۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۰
کد خبر: ۴۹۵۰۷۱
مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان:

تبیین شاخصه های کاندیدای اصلح از وظایف ائمه جماعات است

حجت الاسلام وفایی تبیین شاخصه های نمایندگان اصلح را از وظایف ائمه جماعات در مساجد دانست و گفت: در مساجد، مردم و نمازگزاران دیدگاه های مختلف و متعددی نسبت به انتخابات دارند و نباید به گونه ای برخورد شود زمان اتمام انتخابات آن فرد دیگر در مسجد حضور نیابد.
حجت الاسلام وفایی مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام وفایی صبح امروز در همایش توجیهی بصیرتی روحانیان طرح هدایت و کوثر که در محل اردوگاه شهید کاوه سپاه امام رضا (ع) مشهد برگزار شد، تزكيه نفوس، تربيت انسان ها و پرورش اخلاق را یکی از اهداف بعثت نبی مکرم اسلام دانست و اظهار داشت: تلاوت آيات الهى، تعليم كتاب و حكمت، مقدمه‏ تزكيه نفوس و تربيت انسانها است که این مساله هدف اصلى علم اخلاق را تشكيل مى‏ دهد.

وی با بیان اینکه خداوند متعال به برکت وجود نبی مکرم اسلام(ص) کینه ها را دفع و آتش دشمنی ها را خاموش کرد و بین مردم پیوند برادری ایجاد کرد، ادامه داد: غایت بعثت، تزکیه مردم است که به واسطه این تزکیه، تعلم حکمت، قرآن و کتاب پیش آید.

مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان با بیان اینکه نزدیک 35 سال است که در این کشور مسائل حاکمیتی برگزار است، به بیان امام خمینی(ره) که می فرمایند: اگر همه انبیا یک جا جمع شوند و حکومت کنند دعوایشان نمی شود، اشاره کرد و افزود: بسیاری از دعواها و نزاع ها به خود مردم بر می شود.

مطالعه وصیتنامه های شهدا سبب تحول در زندگی است

حجت الاسلام وفایی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه یک تذکر و نکته کوچک از وصیتنامه های شهدا می تواند تحولی عظیم در زندگی انسان ایجاد کند، به فرازی از وصیتنامه شهید سعید حیدری که اردوگاه شهید کاوه مشهد مدفون است اشاره کرد و افزود: کلمات خلوص، صدق، اگاهی، حکمت، یقین، عرفان و شهادت که در وصیتنامه این شهید بزرگوار نوشته شده هر کلمه اش گنجایش چندین کتاب است.

وی گفت: تعابیر و اصطلاحاتی که در وصیتنامه های شهدای دفاع مقدس و اسلام وجود دارد بیانگر این است که باید از وجود شهدای دفاع مقدس و شهدای اسلام نهایت بهره را برد.

وصیتنامه امام خمینی راهگشای هجمه های دشمن

مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان در ادامه به بحث انتخابات پیش روی در کشور اشاره کرد و افزود: در قصه انتخابات از وصیتنامه امام خمینی (ره) نباید غافل شد.

وی با بیان اینکه مطالعه وصیتنامه امام خمینی(ره) راهگشای هجمه های دشمن، علیه نظام اسلامی است، گفت: ایشان در وصیتنامه خود نوشته اند که توصیه من به ملت شریف آن است كه در تمام انتخابات، چه انتخاب رئیس جمهور و چه نمایندگان مجلس شورای اسلامی و چه انتخاب خبرگان برای تعیین شورای رهبری یا رهبر، در صحنه باشند و اشخاصی كه انتخاب می كنند روی ضوابطی باشد كه اعتبار می شود مثلا در انتخاب خبرگان برای تعیین رهبر، توجه كنند كه اگر مسامحه کنند و خبرگان را روی موازین شرعیه و قانون انتخاب نكنند، چه بسا كه خساراتی به اسلام و كشور وارد شود كه جبران پذیر نباشد و در این صورت همه در پیشگاه خداوند متعال مسئوول می باشند.

حجت الاسلام وفایی در ادامه تبیین شاخصه های نمایندگان اصلح را از وظایف ائمه جماعات در مساجد دانست و اظهار داشت: در مساجد، مردم و نمازگزاران دیدگاه های مختلف و متعددی نسبت به انتخابات دارند و نباید به گونه ای برخورد شود زمان اتمام انتخابات آن فرد دیگر در مسجد حضور نیابد.

وی با بیان اینکه یک روحانی در مسجد و محله خود نقش رهبری آن محله و مسجد را دارد، گفت: در بحث انتخابات باید به گونه ای برخورد شود که فضای کلی و جامعی از انتخابات را داشته باشیم. بعضی از مسائل و مطالبی که در محافل خودمانی مطرح می شود جای طرحش در مساجد نیست.

مدیر مدرسه علمیه سلیمانیه مشهد در پایان تاکید کرد: اگر روحانیان معیارهای نمایندگان اصلح را به گونه ای که امام خمینی(ره) در وصیتنامه خود، مقام معظم رهبری و بزرگان دینی مطرح کرده اند برای مردم و جامعه اسلامی به نحو احسن و مطلوب تبیین کنند، قطعا مردم راه خود را انتخاب می کنند./202/859/ب1

ارسال نظرات