نگاه ابزاری به زن مانع از توسعه و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب می شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، مریم تهرانی رییس جمعیت بانوان فرهیخته استان هرمزگان بعد از ظهر امروز در همایش عفاف و حجاب، نور وجود انسان را نور حیا و عفاف و نور عشق خداوند و نور اطاعت و تبعیت از خداوند دانست و گفت: در جامعه اسلامی باید بر روی حیامداری کار تحقیقی بیشتری انجام داد.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه حیاپروری از دل نظام خانواده شکل میگیرد افزود: متأسفانه امروزه با گسترش فضای مجازی شاهد تضعیف این مسأله هستیم و این خطرناک است.
رییس جمعیت بانوان فرهیخته هرمزگان، از حیا به عنوان مصادیق معروف و ضد حیا از مصادیق منکر یاد کرد و اظهارداشت: بیان موضوع حیا در 16 آیه در قرآن کریم نشاندهنده اهمیت این مهم به عنوان عامل تحکیم خانواده است.
تهرانی، اجرای صحیح، دقیق و جدی طرح توسعه حجاب و عفاف مصوب شورایعالی انقلاب فرهنگی را تنها راهکار موجود برای ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در کشور دانست.
مدرس حوزه و دانشگاه گفت: نگاه ابزاری به زن مانع از توسعه و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب می شود.
وی ابرازداشت: توجه به مقوله شعور، جایگاه و ارزشهای یک زن بهترین راهکار ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه بوده و نگاه ابزاری امروز جامعه نیز بدترین آفت حجاب و عفاف محسوب می شود.
تهرانی، در ادامه ترویج فضاهای مجازی در جامعه و خطرات گریبانگیر نسل جوان را تهدیدی برای حفظ حریمها، عفاف و حجاب دانست و گفت: اصحاب رسانه به ویژه صدا و سیما میتواند نقش مؤثری در ترویج، تبیین و توسعه فرهنگ حفظ عفاف و حجاب در جامعه ایفا کند.
وی، بانوان ایران اسلامی را الگوی مناسبی برای معرفی در سطح جهان عنوان و تاکیدکرد: باید زمینه حضور و معرفی آنها در میادین جهانی فراهم شود.
رییس جمعیت بانوان فرهیخته هرمزگان، با مهم تلقی کردن تبیین سبک زندگی اسلامی ایرانی در جامعه، یکی از مهمترین دغدغه و مطالبات مقام معظم رهبری در زمینه عفاف و حجاب نیز همین امر خطیر دانست که باید در جامعه فرهنگسازی شود.
استاد حوزه و دانشگاه هرمزگان با تاکید براین که هفته حجاب و عفاف باید جدی تر گرفته شود گفت: همه دستگاهها و نهادها باید خود را نسبت به مسأله حجاب و عفاف مکلف بدانند و بر روی این موضوع تأکید کنند.
وی تاکید کرد: تهاجم گسترده فرهنگی و هدف قرار دادن باورهای اصیل اسلامی از جمله حجاب و عفاف از سوی دشمنان ایجاب میکند که از تمامی ظرفیتها برای فرهنگ سازی در این حوزه و گسترش باورهای اعتقادی در میان جامعه به ویژه نسل جوان استفاده شود./202/851/ب1