۲۶ آذر ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۳
کد خبر: ۳۰۸۲۶۰
معاون نهاد نمایندگی رهبری در پردیس دانشگاه تهران:

کرسی های آزاد اندیشی وحدت آفرین است

خبرگزاری رسا ـ معاون نهاد نمایندگی رهبری در پردیس ابوریحان دانشگاه تهران گفت: راه اندازی کرسی های هم اندیشی و آزاد اندیشی، می تواند موجب وحدت باشد چرا که اسلام دین منطق و عقل است.
حجت الاسلام مهدي هدايتي دانشگاه تهران پاكدشت حجت الاسلام مهدي هدايتي دانشگاه تهران پاكدشت

حجت الاسلام مهدی هدایتی معاون نهاد نمایندگی رهبری در پردیس ابوریحان دانشگاه تهران در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید پرچمدار وحدت حوزه و دانشگاه، آیت الله دکتر مفتح گفت: حوزه و دانشگاه دو رکن و بال مهم و مؤثر تعالی و رشد مادی و معنوی جامعه اسلامی هستند که ایجاد وحدت بین این دو مرکز علمی از ثمرات انقلاب اسلامی و از جمله ابتکارات زیبای امام خمینی بود.


وی اظهار کرد: امام(ره) جدایی حوزه و دانشگاه از یکدیگر را توطئه استکبار می‌دانستند، چنانکه فرمودند: "یک وقت می بینید از داخل خود دانشگاه و از داخل خود فیضیه شما را به فساد می کشانند شما را به تفرقه می کشانند نمی توانند ببینند که شما با هم مجتمع شده اید".


تعهد و تخصص، محصول پیوند دانشجو و طلبه
معاون نهاد نمایندگی رهبری در پردیس دانشگاه تهران با اشاره به تعبیر "دو شعبه از یک مؤسسه علم و دین" مقام معظم رهبری افزود: آمیختن دین و دانش با یکدیگر و تعهد و تخصص به عنوان محصول پیوند دانشجو و طلبه از اهمیت خاصی برخوردار است.


وی با تبیین صحیح چیستی و چگونگی این وحدت و با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب گفت: وحدت حوزه و دانشگاه معنایش این نیست که بایستی تخصص های حوزوی در دانشگاه و تخصص های دانشگاهی در حوزه دنبال شود بلکه وحدت حوزه و دانشگاه یعنی وحدت در هدف و هدف این است که همه به سمت ایجاد یک جامعه اسلامی پیشرفته مستقل حرکت کنند.


استاد دانشگاه تهران در بیان راهکارها و چگونگی این وحدت خاطرنشان کرد: تدوین طرح جامع وحدت، هوشیاری در مقابل تفرقه افکنی دشمنان و ایجاد فضای دوستی و محبت بین حوزه و دانشگاه از جمله راهکارهای ایجاد و حفظ وحدت بین این دو نهاد است.


وی ادامه داد: راه اندازی کرسی های هم اندیشی و آزاد اندیشی، می تواند موجب وحدت باشد چرا که اسلام دین منطق و عقل است، در محیط آزاد برخورد آرا و اندیشه ها، صاحبان افکار کلام خود را مطرح می کنند و با ایجاد این فضا هم نقاط ضعف شناسایی و مرتفع می شود و هم بستر لازم برای فعالیت مشترک فراهم می گردد، ضمن اینکه تبادل شیوه های آموزشی و تربیتی موجود در حوزه و دانشگاه زمینه ای برای ایجاد وحدت است.

 

حجت الاسلام هدایتی در پایان تأکید کرد: البته اقدامات خوبی در زمینه وحدت صورت گرفته و در حال حاضر ایجاد دفاتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها، بسیار مؤثر بوده و دروس معارف اسلامی و تدریس آن از سوی روحانیان زمینه مناسبی را برای همدلی و ارتباط معنوی بین این دو قشر ایجاد کرده است./804/302/ب1

ارسال نظرات