به خداوند موفق بود.

 


این استاد حوزه با اشاره به ناتوی فرهنگی دشمن و تغییر عرصه نبرد و گسترش آن به فضای مجازی، ابراز داشت: نه تنها لازم است به تحصیل معارف دینی و الهی بپردازیم بلکه لازم است با اشاعه و ترویج آن خود را ملزم بدانیم و با نشر ترجمه حتی یک روایت می توان در برابر هجمه این فضا حرکتی را انجام داد.

 


وی با تأکید بر سهیم بودن در نشر ارزش های حسینی و سبک زندگی حسینی، خاطرنشان کرد: در فضای مجازی و با ابزارهای کنونی می توان در ترویج ارزش های قیام عاشورا سهیم بود و نه تنها خود آموخت بلکه سبب ترویج و انتشار این مطالب در میان مردم نیز بود و این رسالت امروز دانشجویان است.

 


حجت الاسلام صابری با اشاره به ارزش و اهمیت نماز و قرآن در سیره ائمه(ع)، تصریح کرد: ائمه(ع) به نماز و قرائت قرآن توجه خاصی داشتند و به آن اهمیت می دادند، اگر جامعه ما حقیقتا قرآنی شود و مردم به این هدیه الهی توجه ویژه داشته باشند و پای درس معارف آن بنشیند شاهد اعتلای معنوی جامعه خواهیم بود./9457/202/ب1

ارسال نظرات