توسعه بخش تعاون در جامعه سبب برقراری عدالت اجتماعی می شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، سید حمید کلانتری، معاون امور تعاونی های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ظهر امروز در دیدار با آیت الله دری نجف آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی که در بیت امام جمعه اراک برگزار شد، بیان کرد: بخش تعاون کشور سال گذشته یک میلیارد و 700 میلیون دلار صادرات داشته است.
توسعه بخش تعاون گرهگشای مشکلات اقتصادی
معاون امور تعاونی های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه توسعه بخش تعاون سبب رفع فقر از جامعه، رشد اقتصادی، برقراری عدالت اجتماعی می شود، گفت: توسعه بخش تعاون در کشور راهی مناسب و مهم برای گرهگشایی از مشکلات اقتصادی جامعه است.
کلانتری با بیان اینکه شرکت های تعاونی در ایران اسلامی به خوبی می توانند در عرصه های گوناگون به مردم و جامعه خدمت رسانی کنند، خاطرنشان کرد: 100 هزار شرکت تعاونی فعال در کشور با 110 گرایش اقتصادی مختلف و 11 میلیون نفر عضو وجود دارد که سرمایه بزرگی در عرصه اقتصادی است.
فعالیت دو میلیون و 600 هزار تعاونی جهان
معاون امور تعاونی های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه در اکثر کشورهای پیشرفته بخش تعاون از اهمیت خاصی برخوردار است، اظهار داشت: امروز در دنیا بخش تعاون از اهمیت ویژه ای برخوردار است به طوری که دو میلیون و 600 هزار تعاونی جهان با یک میلیارد عضو فعالیت می کنند.
کلانتری با بیان اینکه اگر تعاونی در دنیا پاسخگو نبود، سابقه فعالیت آن به 170 سال نمیرسید، در ایران نیز این مهم به خوبی پاسخگو بوده است و تاکنون نزدیک به 2 میلیون و 600 هزار مسکن از سوی تعاونی مسکن ساخته شده، همچنین نزدیک به 5 میلیون نفر عضو تعاونیهای مصرف در شبکه فرهنگیان و کارکنان دولت و کارگران هستند.
تولید20 درصد گوشت کشور از سوی بخش تعاون
معاون امور تعاونی های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: طبق گزارشی که سال گذشته جهت ارزیابی اجرای سیاستهای اصل 44 ارائه شد، مشخص شد که الگویی که در حوزه تعاون مطرح بود پیشرفت چندانی نداشته است، از این رو ضروری است که به دنبال ایجاد تحولی در این زمینه باشیم.
کلانتری با اشاره به اینکه در بخش تولید 20 درصد تولید گوشت سفید و گوشت قرمز کشور از سوی بخش تعاون تولید میشود، اظهار داشت: این مهم بیانگر اهمیت تعاون در کشور است و همچنین باید زمینه حمایت از این حوزه مهم کشور با جدیت پیگیری و دنبال شود.
شایان ذکر است، سید حمید کلانتری در دومین روز از سفر خود به استان مرکزی و شهرستان اراک در گلزار شهدای این شهرستان حضور یافت و به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کرد.
به گزارش رسا، دیدار با استاندار مرکزی، حضور در جشنواره تجلیل از تعاونی های برتر استان مرکزی و نشست مطبوعاتی با خبرنگاران از دیگر برنامه های سفر معاون امور تعاونی های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به اراک است./842/202/ب2