تبلیغ، مهم ترین خروجی حوزه های علمیه است
حجت الاسلام محمد ولی پور، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، بیان داشت: تبلیغ و ترویج معارف اهل بیت(ع) رسالت اصلی طلاب و روحانیت است.
وی با اشاره به این که امروزه بسیاری از روحانیان برای انجام امر تبلیغ به استانها و دیگر شهرستان ها هجرت می کنند، افزود: بحث هجرت باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
معاون تبلیغ و تهذیب حوزه های علمیه لرستان اظهار داشت: طلاب پس از گذراندن دوره تحصیلی و کسب مدارج بالای علمی باید احساس تکلیف کرده و براساس نیاز جامعه امر تبلیغ را جدی بگیرند.
وی با بیان این که تحصیل به تنهایی در حوزه های علمیه کافی نیست، خاطرنشان کرد: موفقیت یک طلبه زمانی است که تحصیل او خروجی داشته باشد.
حجت الاسلام ولی پور تصریح کرد: خروجی تحصیل طلاب می تواند تألیف کتاب، فعالیت در کرسی تدریس و یا تبلیغ باشد.
وی در ادامه تبلیغ در حوزه دین و فعالیت تبلیغی در جامعه را مهم ترین خروجی حوزه دانست و افزود: ارتباط چهره به چهره با مردم، انتقال تعالیم دین و تقویت باورهای دینی مردم از برکات تبلیغ است.
معاون تبلیغ و تهذیب حوزه های علمیه لرستان در ادامه به موانع هجرت طلاب و حضور در مناطق گوناگون اشاره کرد و گفت: نبودن خانه های عالم و تأمین مسکن روحانیان یکی از مشکلات عمده عدم حضور روحانیت در برخی روستاها است.
وی با اشاره به این که فرزندان و خانواده طلاب و روحانیان نیازمند امکانات لازم برای ادامه تحصیل هستند، اظهار کرد: نبود مدرسه در مناطق محروم و عدم امکان شرایط لازم برای ادامه تحصیل فرزندان روحانیان از دیگر موانع هجرت است.
حجت الاسلام ولی پور فراهم کردن زیرساخت های لازم برای هجرت روحانیت و طلاب را ضروری خواند و گفت: در این راستا باید بازنگری صورت گیرد.
وی با اشاره به تبعات خالی ماندن شهرها، مساجد و مناطق روستایی از وجود روحانیت عنوان داشت: هر قدم که ما عقب نشینی کنیم فرصتی برای دشمن فراهم می شود که یک قدم جلوتر گام بردارد.
مدیر سابق مدرسه علمیه رضویه خرم آباد به شبیخون فرهنگی دشمن اشاره کرد و افزود: تمام تلاش دشمن برای خشک کردن ریشه دینی در جامعه است.
وی با بیان این که روحانیت پزشک روحی در جامعه است، خاطرنشان کرد: حضور روحانیت فراهم کننده زمینه لازم برای افزایش آگاهی مردم به ویژه نسل جوان در برابر تهاجم فرهنگی است.
حجت الاسلام ولی پور بیان داشت: روحانیت با حضور در جامعه و بین مردم، جامعه و نسل جوان را در برابر هجمه های فرهنگی واکسینه کرده و از گسترش توطئه های فرهنگی دشمن جلوگیری می کند.
سفرهای تبلیغی علما به وجود آورنده تحول فرهنگی است
معاون تبلیغ و تهذیب حوزه های علمیه لرستان حضور علما و فعالیت های تبلیغی این قشر در شهرستانها را مایه تحول فرهنگی و ایده آل تبلیغ خواند و گفت: فعالیت تبلیغی و فرهنگی علما آثار و برکات فرهنگی، معنوی فراوانی در پی دارد و امید است این فعالیت ها در همه شهرستانها اتفاق بیفتد./9459/302/ب2