انسان باید در برابر امتحانات الهی صبور و شاکر باشد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، حجت الاسلام عباس اوتارخانی، مدیر هیأت امنای مرکز رسیدگی به امور مساجد تهران ظهر امروز در مسجد امام صادق(ع) قزوین با اشاره به جایگاه و شخصیت بانوی گرامی اسلام، گفت: حضرت زهرا(س) نمونه یک بانوی برجسته و شاخص در اسلام است.
وی در ادامه افزود: مقام آن بزرگوار آن قدر در نزد خداوند متعال بزرگ و بارزش است که خداوند به رسول خود می فرماید ای رسول ما اگر فاطمه نبود من تو و علی راذخلق نمی کردم فاطمه(س) در حقیقت حافظ ولایت و رسالت در طول تاریخ است.
حجت الاسلام اوتارخانی در ادامه با اشاره به بالاترین مصیبت در عالم، اظهار کرد: حادثه کربلا در طول تاریخ صدر اسلام بزرگترین و جانسوزترین حوادث بود، زینب کبری(س) پس از حادثه کربلا و کشتن تمام خاندان رسالت فرمودند ما جز زیبایی چیزی ندیدیم هر چه بود همه محبت و رحمت بی پایان خداوند متعال بود.
مصیبتهای دنیا انسان را برای رسیدن به درجات معنوی مهیا میکند
مدیر هیأت امنای مرکز رسیدگی به امور مساجد تهران در ادامه با اشاره به فرازی از دعاهای آن بزرگوار، ابراز کرد: حضرت زهرا(س) به عنوان کسی که چشمش به تمام حقایق عالم باز است در مقام مناجات با پروردگار میفرماید خداوندا عالم پر از مصیبت است این عالم دار امتحان است.
حجت الاسلام اوتارخانی در ادامه اضافه کرد: حضرت فاطمه(س) در ادامه این دعا میفرماید مصیبتهای عالم به دو دلیل برای انسان پیش میآید یا به این علت است که خداوند به خاطر سختیها میخواهد که دست انسان را بگیرد و او را رشد بدهد یا به واسطه انجام گناه است که خداوند متعال میخواهد به این طریق بار گناه او را کم کند.
وی در ادامه نوع ابتلا انسان به امتحانات الهی را متفاوت دانست و خاطرنشان کرد: گاهی انسانی با خداوند فاصله زیادی دارد و خداوند متعال نسبت به او سختگیری نمیکند اما کسی که چشمش به عالم معنا باز باشد و درجه معنوی او بالا رود به طور قطع خداوند نسبت به او حساسیت و سختگیری ویژهای را خواهد داشت.
حجت الاسلام اوتارخانی در ادامه با بیان اینکه انسان باید در برابر ابتلائات و امتحانات الهی صبور و شاکر باشد تصریح کرد: انسان در تمام حوادث و امتحاناتی که برایش پیش میآید نباید به خداوند شکایت کند و بیصبری نشان دهد شایسته است انسان به خداوند مهربان اعتماد کند زیرا او در این حالت دست انسان را گرفته و میخواهد او را بزرگ کند و به رشد و تعالی برساند.
مدیر هیأت امنای مرکز رسیدگی به امور مساجد تهران اظهار کرد: حضرت زهرا(س) در فرازی از دعای خود به خداوند متعال میفرماید بار خدایا اگر نمیخواهی به من مصیبتی بدهی آن را عطا کن اما از تو میخواهم که مصیبت را به دین من نزنی چون اگر مصیبت در هر کجای زندگی انسان فرود بیاید قابل جبران است.
وی در پایان گفت: اگر مصیبت به دین انسان وارد شود موجب میشود که دین مصیبت زده حیات قلبی و باطنی و درونی انسان را مورد تهدید قرار دهد و انسان از درک این حیات تا ابد محروم بماند./873/202/ب2