۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۵
کد خبر: ۴۳۹۸۲۰
استاد حوزه علمیه قم:

مکتب اسلام عامل پویایی و آزادی افکار و اندیشه ها است

استاد حوزه علمیه قم با تأکید بر جایگاه تأثیرگذار اهل علم در جامعه، گفت: در مکتب اسلام برخلاف ادیان دیگر نوعی پویایی و بها دادن به افکار و اندیشه‌ها و همچنین زمینه‌سازی برای خلق سرمایه‌های معنوی و حتی مادی را می‌توان مشاهده کرد.
حجت الاسلام و المسلمین غرویان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، حجت الاسلام و المسلمین محسن غرویان، استاد حوزه علمیه قم و عضو شورای آزاداندیشی کشور، عصر امروز در دوره دانش افزایی مفاهیم و مبانی آزاداندیشی با محوریت ارتقای دانش و تفکر دینی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با تأکید بر جایگاه تأثیرگذار اهل علم در جامعه، خاطرنشان کرد: مردم دنبال نخبگان حرکت می کنند، وقتی نخبگان مسیری را مشخص می کنند اکثریت مردم به دنبال آنها حرکت می کنند.

 

وی افزود: در مکتب اسلام برخلاف ادیان دیگر نوعی پویایی و بها دادن به افکار و اندیشه‌ها و همچنین زمینه‌سازی برای خلق سرمایه‌های معنوی و حتی مادی را می‌توان مشاهده کرد که در این باب مکتب اسلام بدون محدودیت به تضارب و تفکرات به این حوزه بها داده و زمینه‌ای را فراهم کرده تا بیش از هر زمان دیگر بتوان حافظ آزادی فکر و اندیشه‌ها بود.

 

حجت الاسلام و المسلمین غرویان تصریح کرد: در عصر معاصر که به عصر دانایی و نخبگی مشهور است، همه به دنبال دستیابی به علوم و دانش‌های مدرن هستند تا بتوانند بیشتر بر محور و مدار حق و حقیقت و پی بردن به ذات آفرینش دست یابند.

 

استاد حوزه علمیه قم بیان داشت: در مکتب اسلام نیز به علم، اندیشه و تفکر بها داده شده به طوری که در اسلام یک ساعت تفکر از هزار سال عبادت برجسته شمرده شده است.

 

عضو شورای آزاداندیشی کشور با بیان اینکه در مسیر اعتلای اندیشه‌ها و تفکرات دینی باید برخی از آسیب‌ها و تهدیدها برطرف شود، اظهار داشت: به راحتی می‌توان در مسیر اعتلای اندیشه‌ها و برجسته کردن نخبگان جامعه از ظرفیت‌های مراکز علمی و دانشگاهی استفاده کرد.

 

حجت الاسلام و المسلمین غرویان ریاکاری و تظاهر را با روح آزاداندیشی دینی و آزادبودن بودن اندیشه مغایر دانست و ادامه داد: در دین اسلام به دور از ظاهرپرستی‌ها و رفتارهای عوام‌فریبانه بیشترین توجه به روح آزاداندیشی دینی و همچنین تضارب این افکار و اندیشه‌ها داده شده تا به راحتی بتوان در سایه این تبادل افکار و اندیشه‌ها به توسعه علمی، دینی و مبانی حقیقی در این زمینه دست پیدا کرد./937/202/ب2

ارسال نظرات