بعد از انقلاب حضور زنان در عرصه سیاست فوقالعاده بود
![خانم دکتر ملاوردي](/Original/1393/04/20/IMAGE635407266835234232.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، شهیندخت ملاوردی معاون رییس جمهور در امور زنان پیش از ظهر امروز در همایش زنان در تاریخ مجالس ایران، که در دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: جایگاه زنان در مجلاس کشور ایران به سه دوره مشروطه، پهلوی و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران تقسیم میشود.
وی افزود: در زمان مشروطیت زنان همپای مردان در انقلاب مشروطه نقش داشتند اما بعد از پیروزی دیگر هیچ دخالتی نداشتند امروز نیاز به بررسی و ارزیابی دوران مشروطیت است تا بدانیم چه موانعی سبب حضور زنان در جامعه شد.
معاون رییس جمهور در امور زنان، در ادامه عنوان کرد: در زمان پهلوی زنان به مجلس و سنا راه یافتند به طوری که حق انتخاب پیدا کردند، اما بعد از انقلاب که بر مشارکت عموم مردم در انقلاب تاکید شد زنان هم حق انتخاب کردن و هم حق انتخاب شدن پیدا کردند.
ملاوردی، اظهار داشت: در دوران مشروطیت از جمله خواستههای زنان بازگشایی مدارس، داشتن حق رای و بسیاری مسائل دیگر بود که نه تنها به این خواستهها پاسخ داده نشد بلکه اجازه ورود آنها به عرصه سیاست نیز داده نشد.
وی افزود: در دوران مشروطیت زنان را از رای دادن محروم کردند و آنان را سفیه معرفی کردند که شهید مدرس نسبت به این مساله اعتراض کردند.
معاون رییس جمهور در امور زنان گفت: در دوران پهلوی زنان در مجلس ملی و سنا عضو شدند اما با پیروزی انقلاب حضور زنان در عرصه سیاست بیبدیل و فوقالعاده بود به طوری که آنها افزون بر حق رای دادن توانستند به عنوان کاندید در انتخابات شرکت کنند.
ملاوردی ابراز کرد: رهبر معظم انقلاب در سومین نشست راهبردی با زنان فرهیخته فرمودند: باید زنان در مقدرات جامعه دخالت داشته باشند، در این زمینه امام راحل همانگونه قدر مردم را خوب فهمیده بودند برای زنان نیز ارزش بالایی قائل بودند و در برابر نظرات مخالف حضور زنان در عرصه سیاست ایستادگی کردند./807/202/ب1