۱۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۹
کد خبر: ۵۰۹۰۶۹
سؤال جدی استاد حوزه و دانشگاه؛

چرا «مادران نخبه‌پرور» جایگاهی ندارند؟

رییس جمعیت بانوان فرهیخته استان هرمزگان با تاکید بر لزوم ارتقای منزلت اجتماعی زنان گفت: زنی که فرزندان نخبه ای تربیت کرده است، باید از شأن و جایگاه ویژه ای برخوردار و همچنین تشویق مناسبی از وی شود.
مریم ریاضی تهرانی

مریم ریاضی تهرانی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان با اشاره به اینکه بیش از نیمی از اجتماع  را زنان تلاشگر تشکیل می دهند که سهم بسزایی در عرصه اجتماعی دارند، گفت: متأسفانه برخی زنان به علت تبلیغات سوء دشمن و یا نبود آگاهی به هویت حقیقی و واقعی خود، آن بصیرت لازم را ندارند.

وی در ادامه افزود: تبلیغات صحیح و آگاه سازی از طریق برنامه های صدا وسیما  و کارگاه‌های آموزشی و یا تبلیغ چهره به چهره به خوبی می تواند در شناخت جایگاه زنان به این قشر کمک کند.

رییس جمعیت بانوان فرهیخته استان هرمزگان به منزلت اجتماعی زنان اشاره و تصریح کرد: منزلت اجتماعی زنان همان جایگاه حقیقی برای انجام فعالیت‌های این قشر تأثیرگذاردر عرصه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی است.

ریاضی تهرانی با تأکید بر ارتقای سطح بینش و آگاهی بانوان، حفظ و ارتقای منزلت اجتماعی آنان را رمز پیشرفت هر جامعه دانست و افزود: موقعیت ها و منصب ها برای زنان در گرو تبیین جایگاه واقعی زن در جامعه است.

وی با بیان اینکه متاسفانه قوانین خشک، سدی برای شناساندن هویت اصلی زنان وجود است، گفت: با توجه به احکام ثانویه اسلامی برای گرایش به جامعه  پیشرفته باید تغییراتی ایجاد کرد، به عنوان نمونه، زنی که سرپرست خانوار بوده و یا زنی که فرزندان  نخبه ای تربیت کرده است، باید از شأن و جایگاه ویژه ای برخوردار و همچنین تشویق مناسبی از وی شود.

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به تبلیغات سوء دشمن از زن و جایگاه و همچنین استفاده ابزاری از این موجود ظریف، سبب شده تا ارزش های زنان به نوعی جا به جا شود.

ریاضی تهرانی در ادامه زن را عنصر اصلی جامعه و خانواده را سلول بنیادی یک اجتماع دانست و گفت: سلامت تمامی بخش های جامعه به این سلول بنیادی بر می گردد و برای حل تمامی مشکلات جامعه بایستی مسائل مربوط به زنان را در عرصه واقعی بررسی و نسبت به حل مشکلات زنان اقدام کنیم.

وی تأکید کرد: توجه اسلام به مساله زن و خانواده به قدری روشن است که بسیاری از خانواده ها با رعایت همین موازین اسلامی توانسته‌اند به پیشرفت های خوبی دست یابند.

رییس جمعیت بانوان فرهیخته هرمزگان اذعان داشت: تفاوت های روحی و روانی حاکم بین  زنان و مردان  و  تبلیغات و آوای برابری زن و مرد، منزلت و جایگاه وهویت واقعی زنان را زیر سوال برده و همین موضوع سبب شده تا زنان از رسالت اصلی خود دور شوند.

ریاضی تهرانی ضمن تشریح عوامل تغییرات هویتی زنان و دور شدن آنان از رسالت اصلی خود، عدم آگاهی و بصیرت از حقوق و وظایف زنان و تحت تأثیر قرارگرفتن شبکه ها و ماهواره‌های غربی که هدفی جز تغییر بینش و اعتقادات و سنن و آداب و رسوم و تهاجم فرهنگی و ناتوی فرهنگی را در پی ندارد از اهم این عوامل برشمرد.

مدرس دانشگاه هرمزگان با اشاره به سوءبرداشت ها از شعار برابری زن و مرد گفت: این شعار، شعار پوچ و تهی فیمینست هاست، باید به تفاوت های روحی و روانی زن و مرد توجه داشت و تفاوت های موجود بین آنان را در رسالت هایشان در عرصه های مختلف اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی مدنظر قرار داد و نقش ها رو تعریف کرد.

رییس جمعیت بانوان فرهیخته هرمزگان تأکید کرد: زنان به عنوان مدیریت تربیتی و مردان نیز مدیریت اقتداری را در رسالت بی بدیل خود به عنوان نقش اصلی دارا هستند که بایستی هر کدام در انجام رسالت محوله به شکل شایسته‌ای عمل کنند./۸۵۱/ت۳۰۲/س

ارسال نظرات