۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۴
کد خبر: ۴۸۳۲۸۸
نائب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس:

ازدواج آگاهانه دانشجویی هموار کننده راه رشد و تعالی علمی است

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان این که باید دقت داشت تا در دوران دانشجویی ازدواج پایدار شکل بگیرد، گفت: اگر زوجین از حیث مبانی دینی در سطوح بالای ایمانی و اعتقادی باشند، ازدواج دانشجویی می تواند راه رشد علمی را برای آنان هموار کند.
حجت الاسلام سالک

به گزارش خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام احمد سالک، نائب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، طلاق را از مهمترین آسیب های اجتماعی و فرهنگی در کشور دانست و گفت: بیکاری، عدم آشنایی با مبانی دین در مساله ازدواج و زندگی، ترویج انزوا و فردگرایی از سوی رسانه های بیگانه، ایجاد ارتباطات نامشروع و فروپاشی خانواده ها به عنوان برخی از اهداف نظام سلطه با تاثیر ابزار تکنولوژی و ماهواره ها بوده است.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین مسائل عامل طلاق ضعف آموزش و درک واقعی از زندگی از سوی زوجین بوده و حرکت پسندیده ای که در کشور به عنوان ازدواج دانشجویی برای مقابله با طلاق چیده شده عامل پایه ریزی زندگی پایدار در بین زوجین است.

شناخت آگاهانه زوجین از یکدیگر؛ مهمترین اصل در ازدواج دانشجویی

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اولین اصل در ازدواج دانشجویی را شناخت طرفین به عنوان کسانی که ار حیث سوابق و طائفه، انسان های صادق، پاک و از خانواده های استخوان دار و معتمد جامعه هستند دانست و تصریح کرد: توجه به انتخاب همسر در این نوع خانواده ها به دلیل آشنایی با مسائل زندگی و رشد بصیرت در میان آنان مجوزی برای زندگی پایدار به حساب می آید.

حجت الاسلام سالک شناخت کامل طرفین از حیث اخلاق، رفتار فردی، جمعی و سوابق مسائل اعتقادی و ایمانی را دومین اصل در ازدواج دانست و گفت: همه این مسائل سبب می شوند تا انسان را از عشق کاذب به عشق و علاقه حقیقی در زندگی برساند. 

طرح همسفر تا بهشت عاملی مؤثر در تداوم و پویایی زندگی

وی با اشاره به ضرورت فراگیری آموزش ها و مهارت های اساسی پیش از ازدواج از سوی مربیان دینی و ارزشی در ابعاد مختلف، بیان کرد: با فراگیری مهارت های کاربردی زندگی در طرح همسفر تا بهشت همچون بصیرت و شکیبایی در زندگی امکان درگیری لفظی و یا فکری به حداقل ممکن رسیده و با آموزش های ضروری و بهنگام، توأم با توجهات معنوی قدرت زندگی پایدار بالا می رود که این راه مبارزه و تقابل با موضوع طلاق در جامعه اسلامی است. 

ضرورت تشویق جوانان دانشجو به سنت پسندیده ازدواج

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به ضرورت تشویق جوانان به طرح همسفر تا بهشت با هدف افزایش فرهنگ ازدواج دانشجویی و کاهش اساسی آمار طلاق در کشور تصریح کرد: آنچه که پایه و خمیر مایه وحدت خانوادگی را تشکیل می دهد محبت و علاقه طرفین، شناخت دقیق، بصیرت افزایی نسبت به ابعاد مختلف زندگی و تامین نیازمندی هایی است که باید در زندگی زوجین وجود داشته باشد و بی تردید سلامت حاکم بر این نوع از زندگی تداوم و پایداری همیشگی آن را رقم می زند.

تعلیمات خانواده متدین عامل مصونیت جوانان از هرگونه انحراف و ابتذال است

حجت الاسلام سالک با بیان این که خداوند متعال ضوابطی را به عنوان سنت ها در جان انسان ها و متن خلقت تعبیه کرده تا با رسیدن به سن بلوغ و تحریک هورمون های بدن، آماده تشکیل زندگی شوند، گفت: حال اگر دختر و پسر تحت تعلیمات خانواده متدین قرار گرفته باشند می توانند با قدرت معنوی قوای شهوت و نیروی جنسی را کنترل کرده تا به ازدواج دست یابند.

وی ادامه داد: در غیر اینصورت صحنه های تحریک کننده در جامعه مسیر ازدواج را به انحراف کشیده و با حاکم کردن گرفتاری و مشکلات نتیجه ای جز مصیبت های روحی، روانی، فکری و جسمی و ناکامی و هلاکت در زندگی به دنبال نخواهد داشت.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان این که احتمال حرکت های انحرافی در دانشگاه های کشور با بزک شدن دختران و صوت و عشوه های بی حد و اندازه آنان بالا و خطرناک است، گفت: بی شک عشقی که در دانشگاه به انحراف حاصل شد و به تولید نسل رسید، در همان دانشگاه نیز به طلاق و جدایی منجر می شود.

حجت الاسلام سالک با بیان این که خواست غرب آزادی به معنای بی بند و باری برای رفع نیاز و ارضا شدن جنسی طرفین است، خاطر نشان کرد: بی تردید هرگونه آزادی در چارچوب دین، ایمان و عقیده قابل تصور بوده و ازدواج در دوران دانشجویی با هم کفو  بودن زوجین به آنان آرامش فکری داده و راه رشد علمی را برایشان هموار می کند.

ازدواج آگاهانه دانشجویی همواره کننده راه رشد و تعالی علمی است

وی با بیان این که باید دقت بیشتری داشت تا در دوران دانشجویی ازدواج پایدار شکل بگیرد، یادآور شد: اگر زوجین از نظر علمی و عقلی در سطح یکسانی قرار داشته و از حیث مبانی دینی نیز در سطوح بالای ایمانی و اعتقادی باشند، ازدواج دانشجویی می تواند آرامش و آسایشی درخور را برای طرفین هموار و راه رشد علمی را برای آنان بگشاید.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان این که فرانگرفتن مهارت های کاربردی زندگی سبب می شود تا با کوچکترین ایرادی بحث میان زوجین به درگیری لفظی و فاصله گرفتن از یکدیگر منتهی شود، اظهار کرد: در نهایت این ارتباطات با تحریک سایت ها و شبکه های ماهواره ای منجر به طلاق شده و آموزش و مهارت های کاربردی ایراد های بین طرفین را خنثی می کند چراکه آنان راه مواجهه با گرفتاری را می دانند و در مشکلات زندگی یکدیگر را همراهی می کنند تا اختلالی در زندگیشان بروز نکند./864/101/ب2

ارسال نظرات