۱۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۱:۱۳
کد خبر: ۴۸۸۷۲۳
حجت الاسلام ملک دار:

مبلغ باید در بین مردم و از جنس آنان باشد

معاون امور طلاب و دانش آموختگان حوزه علمیه عدم حضور طلاب در بین قشرهای مختلف مردم را آسیبی جدی در ارتباط با تبلیغ دینی دانست.
حجت الاسلام ملک دار

حجت الاسلام محمود ملک دار در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به فرصت تبلیغی ایام نوروز عنوان کرد: رسالت حوزه و طلاب تنها منحصر به ایام مناسبتی نمی شود و از هر فرصتی باید برای تبیین معارف دینی استفاده کرد.

وی افزود: یک طلبه و روحانی همواره باید آماده خدمت به دین باشد و بتواند در تبیین دین و تبلیغ و پاسخگویی به شبهات رسالت تبلیغی خود را انجام دهد.

معاون امور طلاب و دانش آموختگان حوزه علمیه تصریح کرد: انجام رسالت طلبگی وابسته به ایام نیست و هرجا و هر زمان که شرایط برای تبلیغ مناسب باشد می توان وظیفه را انجام داد.

حجت الاسلام ملک دار ایام نوروز را یکی از بهترین زمان ها برای تبلیغ دانست و خاطرنشان کرد: این ایام از آن فرصت هایی است که می توان به خوبی رسالت و وظیفه تبلیغ و تبیین مفاهیم دینی را انجام داد و طلاب و روحانیان ما باید این فرصت را غنیمت شمارند.

وی اضافه کرد: ویژگی های این ایام مانند دید و بازدیدها و نشست های خانوادگی باعث می شود تا پذیرش سخنان سریع تر صورت گیرد و باید در مسائل مختلف فرهنگی و اعتقادی سؤالات مردم پاسخ داده شود و مبانی و آموزه های دینی تبیین شود.

معاون امور طلاب و دانش آموختگان حوزه علمیه تأکید کرد: تبلیغ این ایام باید با درک خصوصیات ایام و مردم باشد و مردم با توجه به درگیری های روزمره زندگی فرصت کافی برای پرداختن و آموختن مسائل اعتقادی ندارند، اما این ایام می توان با توجه به فرصت فراغتی که به وجود آمده است، این مباحث را مطرح کرد.

حجت الاسلام ملک دار در ادامه ابراز کرد: ظرفیت ویژه ای که در این ایام وجود دارد، حضور طلاب در بین مردم در قالب نشست و برخاست های خانوادگی است که باید با برنامه ریزی از آن بهترین استفاده را کرد و با افزایش ارتباطات اجتماعی و خانوادگی، تعاملات را بالاتر برد.

وی عدم حضور طلاب در بین مردم را یکی از آسیب های تبلیغ دانست و اظهار کرد: امروزه متأسفانه یکی از آسیب هایی که وجود دارد، عدم ارتباط طلاب با طبقات مختلف مردم است و طلاب و روحانیان ما فقط در خانه می نشینند تا دیگران بیایند و از آنها سؤال بپرسند و این ایام به دلیل ارتباطات فراوانی که وجود دارد، می توان این نقیصه را جبران کرد./872/ت302/ج

ارسال نظرات