۱۹ آبان ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۷
کد خبر: ۴۶۰۵۸۶
مسؤول معاونت امور طلاب و دانش آموختگان حوزه علمیه استان کرمان:

جامعه نیازمند افراد بصیر است

حجت الاسلام روح الله زمزم زاده با بیان اینکه در جامعه باید افراد بصیرت ده وجود داشته باشند، گفت: امروزه دشمن متوجه شده است که اگر بخواهد در جامعه اسلامی ضعف و تفرقه ایجاد کند باید از طریق جنگ نرم اقدام و در لباس حق حرکت کند و در دل مردم تردید ایجاد کند از این رو باید در جامعه افراد بصیرت ده وجود داشته باشند تا دشمنان به اهداف خود نرسند.
حجت الاسلام و المسلمين روح الله زمزم زاده معاونت امور دانش آموختگان حوزه علميه کرمان

حجت الاسلام روح الله زمزم زاده مسؤول معاونت امور طلاب و دانش آموختگان حوزه علمیه استان کرمان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان ضمن تسلیت سالروز شهادت عمار بن یاسر صحابه بلند مرتبه پیامبر(ص) و از شیعیان امام علی (ع) گفت: عماریاسر در فقر و مظلومیت ایمان آورد و همچنین از خانواده عمار از خانواده های مظلوم بود که در شدیدترین شکنجه ها قرار گرفتند و اسلام را در زیر شکنجه کفار حفظ کردند و از ابتدا طوری عمل کردند که ایمان واقعی خود را نشان دادند، از این رو سمیه مادر عمار به عنوان اوین شهیدیه اسلام اعلام شد.

وی ادامه داد: عماریاسر در تمام لحظات یار و همراه باوفا رسول خدا بود و بصیرت و وفاداری ایشان بعد از رحلت پیامبراکرم (ص) جزء شاخص ترین دوران زندگی عمار بود، زیرا تمام اختلافات بعد از رحلت پیامبر اکرم (ص) شدت گرفت و کسانی که ثابت قدم، دارای علم و بصیرت بودند باقی ماندند.

حجت الاسلام زمزم زاده اظهار داشت: بسیاری از افراد به وسیله عمار یاسر از سپاه معاویه جدا و به سپاه امیرالمومنین رفتند که اگر روشنگری عمار نبود سپاه معاویه قویترو عظیم تر می گشت، از این رو عمار یاسر نقش بصیرت دهی  و آگاه کردن مردم را داشت و این وجود مقدس به قدری نورانی است که مرگ او نیز بصیرت زا و پرچم هدایت برای اسلام بود.

مسؤول معاونت امور طلاب و دانش آموختگان حوزه علمیه استان تصریح کرد: امروزه دشمن  متوجه شده است که اگر بخواهد در جامعه اسلامی ضعف و تفرقه ایجاد کند باید از طریق جنگ نرم اقدام و در لباس حق حرکت کند و در دل مردم تردید ایجاد کند از این رو باید در جامعه افراد بصیرت ده وجود داشته باشند تا دشمنان به اهداف خود نرسند.

حجت الاسلام زمزم زاده یادآورشد: اگر افرادی در جامعه ما همانند عماریاسر وجود نداشته باشند دشمن باطل را در چهره حق بزک می کند و به ما جلوه می دهد و نتیجه آن منزوی شدن اهل حق و قدرت گرفتن اهل باطل است.

وی افزود: ما در جامعه اسلامی به عمارهایی نیاز داریم که تردید را از دل مردم بیرون کنند و مردم را به نور یقیین هدایت کنند. /866/302/ب3

ارسال نظرات