۰۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۱
کد خبر: ۴۳۳۹۳۳
آیت الله هادوی تهرانی:

مساجد مصداق شعائر الله هستند

آیت الله هادوی تهرانی با بیان اینکه مساجد از شعائر الله هستند، گفت: روزه خواری در ماه رمضان خلاف شعائر خدا است.
هادوی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله مهدی هادوی تهرانی استاد درس خارج حوزه علمیه قم امروز در جلسه تفسیر قرآن کریم که در مسجد مدرسه آیت الله گلپایگانی برگزار شد، گفت: مساجد از شعائر الله هستند.

 

وی افزود: از نشانه های تقوای دل بزرگ داشتن  شعائر خدا است، شعائر الله معنای وسیعی دارد که در سوره حج، به ذبح و قربانی، صفا و مروه در حج تطبیق داده شده است.

 

آیت الله هادوی تهرانی تصریح کرد: شعائر خدا همان نشانه های خدا است و مصادیق مختلفی دارد که در ماه مبارک رمضان حرمت روزه داری شعائر خدا است چرا که روزه داری یک عمل درونی است ولی روزه خواری یک عمل دیدنی که قابل مشاهده است و کسی که رعایت می کند در واقع شعائر خدا را عملی می کند.

 

استاد درس خارج حوزه علمیه قم اظهار داشت: مساجد نشانه های خدا در جامعه است که مردم برای خدا در محلی جمع می شوند و بندگی خدا  و نماز بر پا می کنند که همگی از شعائر الله هستند و هر کسی این شعائر خدا را تعظیم دارد نشانگر تقوای دل شخص است.

 

وی خاطر نشان کرد: کعبه نمادی از خدا روی زمین است البته خداوند متعال مکان ندارد بلکه کعبه مکانی است که مثل اینکه خدا در این عالم مکانی دارد و آن کعبه است و محل همه شعائر خدا است.

 

آیت الله هادوی تهرانی با اشاره به آیه 67 سوره حج ابراز داشت: مناسک هم معنای وسیعی دارد که در این آیه کلمه منسک به معنای شریعت است و به برخی از افعال حج تطبیق داده شده است. تفاوت در شرایع به معنای تفاوت در خداوند نیست بلکه خدا واحد است و تفاوت شرایع مانند شرایع حضرت موسی(ع) و حضرت عیسی(ع) و محمد(ص) در ظاهر است و همگی به خدای یگانه دعوت می کنند.

 

استاد درس خارج حوزه علمیه قم عنوان کرد: نشانه ایمان این است که وقتی اسم خدا آمد دل ها متأثر شوند و اگر اسم خدا بیاید و دل فرد نلرزید باید نگران بود و ایمان خود را تقویت کند؛ قلب اگر سنگ شود دیگر به خدا توجهی نخواهد داشت.

 

وی در پایان گفت: دنیا محل گرفتاری و مشکلات است اما کسانی که ایمان قوی دارند در برابر این مشکلات صبور هستند؛ یکی از بزرگ ترین گناهان سوءظن به خداوند متعال است و باید به خدا حسن ظن داشت./1325/پ202/ج

 

ارسال نظرات