۳۰ مهر ۱۳۹۵ - ۰۱:۰۳
کد خبر: ۴۵۶۵۱۰
در تحليل کتاب دغدغه هاي فرهنگي مطرح شد؛

«زنگ کتاب» مطالبه مغفول مانده رهبري است

مسؤول دفتر مطالعات جبهه فرهنگي انقلاب اسلامي در کاشان گفت: زماني مي توانيم رفتارها، طراحي و نقشه هاي ترسيم شده در حوزه فرهنگ را اصلاح و تصحيح کنيم که به شناخت درستي از مباني و اصول انقلاب اسلامي برسيم.
دغدغه هاي فرهنگي

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در كاشان، محسن صفايي فرد پنجشنبه شب در نخستين جلسه تحليل و بازخواني کتاب «دغدغه هاي فرهنگي» در مجتمع فرهنگي هنري شهر گفت: اين کتاب به شرح مزجي يکي از بيانات رهبر معظم انقلاب در سال 1373 با استفاده از ديگر بيانات معظم له در فرمايشات مختلف ايشان در حوزه فرهنگ اختصاص دارد.

وي در مورد گونه «مزجي» روايت فرمايشات رهبر معظم انقلاب در اين کتاب نيز بيان کرد: در اين شيوه که در کتب ديني و فقهي نيز رواج دارد براي فهم يک مطلب، ساير نکات و موارد مشابه مورد استفاده قرار گيرد چنانکه در کتاب دغدغه هاي فرهنگي يکي از محوري ترين بيانات رهبر معظم انقلاب با بهره گيري از ساير فرمايشات معظم له عرضه شده است.

مسؤول مطالعات جبهه فرهنگي انقلاب اسلامي در کاشان، همچنين درباره علت انتخاب اين کتاب براي تحليل  نيز گفت: آشنايي فعالان فرهنگي با انديشه ها و ديدگاه هاي فرهنگي رهبر معظم انقلاب نه تنها به عنوان رهبر مسلمين جهان بلکه به عنوان شخصيت کم نظير فرهنگي، نويسنده و از دغدغه مندترين افراد در حوزه مسائل فرهنگي امري ضروري است.

صفايي فرد با اشاره به اينکه کنش گران فرهنگي در عين حال بايد مصرف کننده توليدات اين عرصه نيز باشند عنوان کرد: در شرايطي که شاهد هستيم دغدغه هاي اجرايي مجال کمتري به فعالان اين عرصه براي تقويت فکري و بهره مندي از محتواهاي فرهنگي به روز ايجاد کرده است.

وي با يادآوري دغدغه رهبر معظم انقلاب نسبت به نهادينه شدن موضوع کتابخواني در مدارس گفت: کلاس و زنگ کتابخواني و يا اختصاص بخشي از زنگ دروسي مانند انشا به موضوع کتاب ايده هاي ناب طرح شده از سوي ايشان است که تا کنون مغفول مانده است.

اين فعال برجسته فرهنگي، پس از طرح دغدغه به فصل منشأ انقلاب اسلامي در اين کتاب پرداخت و تأکيد کرد: کارگزاران فرهنگي در دوران انقلاب اسلامي هيچ حرکت مثبتي نمي توان انجام داد مگر آنکه انقلاب اسلامي و مباني آن را بشناسيم.

صفايي مقصود از انقلاب اسلامي را اسلام انقلابي، اسلام سياسي و اسلام مديريتي حاکم بر ذهن و عمل جامعه دانست و افزود: اسلام فردي و منحصر به عبادات شخصي بدون تأثيرگذاري در جامعه، اسلامي تحريف شده است.

وي تصريح کرد: زماني مي توانيم رفتارها، طراحي و نقشه هاي ترسيم شده در حوزه فرهنگ را اصلاح و تصحيح کنيم که به شناخت درستي از مباني و اصول انقلاب اسلامي برسيم.

اين پژوهشگر حوزه فرهنگ و هنر انقلاب اسلامي، سپس نگراني رهبر معظم انقلاب طرح شده در اين کتاب را يادآور شد و گفت: معظم له در حالي در قبال عرصه هاي سياسي و اقتصادي رضايت نسبي خويش را مطرح مي کنند اما نسبت به وضعيت فرهنگ هشدار مي دهند.

مجتبي رضازاده مديرعامل سازمان فرهنگي ورزشي شهرداري کاشان نيز هدف از ايجاد اين محفل فرهنگي را آشنايي بيشتر با ديدگاه هاي رهبر معظم انقلاب در عرصه فرهنگ دانست و عنوان کرد: زماني مي توانيم با اثرگذاري افزون تري در مسير ارتقاي فرهنگ گام برداريم که رهنمودها و مطالبات رهبر معظم انقلاب را به عنوان چراغ راه خود قرار دهيم.

شايان ذکر است، جلسات تحليل و بازخواني کتاب «دغدغه هاي فرهنگي» رهبر معظم انقلاب به ابتکار سازمان فرهنگي ورزشي شهرداري کاشان هر هفته در مجتمع فرهنگي هنري شهر با حضور کارکنان اين سازمان و ساير فعالان فرهنگي شهرستان کاشان برگزار مي شود./202/1307/ب1

ارسال نظرات