۲۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۹
کد خبر: ۳۲۲۴۴۲
نماینده مردم کرمان در خبرگان رهبری:

نبود روحیه خودباوری در مسؤولان مانع پیشرفت کشور می‌شود

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام و المسلمین بهرامی گفت: کشور برای پیشرفت احتیاج به روحیه خودباوری دارد و خسارت نبود این روحیه را به خوبی دیده ایم، بنابراین لازم است هر مسؤولی توجه داشته باشد که ایران اسلامی می تواند به بالاترین قله ها برسد.
حجت الاسلام و المسلمين محمد بهرامي خوشکار نماينده مردم كرمان در مجلس خبرگان رهبري
حجت الاسلام و المسلمین محمد بهرامی خوشکار، نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، گفت: کشور ایران پس از انقلاب اسلامی دچار تهاجمات همه جانبه شد که مهم ترین آن جنگ هشت ساله بود؛ تهاجمات اقتصادی از همان ابتدا بود اما در طول این سال ها شدت پیدا کرد.
 
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری که افق دید وسیع و کلانی دارند برای مقابله با تهاجمات اقتصادی برنامه کلی اقتصاد مقاومتی را طرح ریزی کردند؛ بعضی ها این طرح را با ریاضت اقتصادی غربی ها اشتباه گرفته اند و با آن مخالفت می کنند، غافل از اینکه با اجرای این سیاست ها لازم نیست مانند طرح غربی ها مصرف را از حد نیاز کم کنیم بلکه باید مواد مصرفی خود را بدون وابستگی، با دست خودمان تولید کنیم.
 
این استاد حوزه علمیه ادامه داد: صنعت دفاعی ما کشور را در مقابلات تهاجمات ایمن کرده است، بنابراین هیچ خطری داخلی و خارجی امنیت نظامی ما را تهدید نمی کند؛ نتیجه سیاست های اقتصاد مقاومتی سبب خواهد شد هیچ خطری اقتصاد ما را تهدید نکند؛ اقتصادی که بادها و بوران های خارجی آن را دچار تنش کند و او را مورد آسیب قرار دهد شایسته نظام اسلامی نیست.
 
وی تأکید کرد: اقتصاد مقاومتی یک اقتصاد بومی و درون‌زا است که کار و سرمایه ایرنی را تقویت می کند؛ باید در تولیدات داخلی کیفیت را بالا ببریم تا کالای خارجی از چشم مردم بیافتد؛ صنعت کشاورزی نقش مهمی در اقتصاد کشور ما باید داشته باشد به گونه ای که هیچ نیازی به واردات هر گونه میوه نداشته باشیم اما اول باید نیاز خود را به گندم از داخل تأمین کنیم.
 
حجت الاسلام و المسلمین بهرامی اظهار داشت: در کشور ما باران کم است اما با این وجود آب فراوانی وجود دارد که می توان با دانش بومی و با مصرف بهینه محصولات با کیفیتی تولید کرد؛ مقام معظم رهبری علاوه بر اقتصاد مقاومتی بر رشد علمی کشور تأکید دارند که در راستای همین کاهش وابستگی ها است.
 
وی خاطرنشان کرد: حرکت علمی کشور بسیار پرشتاب بود و بنا بر اذعان پایگاه علمی جهان اسلام در 15 سال گذشته از رتبه 52 به 15 جهان رسیدیم که اگر همین روند ادامه پیدا کند به احتمال زیاد در رتبه چهارم قرار خواهیم گرفت؛ ایران اسلامی با الهام از اندیشه قرآن و اهل بیت توانست الگوگیری کند و این رشد را داشته باشد که بنابر تأکید مقام معظم رهبری و مصلحت جامعه نباید این حرکت متوقف شود.
 
این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: رهبر انقلاب حرکت پرشتاب علمی، مصون سازی فرهنگی کشور و اقتصاد مقاومتی را سه اولویت اصلی دولت قرار دادند که انتظار داریم به هر سه توجه شود؛ این سه موضوع تأثیر متقابل در یکدیگر دارند بنابراین لازم است هر سه به جد پیگیری شود؛ مانع اصلی در این مسیر حذف روحیه خودباوری در مسؤولین است.
 
وی اظهار داشت: رشد علوم انسانی و اسلامی کردن این علوم تأثیر غیر قابل انکاری در مصون سازی فرهنگی کشور و جوانان دارد؛ متأسفانه رشد علمی ما در علوم انسانی سرعت پرشتابی نداشته و بیشتر علوم تجربی مورد توجه قرار گرفته است؛ به علوم انسانی باید توجه زیادی شود زیرا همین دانش است که به فرهنگ مردم شکل می دهد و آن را تقویت می کند.
 
این استاد حوزه و دانشگاه ابراز داشت: امام سجاد در حدیثی می فرمایند من در عجب هستم از کسانی که به خوراک جسمشان و مادیات اهمیت می دهند اما به فکر خوراک معنوی که همان اعتقادات باشد نیستند؛ خوراک معنوی همان فرهنگ مردم است که علاوه بر مردم مسؤولان هم باید در این امر بکوشند.
 
وی در پایان تأکید کرد: مقام معظم رهبری از روی دانش و اصول صحبت می‌کنند و توجه به بیانات ایشان جدای از حجت شرعی بودن آن ها توجه به بیانات یک عالم زمان شناس است؛ آفتی که ممکن است سبب شود تا بیانات ایشان زمین بماند و پیشرفتی برای کشور حاصل نشود، نداشتن اعتماد به نفس در کارگزاران است؛ خسارت این روحیه مسؤولان را با تمام وجود لمس کردیم و هر جا که مسؤولان ما به خود تکیه کردند تأثیرش را هم دیدیم که راه درست همین روحیه خودباوری در کشور است که به همه ما حرکت می دهد./9704/302/ب2
ارسال نظرات