۰۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۱
کد خبر: ۴۶۹۶۳۴
معاون پژوهشی حوزه‌ های علمیه خواهران:

ایدئولوژی‌های غربی نباید وارد فرهنگ اسلامی شود

حجت‌الاسلام حصاری گفت: نباید بگذاریم ایدئولوژی‌های غربی و نابودگر وارد فرهنگ ما شوند و این وظیفه خطیر بر عهده‌ خواهران و برادران طلبه است تا بتوانیم با تلاش‌هایمان زمینه‌های ظهور را فراهم کنیم.
حجت الاسلام حصاری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ارومیه، حجت الاسلام‌ علی‌اکبر حصاری، معاون پژوهش حوزه‌ های علمیه خواهران کشور امروز در نشست پژوهشی حوزه‌های علمیه آذربایجان‌غربی، اظهار داشت: از وقایع مهم انقلاب اسلامی ایران و تأثیرات آن می‌توان به بازگشت دین در عرصه‌های جهانی را نام برد، چرا که دشمنان اسلام در آن برهه‌ی زمانی با تبلیغات عوام فریبانه در جای جای جهان این را همه گیر کرده بودند که دیگر دین به جامعه باز نمی‌گردد.

 وی ادامه داد: در آن برهه بود که اقدام دلاورانه حضرت امام خمینی(ره) و پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تمامی نقشه‌های مستکبران را نقش بر آب کرد و خواب خام آنها را به تباهی کشانده و دین را به عرصه جهانی بازگرداند.

معاون پژوهشی حوزه‌ های علمیه خواهران کشور افزود: باید بدانیم چه در گذشته و چه در حال حاضر تمامی ایدولوژی‌های جهان کمر همت بسته‌اند تا مکتب رسول‌الله(ص) را دچار انحراف و انحطاط فکری بکنند و برای مبارزه‌جویی با این مکتب برخاسته‌اند و با اقتدار و عظمت ایران اسلامی و فرزندان انقلاب مواجه شده‌اند که آنها را زمین‌گیر کرده است.

وی تصریح کرد: شکست اسلام در اسپانیا ابن را ثابت کرد که رواج و گسترش دین اسلام بدون ارادتمندان اهل بیت(ع) صورت نمی‌گیرد و این نوعی جهاد در راه خداست.

حجت الاسلام حصاری یادآور شد: در تمامی ادیان چه در اهل سنت و چه در اهل تشیع و یا در سایر ادیان الهی ارادتمندان به دین الهی وجود دارد و این سبب گسترش و اقتدار دین مقدس اسلام در جهان شده که خوشبختانه هر روزه شاهد بیشتر شدن این ارادتمندان هستیم.

معاون پژوهشی حوزه‌ های علمیه خواهران کشور بیان داشت: انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، تأمین دولت اسلامی، جامعه سازی اسلامی و ایجاد تمدن‌ اسلامی از مراحل تشکیل یک حکومت ناب محمدی با سبک زندگی الهی است که امام راحل با انقلاب‌ اسلامی ما را در این مسیر گذاشتند تا ما ادامه دهنده راه ایشان باشیم.

این مقام مسؤول خاطرنشان کرد: برنامه زندگی بشر با سبک زندگی اسلامی و شرط پیروزی دین انقلابی بودن جامعه است تا تلاش کنیم جامعه اسلامی را به سعادت برسانیم.

حجت الاسلام حصاری در پایان تأکید کرد: نباید بگذاریم ایدئولوژی‌های غربی و نابودگر وارد فرهنگ ما شوند و این وظیفه خطیر بر عهده‌ خواهران و برادران طلبه است تا بتوانیم با تلاش‌هایمان زمینه‌های ظهور را فراهم کنیم و دین را به صاحب واقعی خود یعنی حضرت حجت(عج) تحویل دهیم./936/202/ب2

ارسال نظرات